Dnlaie 52404 #7101 Napisano 29 Lipca 2021 13 Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dnlaie 52404 #7102 Napisano 30 Lipca 2021 (edytowane) Edytowane 30 Lipca 2021 przez Dnlaie 5 Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dodge66 16040 #7103 Napisano 31 Lipca 2021 7 Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablittoo83 195 #7104 Napisano 31 Lipca 2021 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #7105 Napisano 1 Sierpnia 2021 Ktoś może zainteresowany? Wisi na bazarku 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dodge66 16040 #7106 Napisano 1 Sierpnia 2021 6 Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31277 #7107 Napisano 1 Sierpnia 2021 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #7108 Napisano 1 Sierpnia 2021 @dodge66, jaki to ref tego OSa? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karloss 19113 #7109 Napisano 1 Sierpnia 2021 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shejk0 12 #7110 Napisano 1 Sierpnia 2021 Na branie z aliX 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 28105 #7111 Napisano 1 Sierpnia 2021 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cepiano 8 #7112 Napisano 1 Sierpnia 2021 Pikny gmt👌 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dodge66 16040 #7113 Napisano 1 Sierpnia 2021 6 godzin temu, Sol napisał(-a): @dodge66, jaki to ref tego OSa? Ref. AV0A03B00B, jak to określa Orient - "Avant-Garde Skeleton" U mnie tylko do zdjęć, później leci na recenzję 0 Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 28105 #7114 Napisano 1 Sierpnia 2021 Pikny gmtDziękuję. Do mnie przemawia jego nazwa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #7115 Napisano 2 Sierpnia 2021 13 godzin temu, dodge66 napisał(-a): Ref. AV0A03B00B, jak to określa Orient - "Avant-Garde Skeleton" U mnie tylko do zdjęć, później leci na recenzję I jak go oceniasz? Ciekawie wygląda jak na dziurawca. 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dodge66 16040 #7116 Napisano 2 Sierpnia 2021 6 godzin temu, Sol napisał(-a): I jak go oceniasz? Ciekawie wygląda jak na dziurawca. Nie przepadam za dziurawcami, więc po prostu mi się nie podoba Tarcza ma sporo smaczków i detali, indeksy przyjemnie grają światłem a kilka poziomów tworzy głęboki efekt 3D. W mojej opinii jednak czegoś tutaj brakuje, paradoksalnie tarcza jest mało... "ożywiona", ale może jestem uprzedzony do tego typu zegarków. Więcej powie kolega @MieszkoMieszko, który będzie recenzować ten egzemplarz Co ciekawe, czarna (antracytowa?) luma po naświetleniu UV nawet trochę świeci 10 Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #7117 Napisano 3 Sierpnia 2021 Dzięki za fajnie zdjęcia. Widać, że projekt przemyślany. Myślę, że brak ożywienia jest spowodowany bardzo ciemnym odcieniem tej czerwieni, ale pewnie chcieli uniknąć "kolorowych jarmarków". 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WMT 997 #7118 Napisano 3 Sierpnia 2021 @dodge66 Może to dalekie skojarzenie ale jak zobaczyłem twoje logo profilowe to ten zegarek jakoś spasował mi do Durango SRT, które stoi u mnie na osiedlu. Czarny, nieco ostentacyjny z czerwonymi wstawkami. No pasowałby ten ten OS do takiego Dodge'a. 😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #7119 Napisano 6 Sierpnia 2021 Panowie zamawiał ktoś z Was do swojego Orienta bransę od Strapcode? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz_M 2712 #7120 Napisano 6 Sierpnia 2021 1 godzinę temu, Noodles napisał(-a): Panowie zamawiał ktoś z Was do swojego Orienta bransę od Strapcode? Zamawiałem kiedyś do mako iii/kamasu. Inny świat w porównaniu do seryjnej. Kupowałem na Amazon, wyszło....taniej niż na stronie producenta. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31277 #7121 Napisano 7 Sierpnia 2021 14 godzin temu, Noodles napisał(-a): Panowie zamawiał ktoś z Was do swojego Orienta bransę od Strapcode? Ja brałem na amezon de. Miltat, czyli to samo co strapcode bo to to samo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #7122 Napisano 7 Sierpnia 2021 1 godzinę temu, eddi87 napisał(-a): Ja brałem na amezon de. Miltat, czyli to samo co strapcode bo to to samo. Po rozczytaniu opinii w necie jednak odpuściłem. To nie kwestia ceny. Raczej tego, że kontrola jakości w strapcode leży i kwiczy. Zapięcia są sztywne jak nieboszczyk, endlinki i ich spasowanie to loteria. Sam miałem przeboje z rok temu z bransą od nich ale widze nic się nie zmieniło... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Mike 1907 #7123 Napisano 7 Sierpnia 2021 Nowy długo poszukiwany i wymarzony nabytek.Ze względu na jego kowadłowatość szukam do niego paska. W oko wpadł mi żółty Isofrane, ale jednak ~140$+vat za gumiaka wydaje się dość wysoką ceną. Tak by się na nim prezentował (zdjęcie z netu) Są podobnie wyglądające silikony w polskim sklepie za 50-60zł, ale nie jestem przekonany.Borealis, Zuludiver, Crafter Blue mają podobne wzory, ale żółtego koloru niet (Crafter miał kiedyś żółty kolor ale bywały jakieś problemy z brudzeniem o ile dobrze pamiętam i już ich nie oferują) Coś pośredniego z ceną? Macie jakiś pomysł? 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 28105 #7124 Napisano 7 Sierpnia 2021 Paski 21mm 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31277 #7125 Napisano 7 Sierpnia 2021 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach