kroll_czarli 580 #63451 Napisano 14 Maja 2014 (edytowane) Dla mnie przerośnięty. Na fotce widać, że masz nieco spuchniętą dłoń, ja mam szczupłą, więc wolę klasyczny wymiar PS: A przeróbka nie była rzeźbą domową, a wykonana bardzo profesjonalnie, zapewniam Edytowane 14 Maja 2014 przez kroll_czarli 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JED 11 #63452 Napisano 14 Maja 2014 Ja caly jestem "spuchniety". 0 Breitling, IWC, Rado, Rolex, U-boat - kolejnosc nie alfabetyczna, a zakupowa. Co nastepne? :ph34r:Kiedy Rolex zacznie robic meskie rozmiary? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1316 #63453 Napisano 14 Maja 2014 ??? A to, ze wskazowka GMT jest nieznanego pochodzenia zauwazyles? właśnie mi coś ze wskazówka nie grało, lupa ok widziałem tu już kilka subów z usunietą lupka Nie, przyznam, że nie miałem pojęcia o wskazówce pablo122, wyjasnisz o co chodzi z ta fototapeta? To był tylko żart (widzę, że jednak zbyt ciężki ) w nawiązaniu do niektórych "udawanych" zdjęć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 580 #63454 Napisano 14 Maja 2014 (edytowane) Ja caly jestem "spuchniety". No to podoba sie pewnie w zaleznosci od potrzeb Twoj mi sie podobal, ale niestety lekko za duzy, wole mniejsze zegarki. Wiec wypatrzylem takie fajne modowanie i teraz jestem bardzo zadowolonym posiadaczem, takiego fajnego zegara Edytowane 14 Maja 2014 przez kroll_czarli 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JED 11 #63455 Napisano 14 Maja 2014 pablo122, wszystko OK - wolalem wyjasnic. czarli - ja wole wieksze - patrz moj podpis. 0 Breitling, IWC, Rado, Rolex, U-boat - kolejnosc nie alfabetyczna, a zakupowa. Co nastepne? :ph34r:Kiedy Rolex zacznie robic meskie rozmiary? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #63456 Napisano 14 Maja 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@rtur 9 #63457 Napisano 14 Maja 2014 Zbliża się potop ostrzegali synoptycy ... Wysłane z budki telefonicznej 0 @rtur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 11982 #63458 Napisano 14 Maja 2014 guess the car Dobrze mu na tej gumie, fajne zdjęcie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4476 #63459 Napisano 14 Maja 2014 Kurde, miałem i mam takiego,ale wszystko co z gumy sparciało... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakub Mróz 16 #63460 Napisano 14 Maja 2014 ano F-Type Coupe R... cudo na kołach Wolałbym oryginalnego Jaugara E-type Low Drag Coupe Lightweight ;D 0 IWC Schaffhausen Cal. 83 INCA, JLC Master Control Ultra thin, Audemars Piguet cal. 2003 i cal. 2001, ML Pontos Automatique PT6117 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seiken 86 #63461 Napisano 14 Maja 2014 Ostatnio b.się zżyliśmy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #63462 Napisano 14 Maja 2014 W domu G na bransolecie Artur rewelacyjny Pam ale tylko na duża łapę niestety Zajeb.......ty watch Wysłane z mojego iPhone 5s przez Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@rtur 9 #63463 Napisano 14 Maja 2014 Wydaje mi się , że na średnią . Nie mam dużego nadgarstka a wg mnie pasuje - i nawet nie staraj się mnie przekonać , że jest inaczej ! Wysłane z budki telefonicznej 0 @rtur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miś Uszatek 14 #63464 Napisano 14 Maja 2014 (edytowane) No w tym samochodziku to i zwykła szrubka od tablicy rejestracyjnej jest piękna.Oczywiście mowa o Jaguarze. Edytowane 14 Maja 2014 przez Miś Uszatek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #63465 Napisano 14 Maja 2014 Czas na małe co nieco Pozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #63466 Napisano 14 Maja 2014 Wskazówka jest znanego pochodzenia i wyszła z Rolexowej "manufaktury" Trzeba ją było jednak nieco pomalować Lupa nie pasowała do wakacyjnego przeznaczenia, więc ja wyskrobano. Mozna spowrotem dokleić No i najważniejsze, to jest to polar 16570, a nie ten przerośnięty 116570 Przed kosmetycznymi zabiegami, zegarek wyglądał tak: Nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawe, ale modujac w ten sposob tego Rolka pozbawiles mozliwosci serwisowania go w autoryzowanych przez firme Rolex punktach serwisu zegarkow tej marki. Zaden szanujacy sie autoryzowany punkt Rolexa nie zaryzykuje przyjecia tak zmodowanego czasomierza do serwisu, co laczy sie z niemozliwoscia dla Ciebie uzyskania dokumentu poswiadczajacego poddanie zegarka 'profesjonalnemu serwisowi Rolexa'; co teraz byc moze nie ma dla Ciebie znaczenia, ale co moze miec znaczenie w przyszlosci w przypadku proby sprzedania go z nadzieja na uzyskanie 'dobrej' ceny za niego.Ale, jest tak oczywiscie tylko w przypadku gdy wlascicielowi takiego zmodowanego Rolexa zalezaloby na serwisie ktory by byl 'profesjonalnym serwisem Rolexa', ktos kto o to nie dba (dla kogo nie ma to znaczenia) moze sobie tym glowy nie zawracac i zapomniec to co napisalem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #63467 Napisano 14 Maja 2014 Wydaje mi się , że na średnią . Nie mam dużego nadgarstka a wg mnie pasuje - i nawet nie staraj się mnie przekonać , że jest inaczej ! Wysłane z budki telefonicznejnawet nie miałem zamiaru próbować cię przekonać bo wygląda dobrze ale ja mam w nadgarstku ok 17,5 cm i w porównaniu z moim twój jest duży 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 580 #63468 Napisano 14 Maja 2014 (edytowane) Nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawe, ale modujac w ten sposob tego Rolka pozbawiles mozliwosci serwisowania go w autoryzowanych przez firme Rolex punktach serwisu zegarkow tej marki. Zaden szanujacy sie autoryzowany punkt Rolexa nie zaryzykuje przyjecia tak zmodowanego czasomierza do serwisu, co laczy sie z niemozliwoscia dla Ciebie uzyskania dokumentu poswiadczajacego poddanie zegarka 'profesjonalnemu serwisowi Rolexa'; co teraz byc moze nie ma dla Ciebie znaczenia, ale co moze miec znaczenie w przyszlosci w przypadku proby sprzedania go z nadzieja na uzyskanie 'dobrej' ceny za niego.Ale, jest tak oczywiscie tylko w przypadku gdy wlascicielowi takiego zmodowanego Rolexa zalezaloby na serwisie ktory by byl 'profesjonalnym serwisem Rolexa', ktos kto o to nie dba (dla kogo nie ma to znaczenia) moze sobie tym glowy nie zawracac i zapomniec to co napisalem Oczywiscie, ze zdaje sobie sprawe. Nie przejmuje sie tym zbytnio. Zaden to drogocenny model. W dodatku przywrocic go do stanu przed przerobkami jest dosyc latwo Inna sprawa, ze dla mnie autoryzowany przeglad ma sens przy bardziej kosztownych okazach, przy tym wystarczy majster specjalizujacy sie w Rolexach. Edytowane 14 Maja 2014 przez kroll_czarli 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #63469 Napisano 14 Maja 2014 Oczywiscie, ze zdaje sobie sprawe. Nie przejmuje sie tym zbytnio. Zaden to drogocenny model. W dodatku przywrocic go do stanu przed przerobkami jest dosyc latwo Inna sprawa, ze dla mnie autoryzowany przeglad ma sens przy bardziej kosztownych okazach, przy tym wystarczy majster specjalizujacy sie w Rolexach.Okay, rozumieim. Dodam jedynie przy tej okazji, ze samo "specjalizowanie sie w Rolexach" jest wazne, ale wazniejsze (a jesli nie wazniejsze, to przynajmniej tak samo wazne) jest aby taki majster byl osoba uprawniona przez firme Rolex do wydawania swoim klientom zaswiadczenia potwierdzajacego jego bycie autoryzowana przez ta firme osoba do dokonywania 'autoryzowanego profesjonalnego serwisu Rolexa' (czyli, mowiac krotko, chodzi o papierek). Ale, tak jak napisalem powyzej, skoro nie ma to dla kogos znaczenia... to prosze zapomniec to co napisalem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 580 #63470 Napisano 14 Maja 2014 pablo122, wszystko OK - wolalem wyjasnic. czarli - ja wole wieksze - patrz moj podpis. JED, ale przyznać muszę, że w komplecie z RubberB, ten zegarek jest odjazdowy Guma bardzo wygodna, dosyć mięsista, ale nie za gruba. Ładnie się układa. Okay, rozumieim. Dodam jedynie przy tej okazji, ze samo "specjalizowanie sie w Rolexach" jest wazne, ale wazniejsze (a jesli nie wazniejsze, to przynajmniej tak samo wazne) jest aby taki majster byl osoba uprawniona przez firme Rolex do wydawania swoim klientom zaswiadczenia potwierdzajacego jego bycie autoryzowana przez ta firme osoba do dokonywania 'autoryzowanego profesjonalnego serwisu Rolexa' (czyli, mowiac krotko, chodzi o papierek). Ale, tak jak napisalem powyzej, skoro nie ma to dla kogos znaczenia... to prosze zapomniec to co napisalem. Wiedziałem o tym, ale może komuś się przyda 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #63471 Napisano 14 Maja 2014 W korku Nie jadę stoję w korku Wysłane z mojego iPhone 5s przez Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jslanina 71 #63472 Napisano 14 Maja 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Deco79 5 #63473 Napisano 14 Maja 2014 0 Seiko: 6105-8110, SBDX001, 7549-7000Citizen: 62-6198, SATELLITE WAVE AIR CC1054 56E, Signature Collection Grand Classic NB0046-51L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
msokol19 132 #63474 Napisano 14 Maja 2014 Od kilku dni bez zmian. Polubiliśmy się Wysyłane z mojego Z10 za pomocą Tapatalk 2 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #63475 Napisano 14 Maja 2014 Dzisiaj ten: (niestety, nie 'polar edition', nie 'na gumie' i nie 'modowy' [bez przerobek] ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach