@rtur 9 #39526 Napisano 23 Grudnia 2012 (edytowane) Dubel Edytowane 23 Grudnia 2012 przez @rtur 0 @rtur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goral666 2 #39527 Napisano 23 Grudnia 2012 ten pasek dla kontrastu? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptakug 181 #39528 Napisano 23 Grudnia 2012 Ale nieźle się to prezentuje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goral666 2 #39529 Napisano 23 Grudnia 2012 witam, zorientowałem się, że wielu tu miłośników SEIKO, a jak ten się podoba? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #39530 Napisano 23 Grudnia 2012 Strasznie cieszy 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 260 #39531 Napisano 23 Grudnia 2012 Nie dziwię się..Tymbardziej mnie rozumiesz:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #39532 Napisano 23 Grudnia 2012 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41272 #39533 Napisano 23 Grudnia 2012 Wskazówki Ci odpadły 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #39534 Napisano 23 Grudnia 2012 Strasznie cieszy Świetny, klasyczny, nieprzemijający. Gratulacje ! 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 260 #39535 Napisano 23 Grudnia 2012 Zawsze mówiłem,ze to najfajniejszy model firmy.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #39536 Napisano 23 Grudnia 2012 Nie sądziłem, że tak bardzo mi podpasuje do gajera To coś niesamowitego jak ten zegarek pasuje do każdego stroju, i do koszulki polo i do marynarki, jak i do sweterka, czy nawet do krótkich spodenek na lato... 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bohush 1 #39537 Napisano 23 Grudnia 2012 Nie widziałem MM na żywo,ale na fotach optycznie od sumo jakościowo nie odbiega..Mało tego koperta sumiaka wydaje mi si e bardziej wysublimowana,, Kiedyś już wkładałem detale bezela MM300, czegoś takiego na Sumo nie znajdziesz. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@rtur 9 #39538 Napisano 23 Grudnia 2012 Ale fajna d..a:) 0 @rtur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 260 #39539 Napisano 23 Grudnia 2012 Czyli tajemnica tkwi w detalach.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #39540 Napisano 23 Grudnia 2012 i w mechanizmie... i w ilości ręcznej pracy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 260 #39541 Napisano 23 Grudnia 2012 Panerai jest dla mnie zagadką,ma sporo fanów na całym Świecie,ciekawe czy ich zachwyty mają przełożenie w jakości wykonania tych zegarków.Już niedługo będę miał okację się o tym osobiście przekonać.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 260 #39542 Napisano 23 Grudnia 2012 i w mechanizmie... i w ilości ręcznej pracy. Oczywiście,ale przyznasz,że bez lupy ,na fotkach różnic nie dojrzysz..Kupiłem sumiaka pod wpływem impulsu kierowany opinią mojego kolegi,którego gustowi ufam.Zamówiłem zegarek i nie zawiodłem się.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anda_7 12 #39543 Napisano 23 Grudnia 2012 Strasznie cieszy Coraz bardziej ten zegar do mnie przemawia... Gratuluję!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@rtur 9 #39544 Napisano 23 Grudnia 2012 Nie sądziłem, że tak bardzo mi podpasuje do gajera To coś niesamowitego jak ten zegarek pasuje do każdego stroju, i do koszulki polo i do marynarki, jak i do sweterka, czy nawet do krótkich spodenek na lato...Wielozadaniowy i sprawdza się przynosząc dumę właścicielowi. Niby dress code nie zezwala na branzoletę a tu ....ha. Ciekaw jestem co na to znawcy protokołu . Całe życie widziałem ten zegarek z czarną tarczą a z wiekiem zaczynam doceniać ten śnieżnobiały cyferblat. Tyle czasu od stworzenia a model ciągle budzi zachwyt, nie poddaje się modom, stylom-geniuszem był ten Genta! 0 @rtur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #39545 Napisano 23 Grudnia 2012 Strasznie cieszy No właśnie widać, że cieszy, bo aż z wrażenia zapomniałeś przestawić datownik . Fajny zegar choć... 15300 fajniejszy (moim zdaniem). Nie sądziłem, że tak bardzo mi podpasuje do gajera To coś niesamowitego jak ten zegarek pasuje do każdego stroju, i do koszulki polo i do marynarki, jak i do sweterka, czy nawet do krótkich spodenek na lato... Fakt. Royal Oak to bardzo uniwersalny zegar. Moim zdaniem ideał zegarka na całe życie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #39546 Napisano 23 Grudnia 2012 Jeszcze wersja marynarkowa tego samego zegarka 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@rtur 9 #39547 Napisano 23 Grudnia 2012 Panerai jest dla mnie zagadką,ma sporo fanów na całym Świecie,ciekawe czy ich zachwyty mają przełożenie w jakości wykonania tych zegarków.Już niedługo będę miał okację się o tym osobiście przekonać..Panerai to emocje-myślę , że pokochasz - twoje zegarki są w moim guście więc stawiam tą śmiałą tezę 0 @rtur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@rtur 9 #39548 Napisano 23 Grudnia 2012 Jeszcze wersja marynarkowa tego samego zegarka Pasuje ? Idealnie! 0 @rtur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #39549 Napisano 23 Grudnia 2012 Panerai to emocje-myślę , że pokochasz - twoje zegarki są w moim guście więc stawiam tą śmiałą tezę A raczej ich totalny brak... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #39550 Napisano 23 Grudnia 2012 wlasnie zrobilem przymiarke zeby zobaczyc jak to bedzie wygladalo i wg mnie jest ok . Moze w takim razie zaprzestane poszukiwan zegarka z charakterem do marynarki bo ten spelnia moje wymogi . A zreguly nieprzejmuje sie opinia innych w tym wypadku mowie o rozmiarze tego czasomierza 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach