Maro66 60 #1376 Napisano 28 Czerwca 2006 To by było zbyt proste Lepiej położyć go na kamyczku w Rzeszowie nad Wisłokiem :twisted: Marek 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #1377 Napisano 28 Czerwca 2006 Wiedziałem, że można na was liczyć :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #1378 Napisano 29 Czerwca 2006 Bartheck' date=' nie cytuje się zdjęć :wink:[/quote']Przepraszam najmocniej to juz się nie powtórzy :oops: 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #1379 Napisano 29 Czerwca 2006 Nie masz za co przepraszać, ostrzegam, żeby na Ciebie nie krzyczeli :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #1380 Napisano 29 Czerwca 2006 Dzięki wielkie 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #1381 Napisano 29 Czerwca 2006 Tessio, Omega w klubie cieszy się ponadprzeciętną estymą, to się nie dziw, tym bardziej, że Twoja jest z tych ładniejszych A Pontosika szkoda, bo nie wiadomo czy on ładniejszy od strony tarczy czy dekielka z mechanizmem nudystycznym :wink: (nie pytam jak żyje w takim razie VE, bo pewnie już wgniecenie w półce zrobił ). 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #1382 Napisano 29 Czerwca 2006 (nie pytam jak żyje w takim razie VE, bo pewnie już wgniecenie w półce zrobił ). Prawie zapomniałem, że go mam... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #1383 Napisano 29 Czerwca 2006 Tak myslałem Tyż pikny przecież. Ta Omega ma zły wpływ na pozostałe zegarki. 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #1384 Napisano 29 Czerwca 2006 8) Na żywo jest :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #1385 Napisano 29 Czerwca 2006 Oooo, mój faworyt w kwestii następnego zakupu, ale na żywo go nie widziałem. 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 864 #1386 Napisano 29 Czerwca 2006 tessio gratuluje, bo to nowka prawda? :roll: 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość yarhard #1387 Napisano 29 Czerwca 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #1388 Napisano 29 Czerwca 2006 Panowie, miałem na ręcę, ale to jeszcze nie znaczy, że jest mój :) Dopadł mnie dzisiaj jeden z klubowiczów Zegarek jest piękny :!: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość yarhard #1389 Napisano 29 Czerwca 2006 A jak, w Twoim odczuciu przechodzi porównanie z Omegą? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #1390 Napisano 29 Czerwca 2006 Gdybym wcześniej wiedział, że Seiko tak wygląda, to kupiłbym zamiast Omegi :idea: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24833 #1391 Napisano 29 Czerwca 2006 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #1392 Napisano 29 Czerwca 2006 Filip, Stowa w zestawieniu z tym śmiercionośnym narzędziem? :wink: 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 864 #1393 Napisano 29 Czerwca 2006 Stowa przechodzi jakis test bojowy Niech sie trzyma dzielnie! 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1283 #1394 Napisano 29 Czerwca 2006 Fajna maszyna. Podoba mi się kolor. O zegarku mie będę wspominał bo na widok kolejnych fotek dostaję ślinotoku i żądze we mnie wzmagają. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Chevy'56 #1395 Napisano 29 Czerwca 2006 Fajna maszyna. Podoba mi się kolor. O zegarku mie będę wspominał bo na widok kolejnych fotek dostaję ślinotoku i żądze we mnie wzmagają. Noo Makita rzadzi 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrov@ #1396 Napisano 29 Czerwca 2006 Po rozmowie z klubowiczem którego dziś "dorwałem" przypomniał mi się, założyłem pasek i do zdjęcia (tylko godziny nie ustawiłem :oops: -może zaraźliwe )Niech pochodzi troszkę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #1397 Napisano 29 Czerwca 2006 Szczęśliwi czasu nie mierzą :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrov@ #1398 Napisano 29 Czerwca 2006 Nawet dni nie liczą.. :!: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #1399 Napisano 29 Czerwca 2006 Dzisiaj na ręce Atlantic Mariner (kwarc niestety :oops: ) 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24833 #1400 Napisano 29 Czerwca 2006 Fajna maszyna. Podoba mi się kolor. O zegarku mie będę wspominał bo na widok kolejnych fotek dostaję ślinotoku i żądze we mnie wzmagają.Masz rację, Ty się skup na sinnach bo stowę już masz 8) . Co do maszyny to dodam, że można się wyżyć - np. wyciąć szyberdach w Lambo 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach