Santino 917 #33351 Napisano 5 Lipca 2012 0 Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jlw 3276 #33352 Napisano 5 Lipca 2012 Glycine Goldeneye 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #33353 Napisano 5 Lipca 2012 Combat super, gratulacje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juh 2 #33354 Napisano 5 Lipca 2012 Mój nowy nabytek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cat.came.back 13 #33355 Napisano 5 Lipca 2012 Glycine Goldeneye O kur...czaczek - zakochałem się 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcinkowski 7 #33356 Napisano 5 Lipca 2012 ŻARTOWAŁEM Dziś klubowo: 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wraQ 48 #33357 Napisano 5 Lipca 2012 0 Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by dayhappy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #33358 Napisano 5 Lipca 2012 Z tym pachem tuńczyk wygląda genialnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
antjama 24 #33359 Napisano 5 Lipca 2012 Paweł, tu nie chodzi o budżet, tu chodzi o coś innego... Nawet jeżeli byłoby mnie stać na tylko jeden zegarek w granicach 2 tys zł, to i tak bym nie kupił niczego rolkopodobnego, bo bym się najnormalniej w świecie wstydził w nim chodzić. Po co kupować coś, co udaje inny zegarek, skoro na rynku jest kupa bardzo ładnych budżetowych zegarków z własnym designem. Nigdy tego nie pojmę. Masz oczywiście rację, że lepiej kupić taki zegarek, niż podróbe. Co do tego, to nie ma najmniejszych wątpliwości A Twój Stenek bardzo ładny, podoba mi się.Chcialem kupic ostatnio Stenka 44 gmt bo bardzo mi sie podoba i nie za bardzo sie przejmowalem jego podobienstwem do rolexa. W koncu jednak nie kupilem. W ostatni wtorek bylem na spotkaniu, na ktorym dwie osoby mialy rolki i stwierdzilem, ze gdybym bym w stenku to chyba bym go chowal bo jednak dziwnie bym sie czul w ich towarzystwie. Takze, rozumiem takie podejscie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #33360 Napisano 5 Lipca 2012 Glycine Goldeneye Goldeneye Combat super! Gratulacje! 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #33361 Napisano 6 Lipca 2012 (edytowane) Chcialem kupic ostatnio Stenka 44 gmt bo bardzo mi sie podoba i nie za bardzo sie przejmowalem jego podobienstwem do rolexa. W koncu jednak nie kupilem. W ostatni wtorek bylem na spotkaniu, na ktorym dwie osoby mialy rolki i stwierdzilem, ze gdybym bym w stenku to chyba bym go chowal bo jednak dziwnie bym sie czul w ich towarzystwie. Takze, rozumiem takie podejscie.Słusznie. Zawsze będę tłuc do znudzenia, żeby nie kupować zegarków, które udają inne, zacniejsze egzemplarze. Jestem na tym punkcie absolutnie przewrażliwiony. Starajmy się być oryginalni Edytowane 6 Lipca 2012 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teston 6551 #33362 Napisano 6 Lipca 2012 0 PozdrawiamTomeK (Teston) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
difrat 116 #33363 Napisano 6 Lipca 2012 od powrotu niezmiennie ten sam 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barteq891 38 #33364 Napisano 6 Lipca 2012 Dzisiaj tak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #33365 Napisano 6 Lipca 2012 Radek, nie za mocno ten pasek zaciśnięty na nadgarstku? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomekR 2 #33366 Napisano 6 Lipca 2012 OS200 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
difrat 116 #33367 Napisano 6 Lipca 2012 Radek, nie za mocno ten pasek zaciśnięty na nadgarstku? jest ok, choć na zdjęciu faktycznie śmiesznie wyszło:) 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
muchacho_ 2375 #33368 Napisano 6 Lipca 2012 od powrotu niezmiennie ten sam Cisco IP Phone, mam taki sam w pracy 0 Instagram - Lug2Lug Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaro_swatcH 1236 #33369 Napisano 6 Lipca 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #33370 Napisano 6 Lipca 2012 Michał,masz rację, kurcze teraz mam wyrzuty sumienia,że mój stenek przypomina również pewną Firmę (nie Rolex)... 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofan 8 #33371 Napisano 6 Lipca 2012 mój nowy nabytek.Wczoraj przyszedł i nie zdejmuje go z ręki:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sąsiad 2 #33372 Napisano 6 Lipca 2012 Uploaded with ImageShack.us 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
difrat 116 #33373 Napisano 6 Lipca 2012 Cisco IP Phone, mam taki sam w pracy Aleś wypatrzył Fajna zabawka (i troszkę mniej kaski wypłynie do teleoperatora). 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 203 #33374 Napisano 6 Lipca 2012 Troszkę się porobiło z tymi podobieństwami zegarków - lub nazwijmy to delikatnie - inspiracjami. Noszę się z zamiarem kupna zegarka - podoba mi się od dłuższego czasu, zbieram kasę, planuję wymianę paska na bransoletę aż tu nagle Jaro załącza fotkę Orisa i co ja mam zrobić? Mój upatrzony zegarek przynajmniej z formatu koperty i koronki bardzo " przypomina" mój upatrzony zegarek - pewnie Wasze wprawne oczy również to widzą i domyślacie się o jakim zegarku mówię. I co mam zrobić? Nie przejmować się tym? Czy szukać innego zegarka? Ech życie jest ciężkie 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaro_swatcH 1236 #33375 Napisano 6 Lipca 2012 (edytowane) Czyli jaki zegarek chcesz kupić?Oris jest (tu cytat)) podobny zupełnie do nikogo, a przynajmniej ja nie widziałem podobnego zegarka. Edit.tu masz galerięhttp://zegarkiclub.pl/forum/topic/75317-oris-bc4-small-second-pointer-day/page__p__819609__fromsearch__1#entry819609 Edytowane 6 Lipca 2012 przez Jaro_swatcH 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach