Yargoth 1 #876 Napisano 23 Kwietnia 2006 A dzisiaj stonowany T-Lord 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #877 Napisano 23 Kwietnia 2006 Na nic tam Stowy, Amfibie - oto podróż sentymentalna. To do takiego zegarka przyklejałem nos do szyby u jubilera idąc do szkoły (podstawowej oczywiście). Kosztował całe 1200 zł! Aż po miesiącach starań (babcia miała złote serce) stał sie MÓJ. Zdradzony w III klasie liceum przez elektronika z 8 melodyjkami zaginął w mrokach dziejów. Dziś zobaczyłem taki sam na targu staroci i wiedziałem, że musi być mój. Cena nie grała roli (i tak była absurdalnie niska). Teraz jest ze mną, co prawda erzac tamtego wymarzonego, ale identyczny, pozwala mi odbyć podróż do mojego miasta, tamtych czasów i zostanie ze mną na długo. Teraz zdjęcie przed wizytą u doktora : 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #878 Napisano 24 Kwietnia 2006 A dzisiaj (i zapewne przez resztę tygodnia) moj ulubieniec (w towarzystwie stylowej marynarki ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzepa 3 #879 Napisano 24 Kwietnia 2006 Mam podobna tylko ze kwarcowa i w pozlacanej kopercie...i chce ja odnowic tylko nikt nie chce... 0 // Tomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #880 Napisano 24 Kwietnia 2006 W Biel też nie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzepa 3 #881 Napisano 24 Kwietnia 2006 o to sie nie pytalem chcialem zeby byl zloty...no bo do tarczy nie bedzie pasowal...zaraz znajde jego zdjecia... 0 // Tomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #882 Napisano 24 Kwietnia 2006 W Biel też nie? o to sie nie pytalem chcialem zeby byl zloty... :wink: w Biel (w szwajcarii) nie w biel piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danski 0 #883 Napisano 24 Kwietnia 2006 tessio się zaśmiał z tego nieporozumienia myślowego, ale gdzieś jego uśmiech uciekł 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #884 Napisano 24 Kwietnia 2006 Danski, nie można wklejać samych emotek, więc dokonałem autodestrukcji :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzepa 3 #885 Napisano 24 Kwietnia 2006 o to sie nie pytalem chcialem zeby byl zloty...no bo do tarczy nie bedzie pasowal...zaraz znajde jego zdjecia... nie moge znalezc mojego postu...buuuuuuuu... :oops: 0 // Tomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzepa 3 #886 Napisano 24 Kwietnia 2006 http://www.zegarkiclub.pl/forum/viewtopic....&highlight= mam to wlasnie ta... 0 // Tomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #887 Napisano 25 Kwietnia 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #888 Napisano 25 Kwietnia 2006 datownik przestaw żulu jeden :!: 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #889 Napisano 25 Kwietnia 2006 Hehe, zrobi się szefie :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #890 Napisano 25 Kwietnia 2006 Łolaboga, ładna łomega :shock: 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian 0 #891 Napisano 25 Kwietnia 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #892 Napisano 25 Kwietnia 2006 a co to ? piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian 0 #893 Napisano 25 Kwietnia 2006 To taki mój ostatni zakup, miałbyć seamaster ale jakoś tak wyszło 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #894 Napisano 25 Kwietnia 2006 Powiem, ze ladnie i fajnie wyszlo 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #895 Napisano 25 Kwietnia 2006 Dzisiaj wyjątkowo :twisted: spędzam czas z... ...a tu wersja 'artystyczna' Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #896 Napisano 25 Kwietnia 2006 Fajna kurtka ( czy bluza ) :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #897 Napisano 25 Kwietnia 2006 Kurtka, choć taka 'bluzowata', najlepiej spełniająca rolę takiego sportowego sweterka :twisted: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #898 Napisano 25 Kwietnia 2006 takie fajne masz w zegarku korony i na prawej ręce go nosisz ? :shock: piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #899 Napisano 25 Kwietnia 2006 Piotrek, tak już jestem przyzwyczajony :oops: Gdybym teraz zamienił ręce i miałbym nosić zegarek na lewej i do tego byłby to ten Compressor, to naprawdę wolę nie myśleć jakby to mogło się skończyć Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość panikuj #900 Napisano 25 Kwietnia 2006 Tak jak w przypadku wielu uwielbianych przeze mnie zegarków tak i do tego musiałem się przekonac. Ale w dniu, gdy zobaczyłem go na żywo /całkiem niedawno, bo w święta/, na nadgarstku, granica została przekoczona. :shock: :shock: :shock: Jest wspaniały. Amen. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach