zaq 12 #30176 Napisano 5 Marca 2012 Żółta Doxa jest rewelacyjna! Gratulacje! 0 Mniejsza z perfekcją, wystarczy być bardzo dobrym... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
uplift 0 #30177 Napisano 5 Marca 2012 Piękny Union, choć na fotka nie oddaje koloru antracytowej tarczy Wersja ze wskazaniem rezerwy cholernie mi się podoba.To prawda. Antracyt pojawia się patrząc pod dużym kątem na tarczę. Tworzy to super kontrast z niklowanymi wskazówkami. Postaram się zrobić taką fotę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #30178 Napisano 5 Marca 2012 No ja myślę I życzę powodzenia, bo jest co fotografować 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetore 15 #30179 Napisano 5 Marca 2012 jlc no, no! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaro_swatcH 1236 #30180 Napisano 5 Marca 2012 Ten ORIS jest super, fajnie wygląda z tym paskiem. Ja przymierzam się do wersji z jasną tarczą. Ciekaw jestem twojej opinii na temat tego zegarka. Jedno pytanko - jaka jest średnica twojego Orisa i ile masz w nadgarstku? czarna wersja na czarnym tłoczonym pasku jest wg. mnie garniturowa, dlatego ten paseczek założyłem, bo kolorem zgrywa się ze wskazówkami i indeksami i tak jak napisałem - wygląda wiosennie pasuje teraz spokojnie do jeansów i luźnego stroju średnica 40mm, nadgarstek 17,5-18cm i noszę zegarem jak widać powyżej kostki, inaczej przeszkadzają mi koronki wbijające się w nadgarstekopinie? jest ich trochę na forum - ogólnie panujący zachwyt wykonaniem i stylistyką... klasycznie plastikowe szkiełko - "+" bo klasycznie, a "-", bo się rysuje; sellita, do której nie mam zastrzeżeń; uważam, że zegarek jest świetnie wykonany (prócz jednego małego chochlika w wersji z czarną tarczą) i za pieniądze za jakie można go kupić, chociażby przez naszego forumowego kolegę od Orisów - naprawdę warto - trzeba tylko dbać i uważać, bo z polerowaną na bokach kopertą i tym plastikowym wypukłym szkiełkiem, to toolwatch to nie jest bez mrugnięcia kupiłem ten egzemplarz i następnego dnia sprzedałem LeLocle'a, którego już bym raczej nie nosił... dla mnie porównując te 2 klasyczne zegarki, to są to 2 różne półki, na korzyść Orisa oczywiście (mały OT zrobiliśmy, zapraszam do tematu Klubu Orisów - jest tam ten zegarek na 3. i 4. stronie od końca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #30181 Napisano 5 Marca 2012 no, no!No i Prima jest 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #30182 Napisano 5 Marca 2012 By maro66 at 2012-03-05 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #30183 Napisano 5 Marca 2012 wieczorny basenik i zmiana na nadgarstku 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blake 4 #30184 Napisano 5 Marca 2012 u mnie do piątku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neolith 523 #30185 Napisano 5 Marca 2012 pożegnalne zdjęcie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neolith 523 #30186 Napisano 5 Marca 2012 By maro66 at 2012-03-05 Bardzo ładny, już niedługo też będę miał takiego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #30187 Napisano 5 Marca 2012 I to jest świetny wybór 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość parcek #30188 Napisano 6 Marca 2012 Dziś "tylko" Seiko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #30189 Napisano 6 Marca 2012 Po tygodniowym odpoczynku, z tym większym zapałem zbombarduję Was moim TV. Jak za starych dobrych lat zanim zaproszę widzów do kolejnego wykładu Telewizyjnego Technikum Rolniczego, nadamy sygnał czasu: Pozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
woody 0 #30190 Napisano 6 Marca 2012 wczoraj, dzisiaj, jutro??? Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dico 13 #30191 Napisano 6 Marca 2012 @parcek: co to za Seiko? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartek.siwiec 9 #30192 Napisano 6 Marca 2012 (edytowane) Od dnia wczorajszego Edytowane 6 Marca 2012 przez bartek.siwiec 0 Pozdrawiam,Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
.misha. 10 #30193 Napisano 6 Marca 2012 (edytowane) Combat07: Właśnie zauważyłem, że mam złą datę :-) Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk Edytowane 6 Marca 2012 przez .misha. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
woody 0 #30194 Napisano 6 Marca 2012 @parcek: co to za Seiko? King Seiko 5626 - 5010 rocznik 70 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fansei 38 #30195 Napisano 6 Marca 2012 Od kilku dni u mnie , taki mój mały hołdzik dla Dywizjonu Pozdro 0 Seiko Ninja Limited EditionSeiko Orange Samurai Limited EditionSeiko Black Samurai dwie sztukiSeiko White SamuraiSeiko Orange MonsterSeiko SARB001Seiko Black Bullet i jeszcze kilka Seiko i Citizenów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1316 #30196 Napisano 6 Marca 2012 Anonimo tymczasowo na nato, ale paczka od Kaina już leci Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość parcek #30197 Napisano 6 Marca 2012 @parcek: co to za Seiko?SARB033 i aktualny JDM model, nie King ani tym bardziej lata 70 te:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Kasztelowicz 50 #30198 Napisano 6 Marca 2012 Venus 170 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
InfectedControl 2 #30199 Napisano 6 Marca 2012 Na sloneczny dzien 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #30200 Napisano 6 Marca 2012 Od kilku dni u mnie , taki mój mały hołdzik dla Dywizjonu No to temat w galeri zakładaj. Pokaż go z każdej strony i od środka. Wydaje mi się że pasek za szeroki i zbyt mocno dominuje nad zegarkiem. Chyba że to zniekształcenie z obiektywu... 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach