Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

Musze przyznac ze ten Rolo bez lupki wyglada "dziwnie" - ale to tylko moja skromna opinia, nie przejmuj sie nia.

Ja odkurzylem swojego starego juz "zegarka". Mysle ze czas mu zmienic ubranko na cos bardziej letniego, i chyba jutro zaloze mu firmowa kolczuge:

post-44118-0-74926900-1365018981.jpg

Parisien - tête de chien! - Parigot - tête de veau!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@generał - trzy gwiazdki to chyba dużo :)

"You may delay but time will not" Benjamin Franklin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Musze przyznac ze ten Rolo bez lupki wyglada "dziwnie" - ale to tylko moja skromna opinia, nie przejmuj sie nia.

Wierz mi, że nie będę :)

BTW Jeden z niewielu ciekawych Breitling-ów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja odkurzylem swojego starego juz "zegarka". Mysle ze czas mu zmienic ubranko na cos bardziej letniego, i chyba jutro zaloze mu firmowa kolczuge:

post-44118-0-74926900-1365018981.jpg

Super ten Breitling! Zastanawiam się, czy kupic teraz coś sportowego, czy zbierać cierpliwie na ten model. Przymierzalem niedawno w Aparcie - cudny. Gratuluję i zazdraszczam ;)

I'm not myself, but not dead and not for sale...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem ten zegarek kolegi w ręce i na ręce i niestety nie podzielam twojego zachwytu - zwłaszcza w tej cenie z Apart.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem ten zegarek kolegi w ręce i na ręce i niestety nie podzielam twojego zachwytu - zwłaszcza w tej cenie z Apart.

A kto mówi o cenie z Apart? ;) (zreszta tam wyjściowa na dzień dobry była do zmniejszenia o jakieś 10-12%). Myślałem raczej o okolicach 8-9k za używany. A design do mnie trafia i co zrobić? :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Aparcie jak sie dobrze zakrecisz (tzn jak bedziesz naprawde zainteresowany) mozesz dostac nawet do 30% znizki - ja sie targowalem B)

Edytowane przez parigot

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten Breitling jest fajny, ale do bólu nudny. Kiedyś o mały włos go nie kupiłem - przez pewien krótki okres czasu na niego chorowałem, całe szczęście szybciutko mi przeszło i się z niego wyleczyłem. Niemniej jednak trzeba obiektywnie przyznać, że jest to jeden z fajniejszych Breitlingów, taki normalny, mało w nim prawdziwego DNA Breitlinga, co jak dla mnie jest akurat zaletą.

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a dla mnie Panie Michale wadą - jeśli już to B Chronomat za to co odróżnia go od innych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niemniej jednak trzeba obiektywnie przyznać, że jest to jeden z fajniejszych Breitlingów, taki normalny, mało w nim prawdziwego DNA Breitlinga, co jak dla mnie jest akurat zaletą.

Ano właśnie - to samo dla mnie. Na żywo - imo - dużo zyskuje. Tyle, że na pewno nie za cenę wyjściową, to fakt (włącza mi się jakiś mechanizm kontrolny gdy popatrzę na metkę :/ ).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no Michal , nie przesadzaj, sa zegarki po stokroc nudniejsze np; Rolex DJ - ale pozastaja piekne - to ze sie tam nie wiele dzieje jest ich zaleta.

Edytowane przez parigot

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a dla mnie Panie Michale wadą - jeśli już to B Chronomat za to co odróżnia go od innych.

Rozumiem, rzecz gustu. Mnie osobiście Breitlingi nie podchodzą, zwłaszcza te wielkie z naciapkanymi, nieczytelnymi tarczami. Co kto lubi :) Co nie zmienia faktu, że Breitling w swojej ofercie ma pare zegarków, które mógłbym śmiało ponosić.

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sa zegarki po stokroc nudniejsze np; Rolex DJ

Absolutnie się z tym nie zgadzam :) Mniejsza zresztą o to, idę w kojo, dobranoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
FC4414E4-2078-4599-B37B-0E85DACB9765-6130-000006F08D90E923_zpsaecffb55.jpg

Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie jak na razie się nic nie zapowiada na zmiany edysy2er.jpg

Sent from my Z10 using Tapatalk 2

Beware the fury of a patient man.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

P4035219.JPG

A wahałeś się Tomek przez chwilę:) Na szczęście jednak padła dobra decyzja:):)!

Na żywo jest po prostu piękna.

Chyba jeden z najładniejszych "Speedych", o ile nie najładniejszy:)

A dzięki uprzejmości kolegi TomT miałem okazję pomacać i poprzymierzać;)

Tomku pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nuuuda....

2013_04_03_18_55_49_1.jpg

ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zima wróciła :(:angry: . Może open heart trochę rozgrzeje B)

post-57210-0-38045100-1365054106_thumb.jpg

"You may delay but time will not" Benjamin Franklin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ja też sejkowo ;)

td825_mmmm.jpg

coś ten potwór ma w sobie, ktoś powie mi czym nowsza wersja się różni poza trójkątnymi indeksami?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

13650600187331.jpg

Tapnięte z mojego LT22i za pomocą Tapatalk 2.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi