Mirosuaw 28322 #37626 Napisano 14 Listopada 2012 Śmigane za pomocą Tapatalk 2 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #37627 Napisano 14 Listopada 2012 A bo tak... Pozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yanaki 1 #37628 Napisano 14 Listopada 2012 to i ja się pochwalę: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2152 #37629 Napisano 14 Listopada 2012 jeszcze jedno , zaraz wracam , czasami lubie swoja robote Sent from my BlackBerry Runtime for Android Apps using Tapatalk 2 To kokpit w samolocie, czy w szybowcu? 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlamfajer 32 #37630 Napisano 14 Listopada 2012 Wczoraj odebrana z serwisu. Posłuży jeszcze wiele lat. 0 [wysłane z mojego Atari 65XE] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #37631 Napisano 14 Listopada 2012 HANDS-ON wkrótce... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machlo 7726 #37632 Napisano 14 Listopada 2012 0 FS: Zenith A384 | Grand Seiko SBGX093 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prof.Woland 0 #37633 Napisano 14 Listopada 2012 A bo tak... Pozdrawiam,Purysta w najlepszym tego słowa znaczeniu, top 3 na liście marzeń. 0 Si vis pacem, para bellum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #37634 Napisano 14 Listopada 2012 To kokpit w samolocie, czy w szybowcu? nigdy. nie moge sie nadziwic ze na digital photos tak wychodzi krecace sie smiglo , czy ktos moze mi wytlumaczyc dlaczego ? Sent from my BlackBerry Runtime for Android Apps using Tapatalk 2 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #37635 Napisano 14 Listopada 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RoboCop 0 #37636 Napisano 14 Listopada 2012 jeszcze jedno , zaraz wracam , czasami lubie swoja robote Pasowałby do tego kokpitu mój Airforce 0 (00)[][](00) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
colector 735 #37637 Napisano 14 Listopada 2012 Chociaż dziś zimno to słoneczko wyszło jeden z fajniejszych orientów jakie ostatnio widziałem,nie mogłem sobie przypomnieć kto go miał z forum,szukałem i znalazłem gratuluję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetore 15 #37638 Napisano 14 Listopada 2012 nigdy. nie moge sie nadziwic ze na digital photos tak wychodzi krecace sie smiglo , czy ktos moze mi wytlumaczyc dlaczego ? Sent from my BlackBerry Runtime for Android Apps using Tapatalk 2 http://scripts.mit.edu/~zong/wpress/?p=551 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #37639 Napisano 15 Listopada 2012 Dzieki Zetore , wszystko jasne i ma sens co to czlowiek napisal, ale na wszelki wypadek nastepnym razem wezme aparat i zobaczymy jak wyjdzie . Trzeba sie samemu przekonac 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2152 #37640 Napisano 15 Listopada 2012 nigdy. nie moge sie nadziwic ze na digital photos tak wychodzi krecace sie smiglo , czy ktos moze mi wytlumaczyc dlaczego ? Sent from my BlackBerry Runtime for Android Apps using Tapatalk 2 Tak myślałem, że jak na kokpit w szybowcu wszystko jest zbyt skomplikowane..Mam znajomego który jest pilotem, ale lata na wojskowych myśliwcach. Kiedyś pewnie na radzieckich Migach, a dziś na F-16. Podobno Migi to dużo lepsze samoloty, a przynajmniej latwiej się na nich lata i do tego, co ważne, są dużo dużo tańsze w utrzymaniu. Znawcy tematu pukają się w czoło, że Polska Armia zdecydowała się na tak drogie w utrzymaniu samoloty! Ciekawe co spowodowało decyzję o zakupie F-16 czy była to nieznajomość tematu w środowisku decydentów, wpływ amerykańskich filmów czy jeszcze coś innego. Darmowych wiz jak nie było tak nie ma:-) Znam przypadek człowieka, któremu powierzono zadanie wręczenia ludziom grupowych wypowiedzeń i z uśmiechem patrzył jak ludzie podpisują te papiery. Otóż człowiek ów pojechał do biura zawieść te papiery i nikt go więcej nie widział. Musiał to być dla tego człowieka wielki szok, że tak z nienacka się go firma pozbyła. Tak kończą ci co liżą pupę większym od siebie! Mam nadzieję, że Polska Armia będzie w przyszłości brać pod uwagę wszystkie za i przeciw przy zakupie myśliwców. .Jeśli chodzi o efekt kręcącego się śmigła to bardzo ciekawe zjawisko! 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 28322 #37641 Napisano 15 Listopada 2012 Żeby pozostać przy lotniczych klimatach Śmigane za pomocą Tapatalk 2 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bumak 1 #37642 Napisano 15 Listopada 2012 Ja wczoraj nie mogłem wstawić bo mi forum strajkowało A było tak: Uploaded with ImageShack.us 0 Pozdrawiam,Grzegorz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Santino 917 #37643 Napisano 15 Listopada 2012 0 Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #37644 Napisano 15 Listopada 2012 Zdobycz kol sneera mnie dziś zainspirowała Pozdrawiam 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #37645 Napisano 15 Listopada 2012 Seiko - czeka na tarczę do fff 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sir_cassius 59 #37646 Napisano 15 Listopada 2012 A bo tak... Pozdrawiam,piekny...jako ciekawostka powiem ze widzialem wczoraj na lotnisku w Wiedniu -50% ! dokladnie ten model (od ceny 1400 EUR) wg mnie okazja... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bonus 0 #37647 Napisano 15 Listopada 2012 Cytrynka Rally ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #37648 Napisano 15 Listopada 2012 dzisiaj cos z tzw. innej beczki, z 'beczki ze zlotymi tunczykami' 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrewjohn 1 #37649 Napisano 15 Listopada 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jlw 3274 #37650 Napisano 15 Listopada 2012 (edytowane) HANDS-ON wkrótce...Czekamy na recenzje i fotki z wcisnieta koronka (po za tym bardzo fajne zdjecie). Musi mu byc goraco od podgrzewajacych go diabelkow. Co to za wzmacniacz? Edytowane 15 Listopada 2012 przez jlw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach