Tomi_Leg 261 #3826 Napisano 25 Kwietnia 2007 Chyba też sobie dzisiaj założe swój licznik z rowera :-) :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neixet 11 #3827 Napisano 25 Kwietnia 2007 Chyba też sobie dzisiaj założe swój licznik z rowera :-) :wink: :twisted: :twisted: :twisted: 0 Pozdrawiam, Daniel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokop 13 #3828 Napisano 25 Kwietnia 2007 A ten licznik od welocypeda to by było ok. Magnes se gdzieś przyczepić i wyskalowac na kroki :roll: Coś by może wyszło 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neixet 11 #3829 Napisano 25 Kwietnia 2007 A ten licznik od welocypeda to by było ok. Magnes se gdzieś przyczepić i wyskalowac na kroki :roll: Coś by może wyszło no niezly pomsl :!: 0 Pozdrawiam, Daniel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nagib 2 #3830 Napisano 25 Kwietnia 2007 Witam: dziś jeden z kwietniowych zakupów. Zegarek w 9 karatowej kopercie (dennison) zrobiony na zamówienie w londyńskiej pracowni przy 112 Regent St. (blisko 200 letnia tradycja zakładu - klientem jest m.in. Królowa ).Zegarek w 1946 roku był prezentem dla Reginalda D. McMullen'a z okazji 40 lecia pracy (1906-1946) w królewskim przedsiębiorstwie gazowniczym. Zakupiony w opłakanym stanie. Wyczyszczony, po renowacji (polerowanie koperty, wymiana plexi, odnowa tarczy, poczernienie wskazówek, uzupełnienie fosforu). Wygląd przed renowacją: Pozdrawiam Nagib 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 976 #3831 Napisano 25 Kwietnia 2007 :shock: :shock: :shock: Brak słów..... Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #3832 Napisano 25 Kwietnia 2007 Oj, strasznie się namnożyło od wczoraj. Juz odpowiadam. Pasek jest standard, zenkowski oryginał. Cienkawy. Ale zenka mam półtora dnia. Przebierzemy go, ale nie od razu. Zero czasu. W planie jest Aviator z dwoma nitami prZy kazdym uchu plus zapinka deployant, ale taka bransoletkowa, nie ta schowana pod paskiem.Sygnet to nie żadne insygnia przynależnosci do sekty (choc prawie) a wzorek na nim to logo klubu motocyklowego Gryf. Jest z pełnego srebra, z boku ma głęboki grawer ''Korba''. Wszyscy w klubie takie mamy, każdy oznakowany swoją ksywką. Mamy w klubie jubilera Dla zainteresowanych naszymi szczytnymi celami, jak również pijackimi imprezami: www.gryf.riders.pl 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #3833 Napisano 25 Kwietnia 2007 W Gryfie są ludzie z Sokołowa Podlaskiego, w którym często w Wakacje jestem, można się jakby Co na Ciebie powołać? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #3834 Napisano 25 Kwietnia 2007 Nie ma takiej opcji, zebym ja nie znał Gryfów sokołowskich, lub zeby sokołowskie Gryfy nie znały mnie Jesteśmy jak jedna, wielka rodzina Jak znasz kogos z klubu, to on zna i mnie. 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #3835 Napisano 26 Kwietnia 2007 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #3836 Napisano 26 Kwietnia 2007 Fajny. A czy on rechocze, albo kumka. :?: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokop 13 #3837 Napisano 26 Kwietnia 2007 Zakupiony w opłakanym stanie. Wyczyszczony, po renowacji (polerowanie koperty, wymiana plexi, odnowa tarczy, poczernienie wskazówek, uzupełnienie fosforu). Normalnie :shock: Jak by nie bryle to by mi spadły razem z koparą.Rewelacja 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nagib 2 #3838 Napisano 26 Kwietnia 2007 Witam: dziś drugi kwietniowy zakup. Tissot przełom lat 40 i 50. Seria Antimagnetique. Także po rentownej renowacji. Odnowiona tarcza, pozłocone wskazówki, wymycie i wypolerowanie koperty, nowa plexi i pasek, czyszczenie mechaniki. Wygląd przed renowacją. Pozdrawiam Nagib 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nadir 169 #3839 Napisano 26 Kwietnia 2007 Dzisiaj na sportowo, świeży zakup 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #3840 Napisano 26 Kwietnia 2007 Nagib wielkie gratki !! Piekne zegarki... masz talent do renowacji !a u mnie Tissot Le Locle od dwoch dni na prawej rece wczesniej 3 tygodnie na lewej... pozdrawiam 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nagib 2 #3841 Napisano 26 Kwietnia 2007 Witam - dzięki Master i Sikkens. Pozdrawiam Was! Mam nadzieję, że spotkamy się wkrótce (otwarliśmy z Marcinem ogródek letni :-) )... ps - trzecia Miss Kwietnia wkrótce ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 380 #3842 Napisano 27 Kwietnia 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość olek #3843 Napisano 27 Kwietnia 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fixxxer1 76 #3844 Napisano 27 Kwietnia 2007 jakość słaba ale...Michał ile Ty jeszcze masz tych G-shock'ów? :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maestro #3845 Napisano 27 Kwietnia 2007 Po długim oczekiwaniu przyjechał Ale warto było czekać. Na razie jedna fotka, na szybko. PS. Irek - jeszcze raz, dzięki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #3846 Napisano 27 Kwietnia 2007 pech chciał, że po spotkaniu. gratulacje! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24327 #3847 Napisano 27 Kwietnia 2007 Gratuluję, na pewno fajnie cyka 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 33 #3848 Napisano 27 Kwietnia 2007 Gratuluję! :wink: 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokop 13 #3849 Napisano 27 Kwietnia 2007 Super!!! Mechaniczny i promieniotwórczy. Ideał 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fixxxer1 76 #3850 Napisano 27 Kwietnia 2007 Gratuluję Maestro - szkoda tylko że nie dojechał na spotkanie :? Ale na następne weź go obowiązkowo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach