Kamil Youssef 0 #3501 Napisano 14 Grudnia 2017 Ode mnie, jeszcze ciepły, dzisiaj kupiony ORIENT FER27007W0 Obawiałem się jedynie grubości, czy nie będzie problemów z koszulami i faktycznie - dość ciasno jest. Jak sobie z tym radzić? (pytanie nowicjusza) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
suqub 94 #3502 Napisano 14 Grudnia 2017 Jak sobie z tym radzić?Kupić kolejny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober5264 3733 #3503 Napisano 15 Grudnia 2017 (edytowane) tyle że cieńszy ew trochę zluzować mankiet - przeszyć guziczek Edytowane 15 Grudnia 2017 przez bober5264 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #3504 Napisano 15 Grudnia 2017 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaroslaw Jerry Esowy 1755 #3505 Napisano 15 Grudnia 2017 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ić stond łobuzie i nie denerwuj ludzi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #3506 Napisano 15 Grudnia 2017 Ić stond łobuzie i nie denerwuj ludzi NIE Muszę przyznać że z zegarków na bransolecie które mam ten jest najwygodniejszy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11510 #3507 Napisano 15 Grudnia 2017 NIE Muszę przyznać że z zegarków na bransolecie które mam ten jest najwygodniejszy Ale jakiś taki niewyraźny 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #3508 Napisano 15 Grudnia 2017 Ale jakiś taki niewyraźny Też mam o to pretensje do srajfona Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11510 #3509 Napisano 15 Grudnia 2017 Też mam o to pretensje do srajfona Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkEeee aparat sam nie robi zdjęć 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5679 #3510 Napisano 16 Grudnia 2017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leeny_ 0 #3511 Napisano 16 Grudnia 2017 Daito co one takiego maja w sobie, ze tak mi sie podobaja?! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luc80 6 #3512 Napisano 16 Grudnia 2017 A co to za pasek? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5679 #3513 Napisano 16 Grudnia 2017 (edytowane) Daito co one takiego maja w sobie, ze tak mi sie podobaja?! Bo to są świetne zegarki, mają wszystko to co, zbyt często, trudno znaleźć w dużo droższych i tzw "prestiżowych" (cokolwiek to znaczy) zegarkach. A co to za pasek? Szyty przez kolegę Nick555, z tego co pamiętam to z koziej skóry. Edytowane 16 Grudnia 2017 przez Daito 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Norbertp83 0 #3514 Napisano 16 Grudnia 2017 Pora chyba przedstawić swój nowy nabytek. Po zasłużonej Rofinie Supreme 7110 przyszedł czas na Orienta . Padło na automat. Budżet ~1.000PLN.Poniżej przedstawiam czasomierz były i obecny.Pozdrawiam Orient'owiczów,Norbert. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaroslaw Jerry Esowy 1755 #3515 Napisano 16 Grudnia 2017 Daito co one takiego maja w sobie, ze tak mi sie podobaja?!Omega dla ubogich. Tez go lubie. Echh gdyby mial lepsza lume i ciut zagiete uszy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11510 #3516 Napisano 16 Grudnia 2017 Omega dla ubogich. Tez go lubie. Echh gdyby mial lepsza lume i ciut zagiete uszy Jest wyjście - kupić z dedykowanym modem albo zmodować samemu. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaroslaw Jerry Esowy 1755 #3517 Napisano 16 Grudnia 2017 (edytowane) Tyle ze uszu mu nie zmoduje . Do tego jakos mniejsze zegarki mi zaczely pasowac. Nawet Orient Ray nie wydaje sie juz taki maly.Wszystko przez tego "dziada" A nabieram ochoty na tego lub jego czarna wersje Edytowane 16 Grudnia 2017 przez Jaroslaw Jerry Esowy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leeny_ 0 #3518 Napisano 17 Grudnia 2017 Omega dla ubogich. Tez go lubie. Echh gdyby mial lepsza lume i ciut zagiete uszy Nie rozpatruje zegarków w kategoriach dla ubogich i bogatych jesli ktos zakłada drogi zegarek po to, zeby sie dowartościować to najwidoczniej mała wartość sobą reprezentuje oczywiscie nie twierdze, ze Omegi czy inne Rolexy to zegarki zle i tylko dla takich, kompletnie nie, ale wiem tez, ze tak jak napisał Daito czesto w duzo droższych zegarkach próżno szukać tej wartości, ktora ma choćby Ray 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11510 #3519 Napisano 17 Grudnia 2017 Tyle ze uszu mu nie zmoduje . Do tego jakos mniejsze zegarki mi zaczely pasowac. Nawet Orient Ray nie wydaje sie juz taki maly.Wszystko przez tego "dziada" A nabieram ochoty na tego lub jego czarna wersje Bo Peżoty i OS to bardzo fajne sikory, cokolwiek by o nich nie pisać. Stosunek jakości do ceny i na odwrót wypada bardzo korzystnie. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaroslaw Jerry Esowy 1755 #3520 Napisano 17 Grudnia 2017 Bo Peżoty i OS to bardzo fajne sikory, cokolwiek by o nich nie pisać. Stosunek jakości do ceny i na odwrót wypada bardzo korzystnie.No jest jeszcze ten. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kchrapek 4716 #3521 Napisano 17 Grudnia 2017 Jeden jedyny który posiadam służący do codziennej orki. Daje radę już dłuuugi czas 0 Kilka moich zegarków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
worientom 395 #3522 Napisano 17 Grudnia 2017 A nabieram ochoty na tego lub jego czarna wersje Przecież miałeś go, w ładniejszej odmianie o nazwie millenium 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11510 #3523 Napisano 17 Grudnia 2017 (edytowane) Jeden jedyny który posiadam służący do codziennej orki. Daje radę już dłuuugi czas DSC03376.JPGCześć Krzysztof No ORIENT jako EDC nadaje się wyśmienicie, a Monstera pomarańczki się pozbyłeś? Edytowane 17 Grudnia 2017 przez tommly 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kchrapek 4716 #3524 Napisano 17 Grudnia 2017 Cześć Krzysztof No ORIENT jako EDC nadaje się wyśmienicie, a Monstera pomarańczki się pozbyłeś?Wciąż jest, niemal na przemian z Orientem w pracy. Ruskich trochę szkoda, zostają na weekendy i wolne dni 0 Kilka moich zegarków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11510 #3525 Napisano 17 Grudnia 2017 ... Ruskich trochę szkoda, zostają na weekendy i wolne dni No tak one są tylko do patrzenia 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach