Taktic 40 #12651 Napisano 9 Sierpnia 2009 Fajny jest ten Lorus Pierwsze skojarzenie- skx007.No dokładnie. Jak mój brat widział skx007 na mojej ręce, to mówił, że chce "takiego samego" tylko że tańszego max 200zł. Kazałem mu kupić właśnie tego Lorusa.Niby wtórny design, ale biorąc pod uwagę, że marka Lorus podlega pod Seiko, to nawet jest usprawiedliwione 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #12652 Napisano 9 Sierpnia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Voli 22 #12653 Napisano 9 Sierpnia 2009 Przed poranną wizytą na giełdzie - lotnicza mołnia z epoki I z nowym nabytkiem na ręku przyniesionym z giełdy - kwarcowa sława: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #12654 Napisano 9 Sierpnia 2009 Świetną masz tą Mołnię Pokazuj ją częściej, może jakaś galeryja ?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Voli 22 #12655 Napisano 9 Sierpnia 2009 Świetną masz tą Mołnię Pokazuj ją częściej, może jakaś galeryja ?? Kilka dni temu wróciła od doktora remontującego ją po zakupie - zaglądnij do "najnowsze zakupy, nowe nabytki" w dziale radzieckim, są tam jeszcze dwie fotki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #12656 Napisano 9 Sierpnia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3871 #12657 Napisano 9 Sierpnia 2009 jutro pierwszy dzień w pracyi trudny wybór :hmmm: Precista ma ładną tarczę ale ten rozmiar...dla mnie nie do zaakceptowania. TF sili się na historyczność zupełnie nie potrzebnie moim zdaniem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #12658 Napisano 9 Sierpnia 2009 jutro pierwszy dzień w pracyi trudny wybór :hmmm:Patelnię zostaw w domu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #12659 Napisano 9 Sierpnia 2009 Patelnię zostaw w domu. Jarek, zostań w domu... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #12660 Napisano 9 Sierpnia 2009 Wakacyjnie na nadgarstku bo wakacji czas 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 313 #12661 Napisano 9 Sierpnia 2009 Fajne seiko,na słoneczne dni... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #12662 Napisano 9 Sierpnia 2009 dzięki akism, nabyłem z przeznaczeniem właśnie na "słońce i wodę" i sprawdza się wyśmienicie w tej roli 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #12663 Napisano 10 Sierpnia 2009 Dwa zegarki ten większy jest wyjątkowo dokładny i daje najwięcej radości 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mickey 2 #12664 Napisano 10 Sierpnia 2009 To samo co post wyżej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kulfon 0 #12665 Napisano 10 Sierpnia 2009 Dzisiaj orientalnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #12666 Napisano 10 Sierpnia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek Grzeszczak 0 #12667 Napisano 10 Sierpnia 2009 od kilku godz. na ręku.... jestem szczęśliwym posiadaczem .... dzieki komu ... wiadomo ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #12668 Napisano 10 Sierpnia 2009 Niech sie dobrze nosi:) fajnie ze juz dotarl i cieszy ale nadgarstek to masz chyba wezszy odemnie pozdrR 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #12669 Napisano 10 Sierpnia 2009 dziś ponownie seiko titanium scuba, tym razem w naturalnym - bałtyckim - środowisku 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #12670 Napisano 10 Sierpnia 2009 od kilku godz. na ręku.... jestem szczęśliwym posiadaczem .... dzieki komu ... wiadomo ... Gratulacje. Piękny zegarek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonDonov 1 #12671 Napisano 10 Sierpnia 2009 Bartheck, przepiękne zdjęcie! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #12672 Napisano 10 Sierpnia 2009 Dwa zegarki ten większy jest wyjątkowo dokładny i daje najwięcej radości Ciekawe naktórą masz ustawiony budzik W moim modelu jest na 5 rano (ale ja mam młodszy model) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #12673 Napisano 11 Sierpnia 2009 chciałbym sie pochwalic swoja kolekcja zegarków tylko nie umiem ich dodać tutaj z folderu moje obrazy ,wstaw obrazek a on sie pyta o jakis adres uprl co to jestjak to zrobic prosze o pomoc 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #12674 Napisano 11 Sierpnia 2009 Bartheck, przepiękne zdjęcie! Dzięki Fociła dziewczyna mojego brata Ciekawe naktórą masz ustawiony budzik W moim modelu jest na 5 rano (ale ja mam młodszy model) Mój model (10,5 miesiąca) włącza budzenie pomiędzy 6:30 a 7:30 (w zależności od tego, kiedy pojawi się aromatyczny wsad do uszczelniacza za to funkcja sleep włącza mu się codziennie o 21:00 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciurlas 0 #12675 Napisano 11 Sierpnia 2009 chciałbym sie pochwalic swoja kolekcja zegarków tylko nie umiem ich dodać tutaj z folderu moje obrazy ,wstaw obrazek a on sie pyta o jakis adres uprl co to jestjak to zrobic prosze o pomoc Spróbuj w sposób podany tu ---> http://zegarkiclub.pl/forum/index.php?showtopic=7467 . 0 Neln, ezn was nith mit wine, doch ez im glich waere (...)Gotfryd ze Strasburga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach