rip 863 #3126 Napisano 7 Lutego 2007 Michal gratuluje!!! 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #3127 Napisano 7 Lutego 2007 Ale się rozmnażają :shock: GRATULUJĘ!!! Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baltak 0 #3128 Napisano 7 Lutego 2007 Stowa rewelacyjna:) Notowania rosną, rosną A to mój zestaw sesyjno egzaminacyjny 0 Patryk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #3129 Napisano 7 Lutego 2007 Ja dzisiaj na nadgarstek wrzucilem ten:http://img177.imageshack.us/img177/3746/ha...nnareku1kc2.jpghttp://img177.imageshack.us/img177/7269/ha...nnareku2te4.jpg 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 383 #3130 Napisano 8 Lutego 2007 dzisiaj na lapce luch, jak to na allegro go zwa :wink: ps. sweterek kupiony pod kolor wostoka, ale przeoczylem go dzisiaj 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #3131 Napisano 8 Lutego 2007 Łucz rasowy 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość eleventh #3132 Napisano 8 Lutego 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
[email protected] 0 #3133 Napisano 8 Lutego 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darq 1 #3134 Napisano 8 Lutego 2007 Ten Łucz świetny, gratuluje 0 www.pajacyk.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #3135 Napisano 8 Lutego 2007 A u mnie 007 dostał dzisiaj nowe ubranko 8) 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość eleventh #3136 Napisano 8 Lutego 2007 Chłopie nie dośc że jesz nie wiadomo co z niewiadomo czego to jeszcze zdjęcia przy (nad) tym robisz :?: Wrzody murowane :!: :!: A żeby nie było że OT to pasek chyba niekoniecznie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #3137 Napisano 8 Lutego 2007 Chłopie nie dośc że jesz nie wiadomo co z niewiadomo czego to jeszcze zdjęcia przy (nad) tym robisz :?: Wrzody murowane :!: :!: A żeby nie było że OT to pasek chyba niekoniecznie... Kulciak po seczuańsku ze znajomej knajpy (Długa 22), jedzenie w pracy bo jak się siedzi do późna to na głodnego sie nie da, przy okazji kuchnia wschdnia więc Seiko pasuje , a co do paska to mnie się podoba :twisted: 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #3138 Napisano 8 Lutego 2007 E tam, dobry piesek czy kotek w orientalnych przyprawach jest całkiem smaczny :wink: A pasek hand-made, fajnie wyszedł 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #3139 Napisano 8 Lutego 2007 zegarek ok, pasek ok, chińszczyzna ok :!: zgłodniałem :? :wink: 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #3140 Napisano 8 Lutego 2007 E tam, dobry piesek czy kotek w orientalnych przyprawach jest całkiem smaczny szczur kanałowy bardzo dorodny zegarek ok, pasek ok, chińszczyzna ok A pasek hand-made, fajnie wyszedł Dzięki Neuro mogę Ci zamówić papu, ale odebrać musisz sam :twisted: 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #3141 Napisano 8 Lutego 2007 dzięki, mamy tu własną żółtą mniejszość kulinarną, poradzę sobie cielęcinka słodko kwaśna mniam. 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #3142 Napisano 8 Lutego 2007 to dalej w tych klimatach :wink: :mój pierwszy mechaniczny Seikopodziękowania dla kolegi z forum za ten dar-piekny zegarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Stanisław Czerny #3143 Napisano 9 Lutego 2007 lepsze stare Seiko niż nowy kwarc 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość amator3nr #3144 Napisano 9 Lutego 2007 i 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24417 #3145 Napisano 9 Lutego 2007 Ja też z nowym nabytkiem (od Amatora de facto 8) ): 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mashun 10 #3146 Napisano 9 Lutego 2007 Bez bransoletki? Ponoć niezbędna do regulacji tego cudeńka? Ale wygląda poważnie :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #3147 Napisano 9 Lutego 2007 jak ze star-trekabomba 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość amator3nr #3148 Napisano 9 Lutego 2007 Filip widze ze dotarła Unitra. Mam nadzieje ze spełnila oczekiwania. Niech sie nosi bo jest super. A na pasku wyglada :shock: PS: Spróbuj zrobic zdjecie z wyswietlaną godziną (mi sie niestety nie udało zrobic fajnego) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24417 #3149 Napisano 9 Lutego 2007 Jest bardzo fajna, choć myślałem, że jest troszkę większa. Acha i dzięki za extrasy 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satyr 9 #3150 Napisano 9 Lutego 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach