MUrsus 4 #41501 Napisano 30 Stycznia 2013 4sale: Uploaded with ImageShack.us Ładna sztuka na zdjęciu poniżej lepiej się prezentuje 0 Dowcip jest bronią, ale nie należy karać za nielegalne posiadanie dowcipu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlamfajer 32 #41502 Napisano 30 Stycznia 2013 Dziś klasyczny pilot od Steniego. 0 [wysłane z mojego Atari 65XE] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sąsiad 2 #41503 Napisano 30 Stycznia 2013 Ładna sztuka na zdjęciu poniżej lepiej się prezentuje Tak, cudowna jest. Na każdym zdjęciu refleksy wyglądają inaczej. Ale jednak zmiana, naszło mnie na klimaty II WŚ. Uploaded with ImageShack.us 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #41504 Napisano 30 Stycznia 2013 Dzisiaj ten (z dedykacja glownie tym, ktorzy maja problem z byciem zasypywanymi Rolexami... :D ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 350 #41505 Napisano 30 Stycznia 2013 Świetny 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #41506 Napisano 30 Stycznia 2013 Dzieki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #41507 Napisano 30 Stycznia 2013 Chrono-craze, bardzo fajny Oriencik 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bogdan57 48065 #41508 Napisano 30 Stycznia 2013 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #41509 Napisano 30 Stycznia 2013 Dzieki, zasadas.Jest to kawal naprawde masywnego (tudziez o wlasciwej sobie wadze) metalu. Szkoda tylko, ze ma see-through back, tego typu czasomierz powinien miec metalowy tylek (imo). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
antjama 24 #41510 Napisano 30 Stycznia 2013 (edytowane) Edytowane 30 Stycznia 2013 przez antjama 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #41511 Napisano 30 Stycznia 2013 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luki2323 11 #41512 Napisano 30 Stycznia 2013 spacer z psem Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4491 #41513 Napisano 30 Stycznia 2013 (edytowane) co to za model Orient ?bo ostatnio była spora dyskusja na temat podobnego w kolorze niebieskimchyba nie miał rezerwyOrient napisał, że jest to składak i nie jest oficjalnym produktem Orientmyślę, że ktoś z forumowiczów pamięta tą historiężeby ktoś nie pomyślał, że robię jakiś zamęt czy o coś posądzam wydaje mi się, że w tamtym tylko koperta była wspólna, podobna... znalazłem linkhttp://zegarkiclub.pl/forum/topic/80335-orient-diver-vintage-tunacan/ Edytowane 30 Stycznia 2013 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #41514 Napisano 30 Stycznia 2013 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goral666 2 #41515 Napisano 30 Stycznia 2013 Czyżby zima się już miała skończyć? Na ręku jeden z PAMów-tak nielubianychdlaczego nielubianych? wg mnie to chyba najładniejsza wersja, w odróżnieniu od np. californi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #41516 Napisano 30 Stycznia 2013 (edytowane) Ci powiem Michał, że ten zegarek w ogóle nie leży na Twoim nadgarstku. Jest zdezydowanie za mały... Albo tak wyszedł Edytowane 30 Stycznia 2013 przez Mikołaj N 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blazej 99 #41517 Napisano 30 Stycznia 2013 Pomaranczowo i szaroPozdrawiam Jest szansa że będzie kiedyś na bazarku ? 0 Orient Star Diver, Omega Planet Ocean 45.5 Big Size , Oris WilliamsF1 Team Day/Date , Oris Flight Timer B2 , Oris Aquis Date Blue ,Tudor Chrono 20300 , Seiko Tuna 300 meter - swap Omega Mesh , Tissot Chrono pr 516 , Oriencik "sentiment"patelnia , Omega Seamaster Chrono 44mm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bumak 1 #41518 Napisano 30 Stycznia 2013 U mnie tak: Uploaded with ImageShack.us 0 Pozdrawiam,Grzegorz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #41519 Napisano 30 Stycznia 2013 co to za model Orient ?bo ostatnio była spora dyskusja na temat podobnego w kolorze niebieskimchyba nie miał rezerwyOrient napisał, że jest to składak i nie jest oficjalnym produktem Orientmyślę, że ktoś z forumowiczów pamięta tą historiężeby ktoś nie pomyślał, że robię jakiś zamęt czy o coś posądzam wydaje mi się, że w tamtym tylko koperta była wspólna, podobna... znalazłem linkhttp://zegarkiclub.p...intage-tunacan/ W nawiazaniu do moich informacji (ze zrodla ktore, jako ze nie mam i nigdy nie mialem powodu uwazac za niepewne, uwazam za pewne ) Orient ten (jego ref. CEX04001..., ref. jego werku jaki w nim siedzi to 46G) nie jest podrobka. Jest to model sprzed kilkudziesieciu lat (okreslany rowniez mianem tuna-can / lub beast) wyprodukowany przez firme Orient w krotkiej serii jako odpowiedz na 'tune-can' firmy Seiko (edycja tego Orienta byla o kilku kolorach tarczy) i jest to model ktorego 'tuna-can' obudowa miesci werk 46G. Ze wzgledu na to, ze czasomierzy tych wyprodukowano w sumie relatywnie (w stosunku do produkcji innych czsomierzy marki Orient na rynki swiatowe) niewiele (produkcja jego byla z mysla glownie o rynku amerykanskim, kanadyjskim i australlijskim) - a to rzekomo ze wzgledu na zbyt latwa mozliwosc zmiany w nim daty - to produkcji ich dosc wczesnie zaprzestano co powoduje, ze nie ma ich zbyt wiele na rynku i te ktore mozna obecnie znalezc na rynku (ich oryginaly, bo krazy rowniez mnostwo ich kiepskich i z gory widocznych golym okiem podrobek) i ktore sa w dobrym stanie nie sa zazwyczaj tanie (widzialem ze ceny ich osiagaly nawet i $1500-$2000 ! ). Znane mi rowniez jest krazace na internecie rzekome "wyjasnienie" w tej kwestii rzekomego "pracownika" firmy Orient, w nawiazxaniu do ktorego 'nie jest on pewny co do kwestii prawdziwosci wyzej dyskutowanego Orienta ale w jego opinii firma Orient nigdy takiego modelu w swojej ofercie nie miala' i z tego co wiem jest to fikcyjna informacja (nikt nigdy o prawdziwosc tego modelu nie pytal). Jest mi rowniez znane inne rzekome wyjasnienie innego pracownika firmy Orient, w nawiazaniu do ktorego od czasu zwiazania sie z firma Seiko firma Orient nie jest w stanie stwierdzic oryginalnosci wielu krazacych na rynku dawniejszych modeli tej marki. To wszystko co w kwestii tego modelu Orienta wiem jak i nie mam powodu aby uwazac aby model ktory ja posiadam byl 'fake'-iem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #41520 Napisano 30 Stycznia 2013 Ci powiem Michał, że ten zegarek w ogóle nie leży na Twoim nadgarstku. Jest zdezydowanie za mały... Albo tak wyszedł Ty serio Mikołaj piszesz? Absolutnie się nie zgadzam, rozmiar ma idealny w stosunku do mojeo nadgarstka, a już napewno nie jest za mały 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4491 #41521 Napisano 30 Stycznia 2013 (edytowane) twego orienta nawet przez sekunde nie podejrzewalem, ale dzieki za rzeczowe wyjasnienie Edytowane 30 Stycznia 2013 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
quub 48 #41522 Napisano 30 Stycznia 2013 0 Kuba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #41523 Napisano 30 Stycznia 2013 "Nie pytajcie,co wasz kraj może zrobić dla was,tylko co wy możecie zrobić dla waszego kraju" 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Jankowski 11 #41524 Napisano 30 Stycznia 2013 Zenith REWELACJA!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
quub 48 #41525 Napisano 30 Stycznia 2013 Dzięki Paweł. 0 Kuba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach