Gość tessio #576 Napisano 26 Marca 2006 Ładna ta Stowa :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomzet 2 #577 Napisano 26 Marca 2006 Ładna ta Stowa :wink: Mnie też bardzo się podoba. Kubuś Puchatek powiedział: "w jedzenieu miodu najlepsza jest chwila tuż przed zjedzeniem miodu". 0 What's Up, Doc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #578 Napisano 26 Marca 2006 To kiedy będzie i jaki model ? :twisted: Gratuluję Pontosa ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomzet 2 #579 Napisano 26 Marca 2006 To kiedy będzie i jaki model ? Cicho! Żeby nie zapeszyć.Tessio, przecież sam nie chcesz zdradzić tajemnicy zanim nie będziesz go miał na ręku (Lepsza Stowa na ręku niż Patek za szybką :idea: - sam wymyśliłem) 0 What's Up, Doc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #580 Napisano 26 Marca 2006 Masz rację, nie zapeszajmy :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
otho 2 #581 Napisano 26 Marca 2006 Fajna Stowa, co to za model :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #582 Napisano 26 Marca 2006 Niedziela ma swoje prawa: o ! jaki ładny pontos !!! szkoda że nie mam juz mojego :cry: ... stowa też zapowiada się nieźle 8) piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Pagaj #583 Napisano 26 Marca 2006 44 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukasS 2 #584 Napisano 26 Marca 2006 tomzet, masz dwa moje wymarzone zegarki. :twisted: I coś czuję, że w poniedziałek jeszcze jeden kolega z Forum też będzie miał ML i Omegę. :wink: Kradniecie mi marzenia. :evil: :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #585 Napisano 26 Marca 2006 Pagaj :shock: :shock: :shock: poprosze tapete na zyczenie :wink: 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24389 #586 Napisano 26 Marca 2006 @tomzet Stowa Dążę do takiego rozkładu sił na nadgarstku jaki ma tomzet... że tak powiem - każdy trafiony. @Pagaj nie sprzedajesz w końcu "Zee-Zoo"? 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Pagaj #587 Napisano 26 Marca 2006 11 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Pagaj #588 Napisano 26 Marca 2006 77 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #589 Napisano 26 Marca 2006 Bardzo dziekuje! Bedzie na co patrzec! A co do Trasera tez bym zalowal.Jeszcze pytanie: skad wziales taka bransolete do niego? 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrianperek 1 #590 Napisano 27 Marca 2006 40-o latek, którego zdjęcia już raz umieściłem w tym temacie tym razem po drobnym liftingu (tarcza nieodnawiania, jedynie nowy fosfor)pierwsze zdjęcie to chyba najlepsze jakie do tej pory wykonałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość arek-legnica #591 Napisano 28 Marca 2006 Od 1994 mam kochanke,oto i Ona 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #592 Napisano 28 Marca 2006 Co innego mógłbym mieć jak nie : :) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #593 Napisano 28 Marca 2006 bardzo piekny Tessio i baaardzo Ci gratuluje ! oby wiecej takich cacek w przyszłosci -tego zyczę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #594 Napisano 28 Marca 2006 Dzięki i masz rację... oby więcej :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #595 Napisano 28 Marca 2006 adrianperekpiekny zegareczek :!: tessiojak się To nosi?no i pijemy bronka :!: 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #596 Napisano 28 Marca 2006 Dobrze To się nosi :wink: Pijemy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #597 Napisano 28 Marca 2006 no to Gratulacje :!: :!: 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomzet 2 #598 Napisano 28 Marca 2006 Śliczny...sweterek. To mocher? 0 What's Up, Doc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #599 Napisano 28 Marca 2006 Nie chodzę w sweterkach :evil: :wink: To bluza Tommy Hilfiger :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #600 Napisano 28 Marca 2006 Bluza TH 100% Pure Moher. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach