Sol 7154 #6451 Napisano 21 Września 2020 Miszkolc - czyli dopuszczalne jest kilkanaście zegarków po 950$? Oczywiście rozumiem o co Ci chodzi, bo też mam podobny limit, ale tak właśnie można go łatwo przekroczyć... 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8513 #6452 Napisano 21 Września 2020 W nawiązaniu do wydatkówZanim przyjechał triton kupiłem inne zegarki. Wpadł Citek i biały mako XL. Teraz myślę, że za dużo tych zakupów było 3 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blue_calx 37 #6453 Napisano 21 Września 2020 (edytowane) Wszystko po to, by po miesiącu zastanawiać się: "A komu to potrzebne?" 😅 Edytowane 21 Września 2020 przez blue_calx wyższa jakość zdjęcia 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 28342 #6454 Napisano 21 Września 2020 Miszkolc - czyli dopuszczalne jest kilkanaście zegarków po 950$? Oczywiście rozumiem o co Ci chodzi, bo też mam podobny limit, ale tak właśnie można go łatwo przekroczyć..Mam ponad 50, ale oczywiście nie po 950 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8513 #6455 Napisano 21 Września 2020 jakby ktoś był zainteresowany nowym tritonem w foliach niech pisze PW. na razie leży w pudełku świeży nabytek od kilku dni. I zastanawiam się czy pokazać żonie i zostawić. Jest świetny, jednak ..... jedno jest pewne, było za dużo kupione. jak będę pewny sprzedaży pójdzie na bazar. 1 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 28342 #6456 Napisano 21 Września 2020 jakby ktoś był zainteresowany nowym tritonem w foliach niech pisze PW. na razie leży w pudełku świeży nabytek od kilku dni. I zastanawiam się czy pokazać żonie i zostawić. Jest świetny, jednak ..... jedno jest pewne, było za dużo kupione. jak będę pewny sprzedaży pójdzie na bazar. A mie możesz zwrócić? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8513 #6457 Napisano 21 Września 2020 Mogę, ale jest klopotliwy. Zegarek jest super, więc krzywdy nie będzie jeśli chodzi o dobrostan jak zostanie. Rany też się wyleczy. Ale może ktoś miał w planach tego cygana... 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zaratsu 217 #6458 Napisano 21 Września 2020 2 godziny temu, abir napisał: jakby ktoś był zainteresowany nowym tritonem w foliach niech pisze PW. na razie leży w pudełku świeży nabytek od kilku dni. I zastanawiam się czy pokazać żonie i zostawić. Jest świetny, jednak ..... jedno jest pewne, było za dużo kupione. jak będę pewny sprzedaży pójdzie na bazar. Jeszcze kurier DHL dobrze nie odjechał, a już pstrykane zdjęcie na sprzedaż 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8513 #6459 Napisano 21 Września 2020 Jeszcze kurier DHL dobrze nie odjechał, a już pstrykane zdjęcie na sprzedaż Widzę, że wiesz lepiej ode mnie co się dzieje na moim podwórku 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zaratsu 217 #6460 Napisano 21 Września 2020 (edytowane) 7 minut temu, abir napisał: Widzę, że wiesz lepiej ode mnie co się dzieje na moim podwórku Wystarczy się przypatrzyć na zdjęciu Bez napinki. Edytowane 21 Września 2020 przez Zaratsu 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8513 #6461 Napisano 21 Września 2020 Aaaa, ten Dhl. Sorki, nie skojarzyłem.To sąsiad 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zaratsu 217 #6462 Napisano 21 Września 2020 (edytowane) 😁 A co na nadgarstku, jeśli można spytać? Orient Star bicolor? Edytowane 21 Września 2020 przez Zaratsu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8513 #6463 Napisano 21 Września 2020 Citizen GTS bicolor 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 28342 #6464 Napisano 22 Września 2020 Voyager 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SEI_pat_KO 4444 #6465 Napisano 23 Września 2020 mała sesyja z rana choć dzisiaj seikacz na łapie 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blue_calx 37 #6466 Napisano 24 Września 2020 nieśmiała cytryn(k)a 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lisek12 0 #6467 Napisano 25 Września 2020 (edytowane) Ładny Edytowane 25 Września 2020 przez lisek12 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blue_calx 37 #6468 Napisano 25 Września 2020 (edytowane) dziękuję. dostępny w przystępnej cenie automat. (jeśli to o mój zegarek chodzi) Orient FAB0000AC9 Mogę polecić sklep, bo na allegro i w innych znanych jest przebitka prawie 200zł. Jego największym minusem jest wielkość (raptem 37mm bodajże), za to Orient przekonał mnie do siebie elementami wykonania tarczy, ta pięknie odbija światło. Edytowane 25 Września 2020 przez blue_calx 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8513 #6469 Napisano 25 Września 2020 Wiele 3 starów jest super. Właśnie tylko rozmiar kompletnie je dyskwalifikuje w moich zakupach. Bardzo nad tym ubolewam.Żeby nie na pusto 3 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zaratsu 217 #6470 Napisano 25 Września 2020 (edytowane) 16 minut temu, abir napisał: Wiele 3 starów jest super. Właśnie tylko rozmiar kompletnie je dyskwalifikuje w moich zakupach. Bardzo nad tym ubolewam. Zrobili ostatnio fajna kolekcje w ramach 3-star: Vega. Jak na trójgwiazdkowca całkiem stonowany wygląd i rozsądne 40mm średnicy. Edytowane 25 Września 2020 przez Zaratsu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8513 #6471 Napisano 25 Września 2020 Widziałem te Vegę. Do mnie gada szampańska tarcza. Tylko one są chyba na rynek USA, ewentualnie Południowa Ameryka. 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 66623 #6472 Napisano 26 Września 2020 12 godzin temu, abir napisał: Wiele 3 starów jest super. Właśnie tylko rozmiar kompletnie je dyskwalifikuje w moich zakupach. Bardzo nad tym ubolewam. Żeby nie na pusto Triton na pasku - fajnie wygląda. Paski dobrze podchodzą pod tę kopertę. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 28342 #6473 Napisano 26 Września 2020 W ogóle do twarzy mu w brązach. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8513 #6474 Napisano 26 Września 2020 Chyba lepiej jak bransoleta 2 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 28342 #6475 Napisano 26 Września 2020 Jak już byłem przy pudełku to zrobiłem zdjęcie IMO jednego z lepszych połączeń paska z zegarkiem. TEReraz czekam jeszcze na dzielone takie nato, które trochę zmniejszy grubość zestawu. 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach