krisp1 2815 #32976 Napisano 21 Czerwca 2012 (edytowane) Irek gratuluje nowego nabytku Ja dzisiaj tak Wracajac z pracy stalem w gigantycznym korku jak to w czwartek więc i forum mogłem poczytać Edytowane 21 Czerwca 2012 przez krisp1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dommir 3 #32977 Napisano 21 Czerwca 2012 A ja ten: [/url 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #32978 Napisano 21 Czerwca 2012 Niezła trójka : Rolex , Omega , Patek . Nic dodać ni ująć. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pioter_ 0 #32979 Napisano 21 Czerwca 2012 To ja skromnie, ale cóż.. nówka to się pochwalę. Wysyłane z mojego Galaxy Nexus za pomocą Tapatalk 2 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 33 #32980 Napisano 21 Czerwca 2012 A ja ten: [/url Ładniejszy niż czarny 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dommir 3 #32981 Napisano 21 Czerwca 2012 (edytowane) Ładniejszy niż czarny No przecież w wyborze doradzali mi znawcy Edytowane 21 Czerwca 2012 przez Dommir 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 976 #32982 Napisano 21 Czerwca 2012 A ja ten:Tak, takiego projektanta jak śp. Gerald Genta z pewnością już nie będzie. Jego zegarki sprzed 30-40 lat, aktualnie miażdżą teraźniejszy design.Gratki Mirku, choć wiesz, że mi bliżej do innego flagowego dzieła Pana Genty, to ta opcja jest również niczego sobie i mógłbym przytulić Pozdrawiam,Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzysiek_k 7 #32983 Napisano 21 Czerwca 2012 Dziś było w stylu vintage: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #32984 Napisano 21 Czerwca 2012 Rolex, Omega, Patek, wiadomo, ale ten Magrette naprawde daje radę ! Już kiedyś zwróciłem uwagę na ten zegarek i bardzo mi się pamiętam wtedy spodobał. Stylem przypomina mi zegarki Panerai, które tak bardzo lubię. Naprawde świetny, gratuluję i poproszę obowiązkowo (!) o więcej zdjęć 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 33 #32985 Napisano 21 Czerwca 2012 Tak, takiego projektanta jak śp. Gerald Genta z pewnością już nie będzie. Jego zegarki sprzed 30-40 lat, aktualnie miażdżą teraźniejszy design.Gratki Mirku, choć wiesz, że mi bliżej do innego flagowego dzieła Pana Genty, to ta opcja jest również niczego sobie i mógłbym przytulić Pozdrawiam,Marcin A co najciekawsze 3 miesiace po premierze w Bazylei. 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4514 #32986 Napisano 21 Czerwca 2012 dołączam się do prośby Michała- dekielek, wymiary...ogólnie recenzja!!!graatulacje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #32987 Napisano 21 Czerwca 2012 Gratuluje Patka , ale tak jak z moim Rolkiem bardziej podoba mi sie czarna tarcza , chyba kwestia przyzwyczajenia @ Carlito DJ zostaje nie chce powidziec ze na zawsze bo znam siebie :-) Wczoraj przuymiezalem kilka fajnych zegarkow , zastanawian sie nad BBulgari Daniel Roth 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
quub 48 #32988 Napisano 21 Czerwca 2012 0 Kuba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukup 0 #32989 Napisano 21 Czerwca 2012 Mój nowy nabytek Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #32990 Napisano 21 Czerwca 2012 Gratulacje wspaniałych zegarków.Fajnie je tu widzieć PS.Czasem się zastanawiam co ja tu robię... 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #32991 Napisano 21 Czerwca 2012 PS.Czasem się zastanawiam co ja tu robię...Jak to co? Lubisz zegarki, jak my wszyscy tutaj. I dlatego tu jesteśmy 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #32992 Napisano 21 Czerwca 2012 PS.Czasem się zastanawiam co ja tu robię... Witaj Robert Zeby byc pasjonatem lub zajmowac sie jakims hobby wcale nie trzeba miec niesknczona ilosc kasy , kazdy znajdzie sobie fajna zabawke w swoim budzecie 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #32993 Napisano 21 Czerwca 2012 Dzięki Panowie,mam ostatnio słabe dni...Ps.A co zrobić,gdy ma się spore marzenia a "niski budżet"? 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 12783 #32994 Napisano 21 Czerwca 2012 Dzięki Panowie,mam ostatnio słabe dni...Ps.A co zrobić,gdy ma się spore marzenia a "niski budżet"?To, co ja - oglądać i zastanawiać się, co kupisz najpierw, kiedy już portfel będzie zasobniejszy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #32995 Napisano 21 Czerwca 2012 Powoli dazyc do celu 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #32996 Napisano 21 Czerwca 2012 Maks...nie lam sie chlopie !!!! I na ciebie przyjdzie kolej . Pamietaj, najwazniejsza jest pasja... Prawie kazdy z nas zaczynal od czegos co bylo w jego zasiegu a potem...staral sie realizowac marzenia. Jak wygram w totka masz u mnie jak w banku zegarek twoich marzen!! 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darmar41 15 #32997 Napisano 21 Czerwca 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 348 #32998 Napisano 21 Czerwca 2012 Można cieszyć się z Casio, a na to nie trzeba budżetu. 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #32999 Napisano 22 Czerwca 2012 A ja ten: Ideał... nic dodać nic ująć.Gratuluję, tak nikt chyba jeszcze nie pozamiatał w tym temacie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Santino 917 #33000 Napisano 22 Czerwca 2012 0 Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach