dodge66 16040 #169226 Napisano 1 Lutego 2019 Mógłbyś napisać coś więcej o tym pasku? Szukam czegoś takiego i chciałbym kupić raz a dobrze To Vintage Tropic V1 od CNS - moim zdaniem najlepszy wybór wśród obecnych na rynku "tropików" Niestety nie mają już ich w ofercie, wprowadzili wersję V2 wykonaną z miękkiego materiału, strukturą zbliżonego bardziej do silikonu niż do gumy czy kauczuku. Nowa wersja łapie kurz, a sam pasek stracił na grubości. Stara wersja jest zdecydowanie twardsza, grubsza i ma wyraźną fakturę, do tego dobrze dopasowuje się do nadgarstka po paru godzinach noszenia. Alternatywą jest tropic od Uncle Seiko, który jest praktycznie identyczny jak CNS. Niektórzy twierdzą, że oba paski pochodzą z tej samej fabryki 0 Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #169227 Napisano 1 Lutego 2019 To wieczorem pewnie pokażesz Dlaczego czekać do wieczora? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triptical 7668 #169228 Napisano 1 Lutego 2019 Dlaczego czekać do wieczora? Bardzo ładnie. Nie moja filiżanka herbaty, ale uroku temu zestawowi odmówić nie można. 0 Time matters Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #169229 Napisano 1 Lutego 2019 Bardzo ładnie. Nie moja filiżanka herbaty, ale uroku temu zestawowi odmówić nie można. Na czarnym gładkim pasku zbyt ponuro i formalnie, a tak, da się tym śmigać na co dzień 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Z_bych 2025 #169230 Napisano 1 Lutego 2019 0 www.katatime.pl www.toskania.org.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #169231 Napisano 1 Lutego 2019 Na czarnym gładkim pasku zbyt ponuro i formalnie, a tak, da się tym śmigać na co dzień Bardzo mu do twarzy z tym paskiem, sam pasek klasa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #169232 Napisano 1 Lutego 2019 Bardzo mu do twarzy z tym paskiem, sam pasek klasa Dzięki, tylko teraz Longines jest na czarnym i ponurym pasku ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #169233 Napisano 1 Lutego 2019 Dzięki, tylko teraz Longines jest na czarnym i ponurym pasku ;-)Wygląda na to że szykuje się jakaś rotacja i będą nowości u Ciebie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #169234 Napisano 1 Lutego 2019 Wygląda na to że szykuje się jakaś rotacja i będą nowości u Ciebie Paskowe cały czas, a zegarkowe, to do wakacji już raczej nie :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #169235 Napisano 1 Lutego 2019 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #169236 Napisano 1 Lutego 2019 Paskowe cały czas, a zegarkowe, to do wakacji już raczej nie :-)Jak tak piszesz to od razu pojawia mi się uśmiech, akurat, do wakacji ho, ho Chyba że wakacje planujesz od 15 lutego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dodge66 16040 #169237 Napisano 1 Lutego 2019 @fidelio, @PiotrX 0 Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triptical 7668 #169238 Napisano 1 Lutego 2019 Bromance 0 Time matters Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #169239 Napisano 1 Lutego 2019 @fidelio, @PiotrX https://www.youtube.com/watch?v=dDkwAenYxfYCzekam jeszcze tylko na jakiegoś "Strażnika Licznika Postów" ;-) Dobra, zmykam :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dodge66 16040 #169240 Napisano 1 Lutego 2019 Czekam jeszcze tylko na jakiegoś "Strażnika Licznika Postów" ;-) Dobra, zmykam :-)Żartuję przecież Strażnika nie kojarzę - Burns? 0 Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #169241 Napisano 1 Lutego 2019 (edytowane) @fidelio, @PiotrX Dziękuje bardzo, z przyjemnością wysłuchałem i obejrzałem, wolę to niż przemarsz swastyk Edytowane 1 Lutego 2019 przez PiotrX 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #169242 Napisano 1 Lutego 2019 Żartuję przecież Strażnika nie kojarzę - Burns? Przecież wiem ;-) A poza tym, ja mam spory dystans do swojej osoby, a na dodatek jestem gołębiego serca i łagodnego usposobienia ;-) A jakiś "Strażnik..." jest zawsze ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #169243 Napisano 1 Lutego 2019 Chyba potrzebują naszej miłosnej deklaracji Tak KOCHAMY SIĘ W ZEGARKACH wystarczy? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41803 #169244 Napisano 1 Lutego 2019 Super strzał. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Poe 429 #169245 Napisano 1 Lutego 2019 Chyba potrzebują naszej miłosnej deklaracji Tak KOCHAMY SIĘ W ZEGARKACH wystarczy? Polecam zdejmować Wysłane z mojego motorola one przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #169246 Napisano 1 Lutego 2019 Stowa może być , termicznie barwione wskazówki, rzymskie indeksy, okno daty na 6, dekiel też atrakcyjny, fajnie, choć nie moje klimaty 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #169247 Napisano 1 Lutego 2019 Polecam zdejmować Wysłane z mojego motorola one przy użyciu TapatalkaDobre, można i tak, nie wpadłem na to, ha, ha 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #169248 Napisano 1 Lutego 2019 Stowa może być , termicznie barwione wskazówki, rzymskie indeksy, okno daty na 6, dekiel też atrakcyjny, fajnie, choć nie moje klimaty Marek, kiedyś i nie moje, ale powoli starzeję się i pewne kwestie ulegają zmianom ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tts 5024 #169249 Napisano 1 Lutego 2019 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bladymis 164 #169250 Napisano 1 Lutego 2019 (edytowane) Rzymianka moja ulubiona Edytowane 1 Lutego 2019 przez bladymis 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach