arturlep 1540 #10576 Napisano 15 Kwietnia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #10577 Napisano 15 Kwietnia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ALAMO #10578 Napisano 15 Kwietnia 2009 W pracy : W domu : 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TIK TAK 1201 #10579 Napisano 15 Kwietnia 2009 Cytochrom --Ja p............ masakra ten Twój JLC.... Jaki jest jego ref? 0 Jak go nie lubić! ................................................................. "Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau ................................................................. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #10580 Napisano 15 Kwietnia 2009 Zdjęcie niedzisiejsze, ale zegarek był dzisiaj i wczoraj wspólnie z Poljotem Chrono na "Dzień Gagarina", a jakże 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #10581 Napisano 15 Kwietnia 2009 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #10582 Napisano 15 Kwietnia 2009 Dzisiaj było wyjazdowo 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #10583 Napisano 15 Kwietnia 2009 Piotrze swietny, kiedy zaczniesz goscic w galerii:) Tik Tak - ref. 146.8.83 dziekuje i pozdrawiam 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #10584 Napisano 15 Kwietnia 2009 Piotrze swietny, kiedy zaczniesz goscic w galerii:) Pewnie jak nauczy się robić zdjęcia P.S. Laski miały być! 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #10585 Napisano 15 Kwietnia 2009 Piotrze swietny, kiedy zaczniesz goscic w galerii:)Rafale chyba ze w estetach - pierwsza fotka to Grzesiek - HemiG - nie poznajesz ??? 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #10586 Napisano 15 Kwietnia 2009 teraz jak wspomniales dostrzegam znaczace podobienstwo:) 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TIK TAK 1201 #10587 Napisano 15 Kwietnia 2009 Dawno mnie tutaj nic tak nie zmiekczyło jak ten JLC Piotrze, ta bransoleta to konieczność ))))) 0 Jak go nie lubić! ................................................................. "Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau ................................................................. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robak 117 #10588 Napisano 16 Kwietnia 2009 dzisiaj 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #10589 Napisano 16 Kwietnia 2009 Cudowny...ostatnio zauważyłem swoistą rusyfikację forum Co strona to rusek, w galerii to samo Mi nie przeszkadza, więcej takich rodzynków! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BlackBombay 0 #10590 Napisano 16 Kwietnia 2009 ][ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #10591 Napisano 16 Kwietnia 2009 AVIATOR Chronograph "Bracia Wright" -więcej w galerii 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciato 24 #10592 Napisano 16 Kwietnia 2009 AVIATOR Chronograph "Bracia Wright" -więcej w galerii wygląda na bardzo niewygodny , czy tak jest faktycznie ? 0 xxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karczochrulez 2 #10593 Napisano 16 Kwietnia 2009 la primavera ! 0 Budziki zamordowały miliardy snów. Dlaczego więc chodzą bezkarnie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość olek #10594 Napisano 16 Kwietnia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #10595 Napisano 16 Kwietnia 2009 wygląda na bardzo niewygodny , czy tak jest faktycznie ?Nosi się całkiem wygodnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbyszke 11 #10596 Napisano 16 Kwietnia 2009 Omesia na branzolecie, bardzo wygodnej: 0 Zadna praca nie hanbi, ale kazda meczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mylof 3869 #10597 Napisano 16 Kwietnia 2009 Świetna ta Omega, piękny klasyk. Ja chyba jednak wolałbym na pasku (brązowym), niż na bransolecie, ale jest coraz cieplej, zaraz pewnie pojawią się upały więc bransoleta sprawdzi się lepiej z czysto praktycznego punktu widzenia.Rozumiem, że to oryginał ? Nie znam się na starych zegarkach. 0 " Nikomu nieznane tajemne serce zegara " - Elias Canetti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbyszke 11 #10598 Napisano 16 Kwietnia 2009 Jak najbardziej oryginalny, mechanizm 30-milimetrowy, 15 kamieni, z Incabloc. Co mi najbardziej sie spodobalo, to pieknie spatynowana, "cetkowana" tarcza, chyba ladniejsza, niz jak nowa, w jednolitym kolorze szampana. Stare Omegi sa znane z tego, ze tarcze niekiedy pokrywaja sie piekna i nietypowa patyna, dodajaca zegarkowi uroku. 0 Zadna praca nie hanbi, ale kazda meczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cebo 0 #10599 Napisano 16 Kwietnia 2009 Dzisiaj było wyjazdowo Piekny! Ten model albo Seamaster Planet Ocean to moj nastepny zakup. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mylof 3869 #10600 Napisano 16 Kwietnia 2009 Jak najbardziej oryginalny, mechanizm 30-milimetrowy, 15 kamieni, z Incabloc. Co mi najbardziej sie spodobalo, to pieknie spatynowana, "cetkowana" tarcza, chyba ladniejsza, niz jak nowa, w jednolitym kolorze szampana. Stare Omegi sa znane z tego, ze tarcze niekiedy pokrywaja sie piekna i nietypowa patyna, dodajaca zegarkowi uroku. Dzięki za wyjaśnienie, świetny zegarek. Przydałaby się może jakaś współczesna kolekcja vintage Omegi, coś takiego jak przedstawił IWC. Design starych zegarków w stylu Twojego jest nieprzemijający i mógłby świetnie służyć do wprowadzenia czegoś nowego, a opartego na takim wzorcu. O ile pamiętam, to ?Racend Timer? Omegi z 2008 r. był właśnie wznowieniem starego zegarka. Pozdrawiam. 0 " Nikomu nieznane tajemne serce zegara " - Elias Canetti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach