Gość tryton #9951 Napisano 25 Lutego 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #9952 Napisano 25 Lutego 2009 Gdybyś jeszcze kiedyś mnie nawiedził w robocie, weź go ze sobą. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tryton #9953 Napisano 25 Lutego 2009 Oki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #9954 Napisano 25 Lutego 2009 Ktoś prosił o Seiko, czy coś źle zrozumiałem? 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #9955 Napisano 25 Lutego 2009 Wieczorem trzeba na rotomat wrzucić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #9956 Napisano 25 Lutego 2009 Wieczorem trzeba na rotomat wrzucić Rotomat będzie po kufelku 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszr 61 #9957 Napisano 25 Lutego 2009 tryton - co to kurde jest tak mi gały wylazły ;) idę grzebać w galerii, mam nadzieje że go tam umieściłeś. 0 Jedyne czego nie można zrobić, to nie można myśleć, że czegoś nie można zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #9958 Napisano 25 Lutego 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kortyzol 3 #9959 Napisano 25 Lutego 2009 no, no... trochę mnie nie było i przejrzałem teraz nadgarstki i muszę przyznać, zacne sikory Panowie, ale najbardziej uderzył mnie w oko Kadariusowy Seiko Grand 0 ???????? => ta choroba dobrze ROCKuje! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #9960 Napisano 25 Lutego 2009 Dzis rano i przez prawie cały dzień na pasku 26mm było to Wieczorkeim przez chwilę na mojej roboty pasku było to a jutro będzie to 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tryton #9961 Napisano 26 Lutego 2009 tryton - co to kurde jest tak mi gały wylazły ;) idę grzebać w galerii, mam nadzieje że go tam umieściłeś. he, he narazie w Galerii nie ma go, ale moze niebawem Tym czsem pooglądaj to: http://zegarkiclub.pl/forum/index.php?show...p;hl=nauticfish To ten sam no moze nie do końca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aalogg 0 #9962 Napisano 26 Lutego 2009 he, he narazie w Galerii nie ma go, ale moze niebawem Tym czsem pooglądaj to: http://zegarkiclub.pl/forum/index.php?show...p;hl=nauticfish To ten sam no moze nie do końcaladne!! Ciekawe zegarki, czekamy na galerie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszr 61 #9963 Napisano 26 Lutego 2009 he, he narazie w Galerii nie ma go, ale moze niebawem Tym czsem pooglądaj to: http://zegarkiclub.pl/forum/index.php?show...p;hl=nauticfish To ten sam no moze nie do końca No właśnie szybko z nim do galerii, na twoim zdjęciu wygląda przekozak, na stronce też to chyba ta wersja twoja ? 0 Jedyne czego nie można zrobić, to nie można myśleć, że czegoś nie można zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tryton #9964 Napisano 26 Lutego 2009 To ten, ale z czarna tarcza. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszr 61 #9965 Napisano 26 Lutego 2009 tryton - rzuć jeszcze ceną bo nie mogę sie doszukać. możesz zapodać info tutaj, komuś się jeszcze przyda. tutaj panoszy sie "zaraza" z prędkością światła ;) 0 Jedyne czego nie można zrobić, to nie można myśleć, że czegoś nie można zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tryton #9966 Napisano 26 Lutego 2009 Cena is 1150 ojro, w stosunku do poprzedniego modelu przedstawionego w linku, roznie sie szkłem z AR, inna bransoletka, brak zaworu helowego. Zamiast ETY Sellita. Kupiony u Pawła ( TIK TAK) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszr 61 #9967 Napisano 26 Lutego 2009 dobra juz ochłonąłem muszę zostać przy swoim boschett-im . czekamy na foty, świetny sikor, pozazdrościć 0 Jedyne czego nie można zrobić, to nie można myśleć, że czegoś nie można zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tryton #9968 Napisano 26 Lutego 2009 Czyzby cena ostudziła Twe zachwyty ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszr 61 #9969 Napisano 26 Lutego 2009 zachwyty nie, zamiary 0 Jedyne czego nie można zrobić, to nie można myśleć, że czegoś nie można zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tryton #9970 Napisano 26 Lutego 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luke102 581 #9971 Napisano 26 Lutego 2009 ~1000 metrów pod ziemią :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chief Big Watch 0 #9972 Napisano 27 Lutego 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #9973 Napisano 27 Lutego 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dommir 3 #9974 Napisano 27 Lutego 2009 Widzę Robert, że nie ustajesz w poszukiwaniach. Gratuluję porządnego zegara. Mirek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #9975 Napisano 27 Lutego 2009 Widzę Robert, że nie ustajesz w poszukiwaniach. Gratuluję porządnego zegara. Mirek Znając Roberta to prawdopodobnie pożyczył do zdjęcia bo nic się nie chwalił a nawet jeśli jest jego do góra za miesiąc zmieni właściciela 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach