waldii 44 #29376 Napisano 5 Lutego 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chomior 4 #29377 Napisano 5 Lutego 2012 0 WorldWideWatches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 0.1 #29378 Napisano 5 Lutego 2012 po hibernacji 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stierlitz 254 #29379 Napisano 5 Lutego 2012 Bryku kapitalna ośmiornica, napisz o niej parę słów, jak się już lepiej poznacie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Voli 22 #29380 Napisano 5 Lutego 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3870 #29381 Napisano 5 Lutego 2012 Dziś znów kwarc: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
prop 1 #29382 Napisano 5 Lutego 2012 0.1, czy to nie jest przypadkiem GIEZ? 0 Kupię garniturowca z jasną tarczą, 38mm-41mm, do 5k Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 0.1 #29383 Napisano 5 Lutego 2012 tak GIEZ marcomartin, fajowy ten golfista. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 197 #29384 Napisano 5 Lutego 2012 Yes GIEZ two pierwsze spotkanie ze śniegiem 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #29385 Napisano 5 Lutego 2012 Przez jakis czas bedzie taki 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #29386 Napisano 5 Lutego 2012 Irku, powtórze, najpiękniejsze chrono! 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #29387 Napisano 5 Lutego 2012 Witaj Tomek , musze powiedziec ze zgadzam sie z Twoja opinia w 100% 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 271 #29388 Napisano 5 Lutego 2012 Dzisiaj nowy nabytek http://img341.images...55/sdc12597.jpg pozdr Kawał ładnego zegara,warto było poczekać.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #29389 Napisano 5 Lutego 2012 Witaj Tomek , musze powiedziec ze zgadzam sie z Twoja opinia w 100% Dwie tarcze chrono w poziomie (bardziej elegancka forma od trzech tarcz typowo sportowych), rzymskie indeksy, duża data oraz podziałka minutowa, to wszystko jest takie spójne w JD i wysmakowane. Fajnie też się prezentuje wersja w białym złocie Grande Date Ivory Enamel. 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pulman 32 #29390 Napisano 5 Lutego 2012 0 zegarkiclub.pl Driver ErrorThere appears to be an error with the database. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bryku2 1 #29391 Napisano 5 Lutego 2012 Bryku kapitalna ośmiornica, napisz o niej parę słów, jak się już lepiej poznacie. jasne, zrobię więcej fotek i coś napiszę w tygodniu, na razie mogę powiedzieć że zegar świetny, elegancko świeci,duży jak cholera (nawet dla mnie). pozdro 0 It's not Your musicIt's not Your clothesIt's not Your favourite colourIt's Your watch that tells most about who You are!--------------------------------------------------------- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #29392 Napisano 5 Lutego 2012 U mnie dzisiaj nadgarstek zdobił : Uploaded with ImageShack.us 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3870 #29393 Napisano 5 Lutego 2012 Michał wskazówki w tym modelu są kapitalne ..lubię takie łopaty...podobne są w AP 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #29394 Napisano 5 Lutego 2012 Michał wskazówki w tym modelu są kapitalne ..lubię takie łopaty...podobne są w APSą to moje ulubione wskazówki spośród moich zegarków - również lubie takie łopaty 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sirtom 0 #29395 Napisano 5 Lutego 2012 Są to moje ulubione wskazówki spośród moich zegarków - również lubie takie łopaty Piękny jest i kropka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #29396 Napisano 6 Lutego 2012 zdjęcie z telefonu - sorki 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #29397 Napisano 6 Lutego 2012 Rafal , bardzo ciekawy ten zegarek , czy mozesz dac jakies info na jego temat 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #29398 Napisano 6 Lutego 2012 Edox Geoscope model 42 - flagowy model firmy i jeden z najtrudniejszych do zdobycia zegarków z 70 tych z nurtu divero popularnegowewnętrzna tarcza rotuje wraz ze wskazówkami i pozwala na odczytanie czasu w dowolnej strefie geograficznej, do tego bezel obrotowy z czasem wojskowym długo szukałem - jeszcze troszkę potrwa az dokończe zabawę z nim:) pozdrawiam serdecznie Rafal 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 197 #29399 Napisano 6 Lutego 2012 Piękny model - Rafale gratuluję i zazdroszczę :) Pozdrawiam Krystian 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sirtom 0 #29400 Napisano 6 Lutego 2012 Edox Geoscope model 42 - flagowy model firmy i jeden z najtrudniejszych do zdobycia zegarków z 70 tych z nurtu divero popularnegowewnętrzna tarcza rotuje wraz ze wskazówkami i pozwala na odczytanie czasu w dowolnej strefie geograficznej, do tego bezel obrotowy z czasem wojskowym długo szukałem - jeszcze troszkę potrwa az dokończe zabawę z nim:) pozdrawiam serdecznie Rafal Ten Edox Geoscopeto rewelacja - gratulację. Z niecierpliwością czekam na więcej zdjęć. Pozdr. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach