bumak 1 #37651 Napisano 15 Listopada 2012 (edytowane) Coraz bardziej się lubimy Uploaded with ImageShack.us Edytowane 15 Listopada 2012 przez bumak 0 Pozdrawiam,Grzegorz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 579 #37652 Napisano 16 Listopada 2012 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #37653 Napisano 16 Listopada 2012 kroll_czarli, zmieniasz zegarki jak rękawiczki Teraz znów nowa PO - gratuluje, jak wrażenia? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yanaki 1 #37654 Napisano 16 Listopada 2012 a na dziś: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #37655 Napisano 16 Listopada 2012 Kolega Yanaki pozamiatał, tylko kalendarz trzeba zmienić 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
reXio 5 #37656 Napisano 16 Listopada 2012 Zeppelin swietny! Ten IWC owyzej paskudny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 579 #37657 Napisano 16 Listopada 2012 kroll_czarli, zmieniasz zegarki jak rękawiczki Teraz znów nowa PO - gratuluje, jak wrażenia? Od dawna ją planowałem więc radocha wielka Dla mnie idealna, polerowane, nakładane indexy robią swoje. Do tego świetne działanie AR. 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yenjay 660 #37658 Napisano 16 Listopada 2012 Wczoraj Dugena,a dzis Seikacz. Milego weekendu 0 Pozdrawiam. Jedrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #37659 Napisano 16 Listopada 2012 Od dawna ją planowałem więc radocha wielka To tym bardziej gratuluje 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 579 #37660 Napisano 16 Listopada 2012 Wczoraj Dugena,a dzis Seikacz. Milego weekendu Cudne Seiko. 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yanaki 1 #37661 Napisano 16 Listopada 2012 Kolega Yanaki pozamiatał, tylko kalendarz trzeba zmienić kalendarz idzie do ustawienia (wątek w innym temacie), bo "ktoś" nieumiejętnie i z fantazją zaczął się bawić, nie wiedząc, że nie można cofnąć ustawień, tak więc, albo dobry serwis, albo rok w szufladzie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #37662 Napisano 16 Listopada 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
antjama 24 #37663 Napisano 16 Listopada 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DUBHEAD 36 #37664 Napisano 16 Listopada 2012 (edytowane) Edytowane 16 Listopada 2012 przez DUBHEAD 0 ile by nie było to i tak jest za mało... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #37665 Napisano 16 Listopada 2012 Na szybko z BlueBerry Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #37666 Napisano 16 Listopada 2012 Gratuluje Irku, ale zdjęcie jest tragiczne, postaraj się trochę, ten zegarek na to zasługuje. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #37667 Napisano 16 Listopada 2012 Jakoś tak Irek mi się wydaje przymaławy na Twój nadgarstek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #37668 Napisano 16 Listopada 2012 wolał bym PELAGOSA, ale i ten fajny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #37669 Napisano 16 Listopada 2012 Wiesz Jacek jakie zdjecia wychodza z BB :-( poza widokami nic innego nie da sie zrobic , lape mam wielka ale naprawde nie wyglada zegarek na zamaly , nosilem 40mm rolki I czulem sie z nimi ok a ten jest wiekszy @ Lukasz Mieli tez Pelagosa poogladalem go sobie I jezeli zrobia go kiedys stalowego to tez go kupie ale ten tytan w ich wydaniu jak dla mnie nie wyglada najlepiej 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #37670 Napisano 16 Listopada 2012 Wiesz Jacek jakie zdjecia wychodza z BB :-(Z 9900 wiem, że lipa Może więc jakiś aparat? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #37671 Napisano 16 Listopada 2012 a swoją drogą to chyba taka prawidłowość, że im ktoś ma lepsze zegarki, tym robi gorsze zdjęcia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #37672 Napisano 16 Listopada 2012 a swoją drogą to chyba taka prawidłowość, że im ktoś ma lepsze zegarki, tym robi gorsze zdjęcia No jak? Filip ma fajnego Chronoswissa i robi fajne foty, Michał swoje cuda też nieźle foci.Zanalzłoby się tego trochę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 579 #37673 Napisano 16 Listopada 2012 a swoją drogą to chyba taka prawidłowość, że im ktoś ma lepsze zegarki, tym robi gorsze zdjęcia carlito nie ma takich tragicznych tych zegarków, a foty robi dobre 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prof.Woland 0 #37674 Napisano 16 Listopada 2012 [quote name=lechu_wroc' timestamp='1353061136' post='8884Piękny jest, z jakich lat produkcji? 0 Si vis pacem, para bellum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nash13 16 #37675 Napisano 16 Listopada 2012 Na szybko z BlueBerry Sent from my BlackBerry 9900 using TapatalkNie za maly ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach