mikolaj78 747 #79976 Napisano 9 Lutego 2015 (edytowane) Mikołaj, oglądam na telefonie i dramatu nie widzę, ale faktycznie ja również mam wrażenie,że serwis hostingowy z którego korzystam psuje jakość. Fotka fajna Edytowane 9 Lutego 2015 przez mikolaj78 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #79977 Napisano 9 Lutego 2015 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #79978 Napisano 9 Lutego 2015 Jeszcze tylko tak... 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #79979 Napisano 9 Lutego 2015 Mam podobne zdanie i pal licho słabą funkcjonalność chrono. Wersje kolorystyczne właściwie wszystkie mi się podobają Mariusz masz rację ze jeżeli nie zwracac uwagi na funkcjonalność chrono to ten zegarek jest po prostu rewelacyjny, ale ja niestety nie jestem w stanie przeskoczyć tego faktu. 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #79980 Napisano 9 Lutego 2015 Cezar super zegarek i świetne fotki-gratuluję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #79981 Napisano 9 Lutego 2015 Mariusz masz rację ze jeżeli nie zwracac uwagi na funkcjonalność chrono to ten zegarek jest po prostu rewelacyjny, ale ja niestety nie jestem w stanie przeskoczyć tego faktu.Ten fakt i mnie by deczko irytował,ale pomimo tego chciałbym El primero.Gdyby tak zdecydowali się ograniczyć czytelność tarczki godzinowej ..... 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #79982 Napisano 9 Lutego 2015 Nie rozumie tego braku logiki u Zenitha, wydaje mi się ze większość ludzi używających chrono, większą uwagę zwraca na odczyt minut i sekund niż godzin 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bert69 279 #79983 Napisano 9 Lutego 2015 Król jest tylko jeden 0 Pozdrawiam, Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #79984 Napisano 9 Lutego 2015 Król jest tylko jeden No wiem, ale jak znowu fotkę wstawię, to mnie zakrzyczą Cezar super zegarek i świetne fotki-gratuluję Dzięki 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smc 1803 #79985 Napisano 9 Lutego 2015 Dzieki wszystkim za mile slowa! Zegarek cieszy bardzo! Wysłane z mojego iPhone przez TapatalkSzymon, chyba juz jakiś czas go masz? Piękny, zbieram na takiego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #79986 Napisano 9 Lutego 2015 Świetny Zenith! Co to za model? 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3941 #79987 Napisano 9 Lutego 2015 (edytowane) Desmo, to ty zle odczytujesz sens moich wypowiedzi. Poza tym, chyba przestane twoje wypowiedzi czytac, bo jakos czesto z nich zlosliwosc bije. Dawno juz zaczalem takie wrazenie odnosic. (nie pisze o wypowiedziach tylko do mnie, ale ogolnie). Nawet jak nie zlosliwosc, to takie zaczepne sa, mądralińskie Karol, nie obrażaj się ale jak w 3 postach piszesz w kółko, że Cię nie rozumiem to czuję się jakbym " rozmawiał " z kobietą ;-).Pozdrawiam Edytowane 9 Lutego 2015 przez desmo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymon__k 1330 #79988 Napisano 9 Lutego 2015 Szymon, chyba juz jakiś czas go masz? Piękny, zbieram na takiego. Od listopada ale jeszcze się nie nacieszyłem;) Dobry wybór! powodzenia! 0 “There are far, far better things ahead than any we leave behind.” C.S. Lewis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 143 #79989 Napisano 9 Lutego 2015 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 650 #79990 Napisano 9 Lutego 2015 Karol, nie obrażaj się ale jak w 3 postach piszesz w kółko, że Cię nie rozumiem to czuję się jakbym " rozmawiał " z kobietą ;-).PozdrawiamEhhh 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #79991 Napisano 9 Lutego 2015 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leppard 152 #79992 Napisano 9 Lutego 2015 Moje pierwsze Seiko ... chyba nie ostatnie 0 CZAS to najcenniejsza rzecz, którą człowiek może stracić. /Teofrast/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 42604 #79993 Napisano 9 Lutego 2015 No wiem, ale jak znowu fotkę wstawię, to mnie zakrzyczą ...Wklej. Pokaż kto jest na tronie. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #79994 Napisano 9 Lutego 2015 Dwa te same zdjęcia. Pierwsze z Photobucket drugie z postimage.org. Czy tylko u mnie fotka z Photobucket wygląda jak kupa w stosunku do postimage? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mashun 10 #79995 Napisano 9 Lutego 2015 U mnie na laptoku wyglądają tak samo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
das 96 #79996 Napisano 9 Lutego 2015 Jeszcze tylko tak... Ale fajny! Sinn-a udalo sie sprzedac? U mnie na reku jak codzien PO. Chociaz zdjecie nie dzisiejsze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #79997 Napisano 9 Lutego 2015 Zwróć uwagę na gładkość małych cyfr, logo i napisu Glycine na zdjęciu drugim i porównaj do pierwszego. Na pierwszym jest kupa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 148 #79998 Napisano 9 Lutego 2015 świetna jest ta czerwień 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #79999 Napisano 9 Lutego 2015 Ale fajny! Sinn-a udalo sie sprzedac? U mnie na reku jak codzien PO. Chociaz zdjecie nie dzisiejsze Udało się zamienić...A jak alpinka ?Szkiełko Ci wylatało z omegi... 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mashun 10 #80000 Napisano 9 Lutego 2015 Zwróć uwagę na gładkość małych cyfr, logo i napisu Glycine na zdjęciu drugim i porównaj do pierwszego. Na pierwszym jest kupa.Bo 1-sze ma rozdzielczość 1024x767 pikseli i 96x96 DPI a 2-gie 1280x959 pikseli i 240x240 DPI. Stąd różnica. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach