kkwpk 1284 #4251 Napisano 1 Listopada 2016 Nie wszyscy. Świetny jest! To jakiś mod czy normalna produkcja? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 728 #4252 Napisano 1 Listopada 2016 (edytowane) podobno na WUS jest jest chyba jakieś info, ja nic więcej nie wiem. Ale wychodzi na to, że to nowy SKX.trzeba czekać na Burnsa Edytowane 1 Listopada 2016 przez trollu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18906 #4253 Napisano 1 Listopada 2016 Przecie koleś mówi, że to zmodowany SKX, wiec? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 728 #4254 Napisano 1 Listopada 2016 (edytowane) racja czyli zostaje "po staremu", żółw zamiast SKX oglądałem mecz i filmik "na szybko" wrzucałem Edytowane 1 Listopada 2016 przez trollu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4561 #4255 Napisano 1 Listopada 2016 (edytowane) no to nie ma już na kogo czekać , ale przyznam, że MOD pierwsza klasa - ponosiłbym przez chwilę Edytowane 1 Listopada 2016 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterMind 12780 #4256 Napisano 2 Listopada 2016 Burns czyżbyś się szykował na kupno GSa? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4561 #4257 Napisano 2 Listopada 2016 NIE, raczej NIE, i jeszcze raz NIE,nie pociąga mnie, może jestem za dużym ignorantem, może nie dorosłem, może kiedyś ... (nie ma parcia na szkło)po prostu te co mam nadmiernie się rozmnożyły i też mi z tym źle - a podobno od przybytku głowa nie boli 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
apsel__92 9 #4258 Napisano 2 Listopada 2016 (edytowane) Melduję się w klubie! :-) Polecam skywatch, obyło się beż opłat Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka Edytowane 2 Listopada 2016 przez apsel__92 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haddamus 8 #4259 Napisano 2 Listopada 2016 (edytowane) http://watchesbysjx.com/2016/11/seiko-introduces-quartet-of-japan-only-prospex-padi-diver-limited-editions.html Jest na co zbierać Edytowane 2 Listopada 2016 przez haddamus 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 42710 #4260 Napisano 2 Listopada 2016 Tego moda SKX nosiłbym bardzo długo. Świetny jesy. Szkoda, że nie zrobi tego Seiko. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5915 #4261 Napisano 2 Listopada 2016 A taka oto sytuacja: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 728 #4262 Napisano 2 Listopada 2016 wszyscy będą słodzić to ja powiem że ten model czy z biała tarczą czy z czarną po prostu nie porywa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterMind 12780 #4263 Napisano 2 Listopada 2016 Ten bezel 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 728 #4264 Napisano 2 Listopada 2016 kilku brakuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4561 #4265 Napisano 2 Listopada 2016 (edytowane) Ziemianie - trzeba mieć drugi, żeby tunel się otworzył (na cal. 8L35): Edytowane 2 Listopada 2016 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vitriol #4266 Napisano 2 Listopada 2016 Bezel zawsze można zmienić na coin-edge a tarczy gratuluję, najlepsza w budżetowych nurkach ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5915 #4267 Napisano 2 Listopada 2016 wszyscy będą słodzić to ja powiem że ten model czy z biała tarczą czy z czarną po prostu nie porywa Mnie się tam podoba - drugi raz mam ten zegarek, powód paradoksalnie to nie bezel ale biała tarcza i wygodna koperta - od kilku miesięcy szukam przyzwoicie wykonanego diver'a z biała tarczą i w zasadzie opcje były dwie Orient Saturation, albo SKZ323 - przy czym Seiko jest cztery razy tańsze od Orienta, którego pewnie też wcześniej czy później włożę do swojego pudełka - jednak raczej później Bezel zawsze można zmienić na coin-edge Możesz coś bliżej o tej zmianie bezela??? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vitriol #4268 Napisano 2 Listopada 2016 Możesz coś bliżej o tej zmianie bezela??? Nie śledzę tego modelu, ale yobokies miał coin-edge, tuna albo całkiem gładki. http://forums.watchuseek.com/f21/seiko-stargate-bezel-mod-ideas-yobokies-1649978.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 802 #4269 Napisano 3 Listopada 2016 Mnie się tam podoba - drugi raz mam ten zegarek, powód paradoksalnie to nie bezel ale biała tarcza i wygodna koperta - od kilku miesięcy szukam przyzwoicie wykonanego diver'a z biała tarczą i w zasadzie opcje były dwie Orient Saturation, albo SKZ323 - przy czym Seiko jest cztery razy tańsze od Orienta, którego pewnie też wcześniej czy później włożę do swojego pudełka - jednak raczej później Możesz coś bliżej o tej zmianie bezela???Czarny jednak wyglada duzo lepiej.Co do Saturationa , traci sporo na żywo. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5915 #4270 Napisano 3 Listopada 2016 Czarny jednak wyglada duzo lepiej.Co do Saturationa , traci sporo na żywo.Czarny owszem traci na żywo - choć to pewnie i tak kwestia gustu - moim zdaniem ten powlekany bezel nie pasuje - w białym bezel jest stalowy i choć mógłby być nieco mniej delikatny, to nie wygląda źle. vitriol wielkie dzięki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Istvan 2965 #4271 Napisano 4 Listopada 2016 Jeszcze Ananta i będę miał elegancką parkę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7223 #4272 Napisano 4 Listopada 2016 Baaaaaaaardzo mi się podoba Jaką ma szerokość? 44mm bk? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Istvan 2965 #4273 Napisano 5 Listopada 2016 Dzięki. Nie ma 44, ma mniej. W wolnej chwili sprawdzę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nav 9746 #4274 Napisano 5 Listopada 2016 Panowie, pytanie, czy ktoś orientuje się, gdzie w PL można oddać Sumo do rzetelnego serwisu po 5-6 latach? Strojny w Krk wyreguluje mechanizm, ale nie mam mowy o czyszczeniu i ew. serwisie, z oczywistych względów nie chcę oddawać do Time Trend. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70' 374 #4275 Napisano 5 Listopada 2016 Panowie, pytanie, czy ktoś orientuje się, gdzie w PL można oddać Sumo do rzetelnego serwisu po 5-6 latach? Strojny w Krk wyreguluje mechanizm, ale nie mam mowy o czyszczeniu i ew. serwisie, z oczywistych względów nie chcę oddawać do Time Trend.Wiesz moze dlaczego nie wyczysci ? 0 Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach