trollu 721 #1351 Napisano 18 Października 2015 Dawno nie noszony, wyciagniety z pudelka...zawsze podobał mi się ten Orient tylko trochę boję się jego gabarytów masz gdzieś jakieś foty nadgarstkowe? ile w nadgarstku? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubabuba 0 #1352 Napisano 18 Października 2015 Witam.. Oto moj nowy nabytek, meczylem sie ponad pol roku z decyzja jaki niebieski czy pomarancza. Przyznam sie tarcza w niebieski piekna ale ze baaaardzo lubie kolor pomaranczy i to ze niebieskiego jest ciezko dostac w dobrej cenie i w sumie ma bardziej taki grzeczny hehehe klasyczny wyglad a juz mam kilka w kolekcji to wolalem cos innego ze tak powiem nie standardowego wiec to ulatwilo mi wybor i jest to nowe cudo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 721 #1353 Napisano 18 Października 2015 pomarańczowy Ray zawsze jest dobrym wyborem gratulacje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23166 #1354 Napisano 18 Października 2015 Graty pomarańczki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadyga 20 #1355 Napisano 18 Października 2015 Pulman super sikor! Aż grzech go nie nosić ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
acid 1954 #1356 Napisano 19 Października 2015 Pulman - fajny zegar.Co to za model, jakie wymiary? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pulman 32 #1357 Napisano 19 Października 2015 Pulman - fajny zegar.Co to za model, jakie wymiary?Poprzednia wersja 300m. Nie pamietam oznaczenia. 0 zegarkiclub.pl Driver ErrorThere appears to be an error with the database. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 721 #1358 Napisano 19 Października 2015 SEL02002B0pulman, jakieś nadgarstkowe foty? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pulman 32 #1359 Napisano 19 Października 2015 SEL02002B0pulman, jakieś nadgarstkowe foty?Gdzies sa na forum, nawet w tym watku z tego co pamietam. Teraz nie mam jak zrobic bo zegarek wrocil po weekendzie na z gory upatrzone pozycje do pudelka... 0 zegarkiclub.pl Driver ErrorThere appears to be an error with the database. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sandinista 5 #1360 Napisano 19 Października 2015 Przepraszam wiem ,że nie to miejsce co trzeba ale przyjechał do mnie nowy orient star EL05002B (czarny) i..jakoś się nie polubilśmy. Jakby ktoś chciał to proszę na PW 0 By duży talent nie poniósł straty, trzeba zakupić japońskie graty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość anger76 #1361 Napisano 19 Października 2015 (edytowane) Przepraszam wiem ,że nie to miejsce co trzeba ale przyjechał do mnie nowy orient star EL05002B (czarny) i..jakoś się nie polubilśmy. Jakby ktoś chciał to proszę na PWNie lepiej było dobić do tych 50 postów? Teraz mogą wywrzeć na Tobie pomstę w zapalczywym gniewie! Edytowane 19 Października 2015 przez anger76 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sandinista 5 #1362 Napisano 19 Października 2015 Pewnie tak, ale nawet pan Jules "madafaka " złagodniał i ujrzał sprawy w innym swietle 0 By duży talent nie poniósł straty, trzeba zakupić japońskie graty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość anger76 #1363 Napisano 19 Października 2015 Pewnie tak, ale nawet pan Jules "madafaka " złagodniał i ujrzał sprawy w innym swietle gdybym był modem dałbym Ci + 8 postów za znajomośc klasyki To może teraz merytorycznie, czego się spodziewiałeś i co Ci nie przypasowało w tym OSie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sandinista 5 #1364 Napisano 19 Października 2015 Właściwie to nie wiem,wykonanie jest doskonałe, wydaje mi się ,że trochę za mały na mój przegub-prawie 20 cm, łatwo się nakręca - w 3 godziny niezbyt energicznego noszenia ma ponad połowę rezerwy chodu no i lepsza połowa wyraziła lekką dezaprobatę 0 By duży talent nie poniósł straty, trzeba zakupić japońskie graty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #1365 Napisano 19 Października 2015 Lekka dezaprobaty a Ty juz z zegarkiem chcesz sie rozstawać. Miej trochę wiecej godności 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vandit 1078 #1366 Napisano 19 Października 2015 lepsza połowa wyraziła lekką dezaprobatę moja żona wciąż twierdzi, że ten zegarek jest po prostu brzydki, ale ja go uwielbiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sandinista 5 #1367 Napisano 19 Października 2015 Musicie mieć na swoje hobby wysokie WFA. :-) wife acceptance factor 0 By duży talent nie poniósł straty, trzeba zakupić japońskie graty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb71 1851 #1368 Napisano 19 Października 2015 Musicie mieć na swoje hobby wysokie WFA. :-) wife acceptance factorAlbo wręcz przeciwnie. Im mniejszy WFA, tym większa wartość sentymentalna zegarka . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacjakuza 6 #1369 Napisano 19 Października 2015 Wysłane z mojego LG-D290 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matist 0 #1370 Napisano 20 Października 2015 Też poluje na ten model, gdzie go kupiłeś? najlepszą cenę jaką znalazłem to 172$ Zależało mi na cenie podobnej do Orientuhren i taką znalazłem w Polsce z całym kpl. Nie podjąłem ryzyka z dalekiej zagranicy kupować. Czy do 172$ jeszcze musisz coś doda, np. cło i przesyłkę? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4492 #1371 Napisano 20 Października 2015 x23% vat 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gienek_mkb 885 #1372 Napisano 21 Października 2015 (edytowane) Taki oto Pilot do mnie zawitał wczoraj przed pracą Ps: sam nie wiedziałem ze mój telefon może robić ładne zdjęcia Edytowane 21 Października 2015 przez gienek_mkb 0 Mateusz https://www.instagram.com/gienek_mkb/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pływak_wodnik 119 #1373 Napisano 21 Października 2015 Taki oto Pilot do mnie zawitał wczoraj przed pracą Ps: sam nie wiedziałem ze mój telefon może robić ładne zdjęcia Eeeeee, ładny jest Gratuluję nowego nabytku oraz telefonu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb71 1851 #1374 Napisano 21 Października 2015 Ooooo! Ładniutki on. Chyba wiem, co sobie kupię na Gwiazdkę . Dylemat będzie tylko z jaką tarczą, bo z czarną też ładny... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barteq891 38 #1375 Napisano 21 Października 2015 Taki oto Pilot do mnie zawitał wczoraj przed pracą Ps: sam nie wiedziałem ze mój telefon może robić ładne zdjęcia Bardzo fajny, GRATKI , sam się nad takim zastanawiałem Jak kolor tarczy? To mnie tylko hamowało przed zakupem, jaki to jest kolor na żywo? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach