pawelb29 802 #41676 Napisano 2 Lutego 2013 Fajny , teraz Darek bedziesz mial dwa ? Od przybytku głowa nie boli Jednak w wątku zegarka na 10-lecie pojawiła sie rezygnacja. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #41677 Napisano 2 Lutego 2013 Cóż to za czasomierz? Jest to Citizen Aqualand Eco-drive Diver's Nardzo fajna Omega na fajnym NATO, lubie takie kombinacje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #41678 Napisano 2 Lutego 2013 Chyba pokuszę się o małą recenzję, bo zegarek cholernie na to zasługuje. Kiniecznie! Chyba trzeba zwołać podstolik bo troszkę nowych nabytków się pojawiło.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1316 #41679 Napisano 2 Lutego 2013 Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 757 #41680 Napisano 2 Lutego 2013 Brajtek świetny.Jak pierwsze wrażenia z użytkowania? Jak na tę chwilę ok.dopiero go poznaję,wykonany pięknie świetny werk 72h rezerwy,cosc,datę można przerzucić o dowolnej godzinie.Modułowa konstrukcja werku ułatwiająca serwis i pomniejszająca jego koszt,47 kamieni..Mnie ten zegarek b. się podoba,to ikona gatunku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #41681 Napisano 2 Lutego 2013 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 634 #41682 Napisano 2 Lutego 2013 Uwielbiam Twoja kolekcję. Zrób wreszcie jakieś zdjęcie zbiorcze 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #41683 Napisano 2 Lutego 2013 Dzieki, kiedys na pewno nie omieszkam zrobic. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1316 #41684 Napisano 2 Lutego 2013 Uwielbiam Twoja kolekcję. Zrób wreszcie jakieś zdjęcie zbiorcze Może Ty byś zrobił swojej? Czy nie zmieści się w żadnym kadrze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 634 #41685 Napisano 2 Lutego 2013 (edytowane) U mnie jest trochę punktów stałych, a poza nimi spora rotacja. Niestety zegarkowe ADHD... choć na szczęście nie w odmianie najcięższej, bo jednak kilka się potrafi uchować przed zbazarkowaniem Edytowane 2 Lutego 2013 przez kroll_czarli 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2238 #41686 Napisano 2 Lutego 2013 (edytowane) Jest to Citizen Aqualand Eco-drive Diver's Poznawałem, że to Citizen, bo charakterystyczny bardzo. Głęboko osadzona tarcza wskazywała na Eco Drive. Zastanawia mnie do czego służy element zaznaczony na zdjęciuMam coś takiego przy MUDMANIE od Casio i myślałem cały czas, że jest to sensor termometru? A może jest to jednak sensor termometru?? Edytowane 2 Lutego 2013 przez ladek22 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 757 #41687 Napisano 2 Lutego 2013 Mam podobnie..czasami stoję przed lustrem i stukam się w czoło 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #41688 Napisano 2 Lutego 2013 Poznawałem, że to Citizen, bo charakterystyczny bardzo. Faktycznie. Zwłaszcza nazwa firmy jest bardzo charakterystyczna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@rtur 9 #41689 Napisano 2 Lutego 2013 Poznawałem, że to Citizen, bo charakterystyczny bardzo. Głęboko osadzona tarcza wskazywała na Eco Drive. Zastanawia mnie do czego służy element zaznaczony na zdjęciuMam coś takiego przy MUDMANIE od Casio i myślałem cały czas, że jest to sensor termometru? A może jest to jednak sensor termometru??Moduł głębokościomierza-zegarek wskazuje takowe 0 @rtur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2238 #41690 Napisano 2 Lutego 2013 Moduł głębokościomierza-zegarek wskazuje takowe Nie mam przy MUDMANIE głębokościomierza!! To niby do czego jest? Może do kompasu? W instrukcji nic nie pisze 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@rtur 9 #41691 Napisano 2 Lutego 2013 Nie mam przy MUDMANIE głębokościomierza!! To niby do czego jest? Może do kompasu? W instrukcji nic nie pisze Myślałem,ze pytasz o Citizena! W mudmanie to będzie barometr 0 @rtur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2238 #41692 Napisano 2 Lutego 2013 Mam podobnie..czasami stoję przed lustrem i stukam się w czoło Chyba do mnie pan nie pije? 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seven 50 #41693 Napisano 2 Lutego 2013 Myślałem,ze pytasz o Citizena! W mudmanie to będzie barometr Nie barometr, a kompas + termometr. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 757 #41694 Napisano 2 Lutego 2013 Chyba do mnie pan nie pije? Nie to była odpowiedź na post kroll_czarli chodziło o zakupowe wariactwo.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #41695 Napisano 2 Lutego 2013 Poznawałem, że to Citizen, bo charakterystyczny bardzo. Głęboko osadzona tarcza wskazywała na Eco Drive. Zastanawia mnie do czego służy element zaznaczony na zdjęciuMam coś takiego przy MUDMANIE od Casio i myślałem cały czas, że jest to sensor termometru? A może jest to jednak sensor termometru?? Jest to sensor cisnienia (pressure sensor) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2238 #41696 Napisano 2 Lutego 2013 Myślałem,ze pytasz o Citizena! W mudmanie to będzie barometr Barometru nie mam? http://www.casio-polska.pl/casio-g-9300-1er-p-7205.html 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2238 #41697 Napisano 2 Lutego 2013 (edytowane) Jest to sensor cisnienia (pressure sensor) Ciśnieniomierza też nie mam! Tylko termometr i kompas! Edytowane 2 Lutego 2013 przez ladek22 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@rtur 9 #41698 Napisano 2 Lutego 2013 W takim razie to atrapa ! 0 @rtur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2238 #41699 Napisano 2 Lutego 2013 W takim razie to atrapa ! Prawdopodobnie jest to podwójny czujnik do termometru i kompasu. Pisze na czerwono TWIN SENSOR co w wolnym tłumaczeniu oznacza "czujnik bliźniak" (tłumaczenie google tłumacz). Tak czy siak nie władam angielskim i korzystam tylko z termometru A to co jest przy Citizenie ze wskazówkami nie interesuje mnie już zupełnie. Koniec i basta!!!! 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #41700 Napisano 2 Lutego 2013 Od wczoraj.. Uploaded with ImageShack.us Ikona Brajtka 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach