antjama 24 #33376 Napisano 6 Lipca 2012 dzisiaj to 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 203 #33377 Napisano 6 Lipca 2012 Steinhart AVIATION automatik - jak dla mnie widać podobieństwa - ale może się za bardzo przyglądam 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaro_swatcH 1236 #33378 Napisano 6 Lipca 2012 może i tak... ktoś inny powie, że to inspiracja Bell&Rossem...Jak Ci się podoba (bo ja uważam, że ładny nie jest, delikatnie rzecz ujmując), to ja bym się nie przejmował... Ostatecznie nie jest to skóra ściągnięta z Orisa czy Bella, jak to bywa z innymi "inspiracjami" Stenka (Rolek, Stowa). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #33379 Napisano 6 Lipca 2012 Krystian, Robert, podobieństwo, a rżniecie czegoś toczka w toczkę, to różnica. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #33380 Napisano 6 Lipca 2012 Slove, ja już mam ten zegarek. Mi osobiście bardzo się podoba. Ktoś może powiedzieć,że jest podobny do jednej czy drugiej marki, no cóż, nie będę zapierał się. Moim zdaniem od czegoś trzeba zacząć 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marek68 0 #33381 Napisano 6 Lipca 2012 (edytowane) Dzisiaj tak Dziś na łapie parniak sub co może Invicta a czego nie może Parnis, kogo potępiać? kto jest be,a kto nie? Pytanie retoryczne pozdrawiam tolerancyjnych i nietolerancyjnych... Edytowane 6 Lipca 2012 przez Marek68 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #33382 Napisano 6 Lipca 2012 Racja Michał. 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dmn 9 #33383 Napisano 6 Lipca 2012 może i tak... ktoś inny powie, że to inspiracja Bell&Rossem...Jak Ci się podoba (bo ja uważam, że ładny nie jest, delikatnie rzecz ujmując), to ja bym się nie przejmował... Ostatecznie nie jest to skóra ściągnięta z Orisa czy Bella, jak to bywa z innymi "inspiracjami" Stenka (Rolek, Stowa). Który Stenek to "inspiracja" Stowy? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #33384 Napisano 6 Lipca 2012 Pewnie chodziło Jarkowi o Marine, co inspiracją w żadnym wypadku nie jest. Taki styl zegarka. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaro_swatcH 1236 #33385 Napisano 6 Lipca 2012 (edytowane) Nie!chodziło o Stenka Military, który zdecydowanie jest inspirowany Stową. Edit.właściwie mogę cofnąć słowa, bo to może być faktycznie tylko subiektywnie odbierane jako inspiracja, ale na pewno nie "zerżnięcie". Edytowane 6 Lipca 2012 przez Jaro_swatcH 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dmn 9 #33386 Napisano 6 Lipca 2012 Moje zdziwienie zaczyna wzrastać, którą Stową i co jest tą inspiracją. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaro_swatcH 1236 #33387 Napisano 6 Lipca 2012 wracając do temat z "Dalekiego Offtopu"... Właśnie dotarł (dzięki Gniewko!) i od razu zmiana na ręku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jlw 3283 #33388 Napisano 6 Lipca 2012 Dzieki. W takim razie jescze jedno zdjecie niestety wczorajsze: Niestety zegarek pierwszej doby zrobil okolo +15s wiec nawet po dotarciu sie bedzie sie spieszyl o wiele za duzo jak na moj smak.Otwarlem zegarek stwierdzajac, ze ustawienie fabryczne jest juz nieco na minus: i pokrecilem srubka regulacji jescze bardziej w kierunku "minus": Mam nadzieje ze taka regulacja na szybko bedzie wystarczajaca. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marek68 0 #33389 Napisano 6 Lipca 2012 A teraz popołudniu i do wieczora klasyka: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetore 15 #33390 Napisano 6 Lipca 2012 Nie!chodziło o Stenka Military, który zdecydowanie jest inspirowany Stową. Edit.właściwie mogę cofnąć słowa, bo to może być faktycznie tylko subiektywnie odbierane jako inspiracja, ale na pewno nie "zerżnięcie". wklej zdjęcie tej stowy bo jak patrzę na swojego to nawet inspiracji się dopatrzeć nie mogę. ale może słabo znam kolekcje stowy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luki2323 11 #33391 Napisano 6 Lipca 2012 a dziś tak: Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remik 1 #33392 Napisano 6 Lipca 2012 Zmaina z dziczyzny na lotnego stwora By remikb69 at 2012-06-27 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
parigot 1 #33393 Napisano 6 Lipca 2012 Glycyna i Omesia fajna - zwlaszcza ta druga.. U mnie od wczoraj na dyzurze "smol sekond": 0 Parisien - tête de chien! - Parigot - tête de veau! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #33394 Napisano 6 Lipca 2012 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #33395 Napisano 6 Lipca 2012 dzisiaj ten 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablos_ 16 #33396 Napisano 6 Lipca 2012 Naprawdę podoba mi się ten Breitling. Jak to zmienia się gust. Świetny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gniewko 115 #33397 Napisano 6 Lipca 2012 wracając do temat z "Dalekiego Offtopu"... Właśnie dotarł (dzięki Gniewko!) i od razu zmiana na ręku Niech się dobrze nosi i cieszy nowego właściciela 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 802 #33398 Napisano 6 Lipca 2012 Steinhart 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 0.1 #33399 Napisano 6 Lipca 2012 remake 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machlo 7734 #33400 Napisano 6 Lipca 2012 Cały dzień ten: a teraz zmiana na: 0 FS: Zenith A384 | Grand Seiko SBGX093 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach