Jorguś77 3026 #2776 Napisano 15 Stycznia 2017 Proszę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Garbb 38 #2777 Napisano 15 Stycznia 2017 Ray'owi na pasku całkiem dobrze, poniżej mój A tu fota znaleziona w sieci - z niebieskim/granatowym mu chyba jeszcze lepiej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
suqub 94 #2778 Napisano 15 Stycznia 2017 Dzięki za foty. Faktynie granat chyba najlepiej się prezentuje. Nie wprowadza "balaganu" przez dodatkowy kolor. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Garbb 38 #2779 Napisano 15 Stycznia 2017 Oglądając te fotki znalazłem jeszcze taką: Nie wiecie gdzie mogę znaleźć podobne zapięcie w przystępnej cenie? Wygląda wygodniej niż standardowa klamerka, z tego co pamiętam to chyba w niektórych orientach była sprzedawana w zestawie (chyba model Sun&Moon). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zeyomad 25 #2780 Napisano 15 Stycznia 2017 Dwa po lewej należą do mojego taty, a dwa po prawej moje: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #2781 Napisano 15 Stycznia 2017 Zastanawiam się nad dokupieniem paska do mojego Ray'a.Niestety nie mogę sobie z wizualizować jak wyglądałby na pasku brązowym/czarnym z przeszyciem. Jeżeli ktoś dysponuje Ray'em na pasku to prosiłbym o wrzucenie fotek Wpisz w google "Orient Ray" i kliknij na grafikę.Cała kupa tego 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb71 1845 #2782 Napisano 15 Stycznia 2017 Oglądając te fotki znalazłem jeszcze taką: Nie wiecie gdzie mogę znaleźć podobne zapięcie w przystępnej cenie? Wygląda wygodniej niż standardowa klamerka, z tego co pamiętam to chyba w niektórych orientach była sprzedawana w zestawie (chyba model Sun&Moon).W Sun&Moon była inna klamra. Miałem ich chyba z 5 sztuk, ale wszystkie już "się rozeszły" Mako, MakoXL i Ray wyglądają fajnie na niebieskich paskach. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
suqub 94 #2783 Napisano 15 Stycznia 2017 Wpisz w google "Orient Ray" i kliknij na grafikę.Cała kupa tego Wiem, że jest ich kupa Ale chciałem poznać Wasze propozycje. Zakładam, że będą lepiej od filtrowanie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #2784 Napisano 15 Stycznia 2017 ProszęDziękuję. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gomez85 47 #2785 Napisano 16 Stycznia 2017 (edytowane) Mój pierwszy Orient Mako Pepsi , póki co na gumowym pasku Edytowane 16 Stycznia 2017 przez Gomez85 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
7ara7ony 274 #2786 Napisano 16 Stycznia 2017 Jak już pisałem świetny automat na początek, nie do zdarcia - niech się nosi . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bogoles 0 #2787 Napisano 16 Stycznia 2017 I moje.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Garbb 38 #2788 Napisano 16 Stycznia 2017 @Seb71 nie wiesz może gdzie mógłbym znaleźć takie (lub tego typu) zapięcie w jakiejs sensownej cenie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71333 #2789 Napisano 16 Stycznia 2017 Ray'owi na pasku całkiem dobrze, poniżej mój A tu fota znaleziona w sieci - z niebieskim/granatowym mu chyba jeszcze lepiej Na tych fotach z granatowym prezentuje się super. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
suqub 94 #2790 Napisano 16 Stycznia 2017 I moje....DSCF6912.JPGMogę prosić o lepsze foty Ray'a? Głównie chodzi o prezencja paska 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dopeman 179 #2791 Napisano 16 Stycznia 2017 Mako, MakoXL i Ray wyglądają fajnie na niebieskich paskach. Zgrabnie i szczupło wyszedł ten mako a przecież to rozmiar XL i kawał odważnika.Moim zdaniem najładniejsza tarcza z rodziny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kichanadeta 45 #2792 Napisano 17 Stycznia 2017 (edytowane) Mój senator Edytowane 18 Stycznia 2017 przez kichanadeta 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
graja 0 #2793 Napisano 18 Stycznia 2017 (edytowane) a to mój orient, puki co jeden ale w planach jest jakiś nurek. Tak z ciekawości jak myślicie czarny pasek z żółtą nicią pasował by do niego?fotka niżej Edytowane 18 Stycznia 2017 przez graja 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
suqub 94 #2794 Napisano 18 Stycznia 2017 a to mój orient, puki co jeden ale w planach jest jakiś nurek. Tak z ciekawości jak myślicie czarny pasek z żółtą nicią pasował by do niego?Możliwe. Tylko wrzuć fote 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
graja 0 #2795 Napisano 18 Stycznia 2017 a to miniatura 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18690 #2796 Napisano 18 Stycznia 2017 Długo na CW nie było tych bambino, ale pojawiły się ponownie: http://www.creationwatches.com/products/orient-automatic-288/orient-2nd-generation-bambino-classic-automatic-fac00009n0-ac00009n-mens-watch-9319.html?currency=USD Może komuś się przyda... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
suqub 94 #2797 Napisano 18 Stycznia 2017 Teraz moim kolejnym zakupem jest garniturowiec. Bambino jest jednym z faworytów ☺ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #2798 Napisano 18 Stycznia 2017 Kremowe bambino jest fajne, ale...1. datownik psuje tarczęMożna go było znacznie ładniej zrobić niż wycinać otwór w tarczy, albo nie dawać wcale2. dla mnie okazał się... za dużyKlasyki lubię mniejsze, w stylu vintage, więc 38 mm maks Założyłem na rękę i od razu wiedziałem, że to nie to, mimo, że na zdjęciach mi się podobał.Mam nadzieję, że cieszy nowego właściciela 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Garbb 38 #2799 Napisano 18 Stycznia 2017 Na dutyfreeisland też się dziś Bambino pojawiły, chyba pare $ tańsze nawet 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JaroB 5 #2800 Napisano 18 Stycznia 2017 (edytowane) Moje dwa dziadki, oba na chodzie i w zasadzie na punktualnym chodzie:))https://zapodaj.net/64d3ae9ffdf2e.jpg.htmlhttps://zapodaj.net/4ef4ab330a80e.jpg.html Edytowane 18 Stycznia 2017 przez JaroB 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach