Paolo 0 #5001 Napisano 23 Sierpnia 2007 O w morde! Spojrzałem i od razu zaiskrzyło :shock: Piękny ten Glicine! Ile czasu trzeba pracować na niego? :roll: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #5002 Napisano 23 Sierpnia 2007 Też śliczny ... i pasek doskonale pasuje piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #5003 Napisano 23 Sierpnia 2007 Piękny combat a pasek super- w US cieżko dorwać tego typu paski w rozsądnej cenie- oj czeka mnie w lutym sporo zakupów w kraju.jeszcze raz wyrazy uznania - glycine wymiata :wink: 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paolo 0 #5004 Napisano 23 Sierpnia 2007 Dzisiaj też był, choć zdjęcie nie dzisiejsze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neixet 11 #5005 Napisano 23 Sierpnia 2007 whooow po prostu mega mega mega zarabisty ten aviatorgratuluje 0 Pozdrawiam, Daniel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paolo 0 #5006 Napisano 23 Sierpnia 2007 Dziękuje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #5007 Napisano 24 Sierpnia 2007 A ja dziś z takim. I chyba na dłużej, bo z czterech posiadanych dwa wczoraj sprzedane, a trzeci sie zepsuł 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #5008 Napisano 24 Sierpnia 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tomek52 #5009 Napisano 24 Sierpnia 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Swissmaker 0 #5010 Napisano 24 Sierpnia 2007 a ja dzisiaj skromnie i klasycznie: Adriatica 1013 0 Im mniej wiesz, tym dłużej żyjesz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #5011 Napisano 24 Sierpnia 2007 Mógłbyś wklejac takie zdjęcia, żeby chociaż mozna było sie doczytac z fotki co to za marka zegarka nie czytając podpisu?? 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Swissmaker 0 #5012 Napisano 24 Sierpnia 2007 Problem w tym że możliwości mojego Sony Ericssona nie są aż tak wielkie... Sorry, następnym razem postaram się wkleić lepsze (o ile takowe uda mi się zrobić) 0 Im mniej wiesz, tym dłużej żyjesz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diplodok 63 #5013 Napisano 24 Sierpnia 2007 Problem w tym że możliwości mojego Sony Ericssona nie są aż tak wielkie... Sorry, następnym razem postaram się wkleić lepsze (o ile takowe uda mi się zrobić) Telefon, którego używasz (SE K510i) ma całkiem przyzwoity aparat. A że z komórką można robić fajne fotki pokazał już nie raz eye lip. Te poniżej robiłem komórką i są moim zdaniem całkiem niezłe. Wystarczy trochę treningu! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
iqsebcio 0 #5014 Napisano 24 Sierpnia 2007 Orient zdezelowany prawdopodobnie podróba 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonDonov 1 #5015 Napisano 24 Sierpnia 2007 Podróba? Opłaca się Orienta podrobić :?: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #5016 Napisano 24 Sierpnia 2007 Podróba? Opłaca się Orienta podrobić :?: mało wiesz widocznie :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
iqsebcio 0 #5017 Napisano 24 Sierpnia 2007 Podróba? Opłaca się Orienta podrobić :?:Tak mi powiedział zegarmistrz. Mam go od nowości, dostałem go od chrzestnej na 18 urodziny w '96 r. I podobno wtedy była taka fala podrobionych Orientów. Ma napisane AAA zamiast trzech gwiazdek.Zrobię zdjęcie werku to sami ocenicie...No i? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #5018 Napisano 24 Sierpnia 2007 Dzisiaj taki oto NOS : 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Lew #5019 Napisano 24 Sierpnia 2007 Francja elegancja 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #5020 Napisano 25 Sierpnia 2007 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24594 #5021 Napisano 25 Sierpnia 2007 Co to za batonik? 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maestro #5022 Napisano 25 Sierpnia 2007 KitKat 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #5023 Napisano 25 Sierpnia 2007 a jaka firmowa czapeczka !!! piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #5024 Napisano 25 Sierpnia 2007 Odjazd - ale o co chodzi :roll: czy to już na dłużej - tak będzie :roll: - chyba nie , a moze coś się wydarzyło 8) 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 309 #5025 Napisano 25 Sierpnia 2007 Fajny strój kąpielowy... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach