primabaleron 1175 #46676 Napisano 15 Maja 2013 SHOM 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlamfajer 32 #46677 Napisano 15 Maja 2013 Wspaniała ta Omega SHOM. Wyglądasz jak francuski inżynier w przerwie badań oceanograficznych na Gujanie, w odwiedzinach u miejscowego notabla. Zegar na ręku podkreśla majestat, miejscowe piękności marzą, aby posłuchać, jak cyka... 0 [wysłane z mojego Atari 65XE] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #46678 Napisano 15 Maja 2013 Wspaniała ta Omega SHOM. Wyglądasz jak francuski inżynier w przerwie badań oceanograficznych na Gujanie, w odwiedzinach u miejscowego notabla. Zegar na ręku podkreśla majestat, miejscowe piękności marzą, aby posłuchać, jak cyka...Chyba się zarumieniliśmy (czyt, Omega też nabrała koloru różowego złota) 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 28260 #46679 Napisano 15 Maja 2013 Dzisiaj pilocik. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@rtur 9 #46680 Napisano 15 Maja 2013 Mój ulubieniec na super miękkim i wygodnym koniu 0 @rtur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #46681 Napisano 15 Maja 2013 Uwielbiam bransolete w Rolexach 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1316 #46682 Napisano 15 Maja 2013 Ani pol ryski na polerowanej powierzchni! Jestem pod wrazeniem! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #46683 Napisano 15 Maja 2013 To prawda, zegarek wygląda wciąż jak nowy, nawet na zapięciu 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
proki1971 770 #46684 Napisano 15 Maja 2013 To prawda, zegarek wygląda wciąż jak nowy, nawet na zapięciu Kurczę, to jak Ty go nosisz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #46685 Napisano 15 Maja 2013 Zwyczajnie. Poprostu dbam o swoje zegarki 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 28260 #46686 Napisano 15 Maja 2013 Od wczoraj : Limitowany do 50 sztuk , 24 godzinny Meistersinger z podziałką co 15 minut Mechanizm : Unitas 6498-1 Pozdrawiam, Dawid.Dałoby się pokazać więcej fotek? W tym od strony dupki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 28260 #46687 Napisano 15 Maja 2013 Zwyczajnie. Poprostu dbam o swoje zegarki To jest możliwe i wcale nie takie trudne. Ja się natomiast dziwię jak można poniewierać zegarkiem. Ciarki przechodzą gdy widzę jak niektórzy tłuką nadgarstkiem np. o stół, bransoletą, czasem kopertą zegarka. Masakra 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 611 #46688 Napisano 15 Maja 2013 Ja też dbam o zegarki, ale mikrorysek to się nie uniknie. Jak się nosi do koszuli/bluzy/kapoty wszelakiej - to tym bardziej. Jak ktoś nosi do krótkiego rękawka, to jeszcze mogę dać wiarę 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #46689 Napisano 15 Maja 2013 To jest możliwe i wcale nie takie trudne. Ja się natomiast dziwię jak można poniewierać zegarkiem. Ciarki przechodzą gdy widzę jak niektórzy tłuką nadgarstkiem np. o stół, bransoletą, czasem kopertą zegarka. Masakra Jak dla mnie porysowany, sponiewierany, poobijany zegarek w jakimś tam stopniu świadczy o jego właściecielu, to tak jak np. brudne buty, czy nieobcięte pazury Co innego, jeżeli zegarek jest faktycznie wiekowy i swoje już przeżył, wtedy takie ryski są mimo wszystko nieuniknione. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
proki1971 770 #46690 Napisano 15 Maja 2013 Jak dla mnie porysowany, sponiewierany, poobijany zegarek w jakimś tam stopniu świadczy o jego właściecielu, to tak jak np. brudne buty, czy nieobcięte pazury Co innego, jeżeli zegarek jest faktycznie wiekowy i swoje już przeżył, wtedy takie ryski są mimo wszystko nieuniknione. Ale przecież nie chodzi o sponiewieranie zegarka. Przy normalnym noszeniu, nawet jeżeli dbam o zegarek, to nijak nie mogĘ uniknąc rysek, szczególnie na zapięciu. Nieraz przecież np. położy się rękę na biurko, stół, przeciągnie się nią, czasami zahaczy np. guzikiem od koszUli, marynarki, kurtki, itp. Takich sytuacji w życiu codziennym jest przecież mnóstwo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #46691 Napisano 15 Maja 2013 (edytowane) To może Ty, ja natomiast nie pamiętam sytuacji, żebym kiedykolwiek dotknął zapięciem np. stołu bez obrusu Ubrania też tak dobieram, żeby guziki nie robiły krzywdy, poprostu zwracam na to szczególną uwagę. Edytowane 15 Maja 2013 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 42047 #46692 Napisano 15 Maja 2013 Sory, ale zegarek służy do noszenia. Kiedyś czytałem, że ktoś zanim siądzie przy stole to zdejmuje zegarek, żeby się nie porysował. I wkłada go w wymyślny sposób w szmatkę. Oczywiście nie chodzi, że by nim gwoździe do ściany wbijać. Do tego służy młotek. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #46693 Napisano 15 Maja 2013 (edytowane) Sory, ale zegarek służy do noszenia. Jasna sprawa, nikt tutaj tego nie podważa. Kiedyś czytałem, że ktoś zanim siądzie przy stole to zdejmuje zegarek, żeby się nie porysował. I wkłada go w wymyślny sposób w szmatkę. To już gruba przesada Edytowane 15 Maja 2013 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 28260 #46694 Napisano 15 Maja 2013 To może Ty, ja natomiast nie pamiętam sytuacji, żebym kiedykolwiek dotknął zapięciem np. stołu bez obrusu Ubrania też tak dobieram, żeby guziki nie robiły krzywdy, poprostu zwracam na to szczególną uwagę.Mam tak samo jeśli chodzi o stół, biurko itp. Można się do tego przyzwyczaić i po pewnym czasie jest to naturalne, nie męczące. Żeby nie było off topu: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nash13 16 #46695 Napisano 15 Maja 2013 To może Ty, ja natomiast nie pamiętam sytuacji, żebym kiedykolwiek dotknął zapięciem np. stołu bez obrusu Ubrania też tak dobieram, żeby guziki nie robiły krzywdy, poprostu zwracam na to szczególną uwagę.??? to Ty sie musisz nastresowac i pilnowac caly czas ogromnie;) ja musialbym chyba do pracy przyniesc obrus by nie uderzac zapieciem o biurko rysy na przedmiocie codziennego uzytku, thats it 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sirkozi 12 #46696 Napisano 15 Maja 2013 To już jest przegięcie jak dla mnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 28260 #46697 Napisano 15 Maja 2013 (edytowane) Jeszcze mi się tak skojarzyło, że tak tu sobie piszemy, a przy okazji dowiadujemy się od którego forumowicza warto kupować używany zegarek, a od którego nie Proszę moderatorów o nie usuwanie tej cennej dyskusji Edytowane 15 Maja 2013 przez Mirosuaw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nash13 16 #46698 Napisano 15 Maja 2013 Ja tylko kupuje wiec luzik:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qniczynka 93 #46699 Napisano 15 Maja 2013 To może Ty, ja natomiast nie pamiętam sytuacji, żebym kiedykolwiek dotknął zapięciem np. stołu bez obrusu Ubrania też tak dobieram, żeby guziki nie robiły krzywdy, poprostu zwracam na to szczególną uwagę. Dzięki takim ludziom jak Ty jest od kogo kupować zegarki z drugiej ręki. Mi sie zdarzy przytrzec zegarek o ścianę lub coś innego, nad czym ubolewam, ale to zegarek jest dla mnie, a nie ja dla zegarka. Z drugiej strony nie nosze zegarków o cenach pięciocyfrowych lub więcej więc się nie przejmuję spadkiem wartości mojego "majątku". 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #46700 Napisano 15 Maja 2013 ??? to Ty sie musisz nastresowac i pilnowac caly czas ogromnie;) ja musialbym chyba do pracy przyniesc obrus by nie uderzac zapieciem o biurko rysy na przedmiocie codziennego uzytku, thats it No i ok. Każdy jest inny. Temat uważam za wyczerpany Pzdr. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach