Pan Igor 33 #4751 Napisano 27 Lipca 2007 Roberto! Gratuluję :wink: Jest świetny i drugi na liście moich przyszłych zakupów (życzeń) :oops: 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #4752 Napisano 27 Lipca 2007 Roberto gratuluję wielce nabytku, jeden z tych czasomierzy, które bardzo chciałbym mieć I chyba wyrażę zdanie wielu z nas - do Galerii Rolka 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #4753 Napisano 27 Lipca 2007 Robert gratuluję. To jest jedyny rolek, który mi się marzy. :roll: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24410 #4754 Napisano 27 Lipca 2007 Roberto gratuluję świetnej maszyny - teraz już wiem czemu wyprzedałeś wszystkie noże 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #4755 Napisano 27 Lipca 2007 Ja rowniez przylaczam sie do gratulacji, wspanialy Rolex (jesli Rolex, to tylko taki! ) __________Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #4756 Napisano 27 Lipca 2007 Tak, Bartek ma rację - taki Rolex i Omega "kosmiczna" to praktycznie pełnia szczęścia 8) 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #4757 Napisano 27 Lipca 2007 chrono-craze coś ten Hamilton dzisiaj jakiś bojowy. 8) Do 'sprzetu' pasuje jak ulal (chocby kolorystycznie) Pewnie zbierał haracze Ty bys zbieral haracz? :shock: :?: :shock: :?: :shock: :?: __________Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #4758 Napisano 27 Lipca 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #4759 Napisano 27 Lipca 2007 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość iceman #4760 Napisano 27 Lipca 2007 Ta PO w każdej sytuacji wygląda znakomicie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michas 497 #4761 Napisano 27 Lipca 2007 Na taką omege PO to czemu nie 0 pozdrawiam Darek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #4762 Napisano 29 Lipca 2007 Zapraszam kolegów do odwiedzenia strony z moją kolekcją zegarków, komentarze z konstruktywnymi uwagami mile widziane:), to pierwsza i na pewno nie ostatnia wersja...http://rafal_zegarki.republika.pl pozdrawiam serdecznieRafal 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 11 #4763 Napisano 29 Lipca 2007 Zapraszam kolegów do odwiedzenia strony z moją kolekcją zegarków, komentarze z konstruktywnymi uwagami mile widziane:), to pierwsza i na pewno nie ostatnia wersja...http://rafal_zegarki.republika.pl pozdrawiam serdecznieRafal Ciekawa kolekcja Doxa i Eterna cool A na ręce jaki dziś masz? 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #4764 Napisano 29 Lipca 2007 seiko:) 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #4765 Napisano 30 Lipca 2007 Zejście z Wysokiej do Jaworek, na ręce to co zabieram na takie spacerki 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość goocio #4766 Napisano 30 Lipca 2007 Hej, jak sie rzekło w ubieglym tygodniu, wiecej zdjec Omegi Chronoscope zawiesilem w "galerii": http://www.zegarkiclub.pl/forum/viewtopic.php?t=16147. Zapraszam...Pozdr, 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość piotrekfwb #4767 Napisano 30 Lipca 2007 [/code] 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neixet 11 #4768 Napisano 30 Lipca 2007 a ja mam taki, co o nim sadzicie?kozacki:) jaka srednica? 0 Pozdrawiam, Daniel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #4769 Napisano 30 Lipca 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #4770 Napisano 31 Lipca 2007 < 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #4771 Napisano 31 Lipca 2007 Samurai na 12 metrach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bsk 1 #4772 Napisano 31 Lipca 2007 Monster dzis... Shot with Canon EOS 5D at 2007-07-31 0 czasem cos "cyka" a czasem cos "pika" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deemahn 1 #4773 Napisano 31 Lipca 2007 Jeszcze nie zdazylem go ustawicdebiutant znaczy dzieki Emeryten 0 TAG Indy 500, Samurai white&black, Delbana, Heuer Carrera, Certina DS Podium RK i troche kwarcu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trezio 0 #4774 Napisano 31 Lipca 2007 to ja sie pochwale, kupiłem dzisiaj i bardzo sie ciesze, słaba fotka z telefonu bo nie mam aparatu... 0 Jestem tym co myślę...Norbert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24410 #4775 Napisano 31 Lipca 2007 A to gratuluję koledze, bardzo przyjemny! 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach