HemiG 1 #1701 Napisano 21 Sierpnia 2006 Podobno Władek będzię usuwał profile forumowiczów, którzy nie zamieścili nigdy fotek swoich zegarków :shock: Ufffff... to mnie tessio pocieszyłeś, gdzieś z trzy fotki już były :wink: A uwierz, że za nic nie chciałbym stracić TAKIEGO źródła informacji. 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #1702 Napisano 21 Sierpnia 2006 Ufffff... to mnie tessio pocieszyłeś, gdzieś z trzy fotki już były Chłopie, uratowałeś się w ostatniej chwili, bo już wisiał nad Tobą - delete :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #1703 Napisano 21 Sierpnia 2006 Kurcze no, człowiek to sobie żyje i czasem nawet nie wie jakiego "śmiertelnego" niebezpieczeństwa uniknął, całkiem przypadkiem. O grubość włosa, o grubość włosa.. 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 305 #1704 Napisano 21 Sierpnia 2006 Tessio czy będziemy mieli pierwszego Mosera Mayu w Klubie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #1705 Napisano 21 Sierpnia 2006 Jest szansa... może Mariusz kupi :wink: Ja jeszcze długo, dłuuuugoo nie Chyba, że fortuna się do mnie uśmiechnie :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 305 #1706 Napisano 22 Sierpnia 2006 Jest szansa... może Mariusz kupi :wink: Ja jeszcze długo, dłuuuugoo nie Chyba, że fortuna się do mnie uśmiechnie :wink: To super! Też chciałbym kupić ten model, ale ostatnio zainwestowałem w coś zgoła innego i "bardziej stałego" podobną kwotę pieniędzy. Nie widzałem na "rynku wtórnym" tych zegarków, gdyby się pojawiły to wtedy kto wie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #1707 Napisano 22 Sierpnia 2006 Niestety pieniądze idą nie tylko na zegarki :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #1708 Napisano 22 Sierpnia 2006 Też chciałbym kupić ten model, ale ostatnio zainwestowałem w coś zgoła innego i "bardziej stałego" podobną kwotę pieniędzy. To się tak tylko mówi, ale w momencie, gdy ma się do dyspozycji 8000 Euro, które możesz przeznaczyć na zegarek, zaczyna się kombinowanie. W tej cenie można nabyć Portuguese Automatic, Portuguese F.A.Jones, wypasionego Jaegera z komplikacjami i 8-dniową rezerwą chodu. Ba, za taką kasę można już nabyć Vacherona, a nawet jeden z podstawowych modeli Patek Philippe. I wówczas zakup Mosera wcale już nie jest taki oczywisty. Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #1709 Napisano 22 Sierpnia 2006 i wlasnie to jest za***iste :twisted: 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #1710 Napisano 22 Sierpnia 2006 Ech Panowie. . Tylko takich problemów WAM i sobie życzę.. :wink: 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 350 #1711 Napisano 22 Sierpnia 2006 :mrgreen: Ciśnienie mi skacze, jak to czytam... :twisted: 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 305 #1712 Napisano 22 Sierpnia 2006 Jak nie ma powiedzmy 8tys. Euro na zegarek to jest problem.Jak się ma 8tys. Euro to jest problem jaki zegarek kupić.Jak się już kupi zegarek to jest problem bo można było kupić inny... Najpiękniejszy moment jest więc kiedy się szuka zegarka... W tej chwili jestem na etapie Mosera Mayu, jako tego najważniejszego. Niestety co jakiś czas się to zmienia.... Jak mi się uda kupić go za rozsądną cenę na rynku wtórnym to o.k ale z nowym to będzie problem... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #1713 Napisano 22 Sierpnia 2006 Na rynku wtórnym to one się chyba nie prędko pojawią, a jak się pojawią to i tak cena pewnie będzie w granicach 5000 - 6000 Euro. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #1714 Napisano 23 Sierpnia 2006 Nie przepadam za jego chirurgiczną sterylnością, ale nie sposób go nie lubić właśnie za to. Pozdrawiam. 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #1715 Napisano 23 Sierpnia 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 11 #1716 Napisano 23 Sierpnia 2006 Ten Eposik coraz bardziej zaczyna mi sie podobac ..... Która na nim godzina (... na tym zdjeciu znaczy sie ) ? Marcin 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #1717 Napisano 23 Sierpnia 2006 Ten Eposik coraz bardziej zaczyna mi sie podobac ..... Wysyłaj Sinn`a a ja już lecę na pocztę z Eposem :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #1718 Napisano 23 Sierpnia 2006 Ładny Canon :twisted: 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #1719 Napisano 23 Sierpnia 2006 Mówisz, żeby go na... rękę :twisted: :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #1720 Napisano 23 Sierpnia 2006 Jedynie pasek na rękę. Niech tam lepiej Epos zostanie 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #1721 Napisano 23 Sierpnia 2006 więcej tu 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deem 1 #1722 Napisano 23 Sierpnia 2006 Ten Eposik coraz bardziej zaczyna mi sie podobac .....Mi również, a jak pięknie komponuje się z krótkimi spodenkami :twisted: 0 I znowu człowiek wydaje pieniądze, których nie ma, na rzeczy, których nie potrzebuje, by imponować ludziom, których nie lubi. Danny Kaye Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #1723 Napisano 23 Sierpnia 2006 a jak pięknie komponuje się z krótkimi spodenkami :twisted: :twisted: :twisted: Mogłem Ci go nie pokazywać :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deem 1 #1724 Napisano 23 Sierpnia 2006 Nie no, trzeba przyznać, ze na żywo wygląda naprawdę super. (ale lepiej nie wyłaź zza lady :wink: ) 0 I znowu człowiek wydaje pieniądze, których nie ma, na rzeczy, których nie potrzebuje, by imponować ludziom, których nie lubi. Danny Kaye Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #1725 Napisano 23 Sierpnia 2006 Klaudiusz, jest świetny, gratuluję :!: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach