bumelant 45 #5326 Napisano 12 Marca 2019 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23216 #5327 Napisano 12 Marca 2019 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #5328 Napisano 12 Marca 2019 Ładny ten OS. Mogli zrobic te wskazówki bez lumy, to wyglądałby troche jak w GS-ie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 40658 #5329 Napisano 12 Marca 2019 XLUdała im się ta nowa wersja. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 802 #5330 Napisano 12 Marca 2019 Udała im się ta nowa wersja.Potwierdzam . 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ordoss 126 #5331 Napisano 12 Marca 2019 A bardzo ulepszyli lumę? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8854 #5332 Napisano 12 Marca 2019 Pewnie nie ten temat, ale zapytam. Może ma ktoś z was namiar na szkiełka do orientów. Najlepiej takie samo. Mam tego orient 3star. Chciałbym go doprowadzić do porządku. Ten zegarek jest tego wart 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 802 #5333 Napisano 12 Marca 2019 A bardzo ulepszyli lumę?Niestety nie. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SSurfer 0 #5334 Napisano 12 Marca 2019 Moj nowy nabytek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2783 #5335 Napisano 12 Marca 2019 Gdzie Wy Panowie zanabywacie te OSy? Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rydzo 27 #5336 Napisano 12 Marca 2019 Od dawna choruję na Orient Star Standard Date, wersja biała czyli boazeria.Przegapiłem moment jak wrzucili kilka sztuk na CW. Od kilku tygodniu szukam i szukam i chyba już nie znajdę.Był na WUS ale z racji mojego zerowego stażu tam na forum gość nie chciał sprzedać. I teraz zobaczyłem tutaj kolejnego fajnego OSa - RE-AU0006S00B.Rozumiem, że DIF to najlepsza oferta. Pozostaje mi czekać na dostępność.Pytanie jak z VATem z tego sklepu? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2783 #5337 Napisano 12 Marca 2019 Od dawna choruję na Orient Star Standard Date, wersja biała czyli boazeria.Przegapiłem moment jak wrzucili kilka sztuk na CW. Od kilku tygodniu szukam i szukam i chyba już nie znajdę.Był na WUS ale z racji mojego zerowego stażu tam na forum gość nie chciał sprzedać. I teraz zobaczyłem tutaj kolejnego fajnego OSa - RE-AU0006S00B.Rozumiem, że DIF to najlepsza oferta. Pozostaje mi czekać na dostępność.Pytanie jak z VATem z tego sklepu?Co to DIF? Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 802 #5338 Napisano 12 Marca 2019 Co to DIF?Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalkahttp://www.dutyfreeislandshop.com 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admof 2264 #5339 Napisano 13 Marca 2019 (edytowane) APEL DO WSZYSTKICH WŁAŚCICIELI ORIENTÓW! ŚLEDZCIE POSTY USERA ZENO I PROSTUJCIE GŁUPOTY: WCISKA LAIKOM INFO, ŻE ORIENT TO CHIŃSZCZYZNA RODEM Z ALI ZA KILKANAŚCIE DOLARÓW I POLECA LAIKOM INGERSOLLA (który rzeczywiście jest ordynarną chińszczyzną) ZAMIAST ORIENTA. TYP JEST NIEPOWAŻNY. Edytowane 13 Marca 2019 przez Admof 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brejq 18 #5340 Napisano 13 Marca 2019 (edytowane) A nie lepiej zgłosić posty do admina/moda. Niech osądzą i zbanują za sianie fermentu Edytowane 13 Marca 2019 przez brejq 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
worientom 422 #5341 Napisano 13 Marca 2019 (edytowane) Moj nowy nabytek. Koperta tonneau, dla koneserów o wyrafinowanym guście Mój cudak Edytowane 13 Marca 2019 przez worientom 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 802 #5342 Napisano 13 Marca 2019 Koperta tonneau, dla koneserów o wyrafinowanym guście Mój cudak Prawie Franck Muller 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Garbb 38 #5343 Napisano 13 Marca 2019 (edytowane) Od dawna choruję na Orient Star Standard Date, wersja biała czyli boazeria.Przegapiłem moment jak wrzucili kilka sztuk na CW. Od kilku tygodniu szukam i szukam i chyba już nie znajdę.Był na WUS ale z racji mojego zerowego stażu tam na forum gość nie chciał sprzedać. I teraz zobaczyłem tutaj kolejnego fajnego OSa - RE-AU0006S00B.Rozumiem, że DIF to najlepsza oferta. Pozostaje mi czekać na dostępność.Pytanie jak z VATem z tego sklepu?Na joma też się ostatnio pojawiły, ale stamtąd to raczej VAT pewny. @worientom przypomnisz jaki ref twojego tonneau? Edytowane 13 Marca 2019 przez Garbb 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triptical 7669 #5344 Napisano 13 Marca 2019 Koperta tonneau, dla koneserów o wyrafinowanym guście Mój cudak Bardzo fajny.Co to za ref?Jest jeszcze gdzieś do dostania?Potrzebuję takiego cudaka na wszelki wypadek. 0 Time matters Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
worientom 422 #5345 Napisano 13 Marca 2019 (edytowane) Prawie Franck Muller Tak, ktoś mi już to napisał. Styl art deco, fajny klimat. Bardzo fajny.Co to za ref?Jest jeszcze gdzieś do dostania?Potrzebuję takiego cudaka na wszelki wypadek. CFDAC001W0 parę lat przymierzałem sie do zakupu jakiegoś tonneau. O tego orienta zapytalem sprzedawcę, u którego kiedyś kupiłem innego orienta, okazało się, że ma dwa tonneau w magazynie, jeden jasny, drugi z czarnym cyferblatem. Nawet dał rabat. Ten model wpadł mi w oko już jakiś czas temu. W końcu się zdecydowałem i nie żałuję to ten sprzedawca, aktualnie oferuje ten model z czarnym cyferblatem: https://allegro.pl/oferta/zegarek-meski-orient-automat-szafir-cfdae001b0-7207912683 cena przed rabatem, ale mozna negocjować. Model raczej trudno dostępny i zapewne nieprodukowany. Ten orienty czasem długo czekają na nabywcę, a potem ktoś w końcu kupuje To nietuzinkowe zegarki. Edytowane 13 Marca 2019 przez worientom 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triptical 7669 #5346 Napisano 13 Marca 2019 Tak, ktoś mi już to napisał. Styl art deco, fajny klimat. CFDAC001W0 parę lat przymierzałem sie do zakupu jakiegoś tonneau. O tego orienta zapytalem sprzedawcę, u którego kiedyś kupiłem innego orienta, okazało się, że ma dwa tonneau w magazynie, jeden jasny, drugi z czarnym cyferblatem. Nawet dał rabat. Ten model wpadł mi w oko już jakiś czas temu. W końcu się zdecydowałem i nie żałuję to ten sprzedawca, aktualnie oferuje ten model z czarnym cyferblatem: https://allegro.pl/oferta/zegarek-meski-orient-automat-szafir-cfdae001b0-7207912683 cena przed rabatem, ale mozna negocjować. Model raczej trudno dostępny i zapewne nieprodukowany. Ten orienty czasem długo czekają na nabywcę, a potem ktoś w końcu kupuje To nietuzinkowe zegarki.Dzięki za informacje.Czarny to już nie jest to.Nie dziwię się że wziąłeś białasa. 0 Time matters Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 802 #5347 Napisano 13 Marca 2019 Dzięki za informacje.Czarny to już nie jest to.Nie dziwię się że wziąłeś białasa.Czarny też nieźle wygląda .Generalnie bardzo fajny zegarek za stosunkowo niewielkie pieniądze.Do tego jużpraktycznie nie dostępny. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triptical 7669 #5348 Napisano 13 Marca 2019 Czarny też nieźle wygląda .Generalnie bardzo fajny zegarek za stosunkowo niewielkie pieniądze.Do tego jużpraktycznie nie dostępny.Prawda, ale biały ma ten funky strzał, którego nie ma w czarnym.Kojarzy mi się z latami 60'. LSD, meskalina i inne podróże w zaświaty 0 Time matters Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
worientom 422 #5349 Napisano 13 Marca 2019 Prawda, ale biały ma ten funky strzał, którego nie ma w czarnym.Kojarzy mi się z latami 60'. LSD, meskalina i inne podróże w zaświaty z tym to raczej kojarzy się obraz Salvadora Dali Profile of time 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 802 #5350 Napisano 13 Marca 2019 Prawda, ale biały ma ten funky strzał, którego nie ma w czarnym.Kojarzy mi się z latami 60'. LSD, meskalina i inne podróże w zaświaty Ładnie się bawiłeś 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach