traczu 6762 #8576 Napisano 7 Grudnia 2017 Mogę! Nie ma pewności skąd pochodzą te bransolety. Wcześniejsze jego aukcje miały inne zapięcia i dopisek, ze na zapięciu jest China. Na obecnych tego nie ma, a zapięcia są 100% zgodne. Bransoleta jest nie do odróżnienia od oryginału, i ciężko nazwać ją podróbą, albo jest to niewiarygodne (nawet sposób ofoliowania jest identyczny). Ja bym obstawiał jakiś wyciek z fabryki Seiko w Chinach. W tej cenie warto kupić. Tylko na przesyłkę czeka się miesiąc i trzeba płacić paypal dla swojego bezpieczeństwa. W tym roku już Ci nie przyjdzie...Należy też wziąć pod uwagę że na zdjęciu może być oryginalna bransoleta, a do nas niekoniecznie przyjdzie taka sama. Na wus opisywane były takie przypadki przy zakupach motylków Omegi na ebay. Więc kolega kupuje na własne ryzyko i w razie czego będzie trzeba liczyć na pomoc paypala. Sam jestem ciekawy ten bransolety, więc jak ktoś kupi to niech da znać co mu przyleciało. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eq44 486 #8577 Napisano 7 Grudnia 2017 Dzięki Burns, sprawa jest dziwna, znalazłem jeszcze wątek na WUS, gdzie ktoś zwraca uwagę na to, że bransolety były tam dostępne, zanim były dostępne w oficjalnych źródłach sprzedaży. Są 23 sprzedane i jeden pozytywny feedback, poczekam na większy odzew i chyba kliknę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #8578 Napisano 7 Grudnia 2017 (edytowane) Nie ma opcji aby te kajdany były oryginalne, bo sam dowiadywałem się u źródła i SEIKO napisało, że produkcję tych bransolet rozpoczyna w styczniu, a do sprzedaży wejdą w marcu 2018r. Edytowane 7 Grudnia 2017 przez Jash 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vitriol #8579 Napisano 7 Grudnia 2017 Przecież w tytule i w opisie jest "S EIKO" a nie "SEIKO" , ale co to za różnica przy prostej bransie pin&collar.Zapięcie może być Seiko bo to to samo co w Transoceanach a takie oryginalne da sie kupić osobno. Kosztuje połowę z tych $140, reszta to zarobek producenta.Z resztą jeśli jest to zamiennik tej bransolety, którą Seiko wyceniło na 1800k PLN to nawet bym nie patrzył na bransę Seiko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #8580 Napisano 7 Grudnia 2017 (edytowane) Prosta, nie prosta. Na żywo, jeśli chodzi o jakość wykonania to dla mnie najlepsza bransoleta SEIKO jaką miałem w rękach. Każde ogniwo składa się z 3 elementów a nie jak w Żółwiu jednego, odpowiednio uformowanego i wyszczotkowanego. Oczywiście jej cena w PL, czyli ponad 2kpln to jakieś nieporozumienie, tym bardziej jak zestawiam ją z bransoletą z mojego Perreleta, która również jest mega, a kosztuje w detalu 900zł. Za 600-800zł brałbym na ślepo. Tą za 140 dolarów poczekam, aż któryś z kolegów kupi i podzieli się wrażeniami. Edytowane 7 Grudnia 2017 przez Jash 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober5264 3738 #8581 Napisano 7 Grudnia 2017 ) Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #8582 Napisano 7 Grudnia 2017 Matka mi mówi "ty jesteś chyba głupi" Wysłane z Google Pixel 2 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rradek 94 #8583 Napisano 8 Grudnia 2017 Oryginał znaczy. Wysłane z mojego Mi Note 2 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #8584 Napisano 8 Grudnia 2017 A gdzie tam. Podróba. Wysłane z Google Pixel 2 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #8585 Napisano 8 Grudnia 2017 I jak widać, taka ordynarna ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golumiasty 77 #8586 Napisano 8 Grudnia 2017 Z archiwum. 0 ♎️+Seiko bez x = spełniony dwuzegarkowiec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #8587 Napisano 8 Grudnia 2017 Wysłane z Google Pixel 2 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71326 #8588 Napisano 8 Grudnia 2017 Napis się rozjechał... A więc ORYGINAŁ! 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
john.doe 359 #8589 Napisano 8 Grudnia 2017 Czyli podróba 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smycel 4769 #8590 Napisano 8 Grudnia 2017 Matka mi mówi "ty jesteś chyba głupi" Może ślepy jestem, ale co tu się rozjechało? Możecie jakoś zaznaczyć, czy coś? 0 Instagram WIS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18690 #8591 Napisano 8 Grudnia 2017 Wskazówka minutowa już po pełnym obrocie, a godzinowa jeszcze do 11 nie doczłapała 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vitriol #8592 Napisano 8 Grudnia 2017 Kiedyś ktoś zrobił takiego customa żółwia z brązu, jest i od Seiko. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #8593 Napisano 8 Grudnia 2017 (edytowane) Hmmm, fajne całkiem. edit: Coś czuję, że tak jak nie udało się skończyć na 1 Samuraju, tak i 1 żółw moze być dopiero początkiem żółwiowej rodzinki Edytowane 8 Grudnia 2017 przez ricardo216 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18690 #8594 Napisano 8 Grudnia 2017 A to nie jest czasami tylko jakaś zakichana powłoka? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vitriol #8595 Napisano 8 Grudnia 2017 Nie wiem, "żòłatwe zegarki" nie są dla mnie i nawet się bliżej nie interesowałem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18690 #8596 Napisano 8 Grudnia 2017 (edytowane) No to obstawiam 9/10, że to tylko powłoka. Lipa Edytowane 8 Grudnia 2017 przez Krygo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #8597 Napisano 8 Grudnia 2017 Może ślepy jestem, ale co tu się rozjechało? Możecie jakoś zaznaczyć, czy coś? Z tym głupim chodziło mi o to, że drugi raz ten sam zegarek Wskazówka minutowa już po pełnym obrocie, a godzinowa jeszcze do 11 nie doczłapała Miałem to w każdym jednym SEIKO, nawet Brightz. To akurat takie coś, że do tego uwagi nie przykładam i mi nie przeszkadza. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triptical 7668 #8598 Napisano 8 Grudnia 2017 Miałem to w każdym jednym SEIKO, nawet Brightz. To akurat takie coś, że do tego uwagi nie przykładam i mi nie przeszkadza.Dziwne. Nie mam tak w żadnym Seiko i strasznie by mi to przeszkadzało. Jak dla mnie reklamacja z miejsca. 0 Time matters Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #8599 Napisano 8 Grudnia 2017 (edytowane) To masz podroby jak tego nie masz Musiałbym sam u siebie zareklamować Poza tym, jak pisałem mi nie wadzi a jak zacznie to się naprawi. Wysłane z Google Pixel 2 przy użyciu Tapatalka Edytowane 8 Grudnia 2017 przez Jash 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #8600 Napisano 8 Grudnia 2017 Osadzić na nowo wskazówkę, ot " problem" Do Tokio z nim 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach