Burns 4460 #11601 Napisano 7 Lipca 2018 Monstera Żony porzycza a sam sknerzy. Pewnie Ona potraktuje Go kiedyś tak samo jak coś będzie chciał w myśl zasady przyszła koza do woza i nie mam na myśli zegarka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #11602 Napisano 7 Lipca 2018 Monstera Żony porzycza a sam sknerzy. Pewnie Ona potraktuje Go kiedyś tak samo jak coś będzie chciał w myśl zasady przyszła koza do woza i nie mam na myśli zegarka Dałbym jej ale tam jest za mało dziurek W pasku od Fielda oczywiścieNo i szła nad stawy wiec mogła wpaść do wody Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2530 #11603 Napisano 7 Lipca 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati_rybnik 14 #11604 Napisano 8 Lipca 2018 Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smycel 4769 #11605 Napisano 8 Lipca 2018 Idealny wakacyjniak 0 Instagram WIS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41561 #11606 Napisano 8 Lipca 2018 MOSzczujesz tym OM i mam dylemat, czy czasem na kajdan swojego OM nie przełożyć na wakacje. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #11607 Napisano 8 Lipca 2018 MO tylko na bransolecie 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41561 #11608 Napisano 8 Lipca 2018 W lecie mam na czarnej drabince i jestem zachwycony. Lecz Twoje foty sprawiają, że mam dylemat. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macmac 4386 #11609 Napisano 8 Lipca 2018 u mnie w tym sezonie tylko na bransolecie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 40445 #11610 Napisano 8 Lipca 2018 u mnie w tym sezonie tylko na bransolecie MO na bransie wygląda zawodowo! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 719 #11611 Napisano 10 Lipca 2018 chyba jeszcze nie było w pełnej okazałościSLA027 Seiko Prospex Marinemaster Zimbe Limited Edition no.7 428 Pcs. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
noktoto 16 #11612 Napisano 10 Lipca 2018 Wygląda jak czyjaś radosna twórczość w photoshopie . Co niestety nie oznacza, że nią jest. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4460 #11613 Napisano 10 Lipca 2018 (edytowane) Seiko niech sie pałuje. Potwierdziło się to o czym pisałem wcześniej, uśmiercili wersję standard, żeby sr** kolorami tęczy, nawet pomysły na nazewnictwo się im skończyły skoro to kolejna odsłona Zimbe - może znaleźli krwawiącego rekina za kratami jakiegoś otworu ściekowego - hahaha Edytowane 10 Lipca 2018 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 719 #11614 Napisano 10 Lipca 2018 Zmienili dilera i poszli w twarde dragi, tyle 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smycel 4769 #11615 Napisano 10 Lipca 2018 Słabo to wygląda, bardzo słabo 0 Instagram WIS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmy6 2373 #11616 Napisano 10 Lipca 2018 ........łomatko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4460 #11617 Napisano 10 Lipca 2018 (edytowane) Dodatkowo jeszcze nawet kurz nie opadał po zielonej limitce SLA019J1, która dopiero od kilku dni zasila sklepy w sprzedaż a już wysrał się kolejny. Ja rozumiem, że jest to LE na Tajlandię, która dla Seiko jest podobno (i w rzeczywistości też) najpotężniejszym rynkiem zbytu, staną nocne kolejki i praktycznie po otwarciu sklepów będzie już nie osiągalny. Gdybym kupił jednak zielonego i zobaczył tego niebieskiego (mimo, że mi się nie podoba) czułbym się strasznie sfrajerzony przez Seiko, albo wypieszczony tam gdzie zdrowy hetero facet nie powinien Edytowane 10 Lipca 2018 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 884 #11618 Napisano 10 Lipca 2018 Zielony nie jest zły, ale... Za mało MM w nim. Jak dla mnie to wersja koszerna na zawsze pozostanie jedynym słusznym MM Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin s 137 #11619 Napisano 10 Lipca 2018 Seiko to moja ulubiona marka ale jak patrzę na większość z ich nowości to na 10 max 1 chciałbym miećtęcza goni tęcze limitka goni limitkęrozglądam się za diverem powoli ale prawda jest taka że chyba sięgnę do klasyki sprzed kilku lat 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #11620 Napisano 10 Lipca 2018 Zobaczymy na żywo ale wstępnie wyglada to jak w sumo. Bezel nie współgra kolorystycznie z tarczą. Poczekamy na następne. Jakby był biały to chyba bym się skusił Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11556 #11621 Napisano 10 Lipca 2018 Poproszę jeszcze żółty i różowy, tak na podsumowanie 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 719 #11622 Napisano 10 Lipca 2018 (edytowane) panowie z Seiko idą drogą tych z casio, G też robią pierdyliard wersji kolorystycznych i wszyscy są hepi jeżeli dobrze rozumiem, to 428pcs oznacza ledwo ponad 400 sztuk. Tutaj tak jak Burns napisał, jeśli wszystko rzucą od razu to dzień-dwa i nie będzie nic. Shit nie shit i tak kupią Edytowane 10 Lipca 2018 przez trollu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #11623 Napisano 10 Lipca 2018 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Istvan 2965 #11624 Napisano 10 Lipca 2018 Niektórzy pewnie by chcieli, by Seiko, każdy kolejny zegarek, produkowało w oparciu o zupełnie nowy, najlepiej od razu kultowy, design. Naiwność w czystej postaci. Tak dla przypomnienia, trend na kolory, trwa już od bardzo dawna i to nie tylko w Japonii. U Szwajcarów jest bardzo podobnie. Przykładem może być choćby Oris, który natłukł całą gamę wariantów swoich flagowych nurków. Nikt nie narzeka, a zegarki się sprzedają. Takich przykładów jest całe mnóstwo. Wyrażanie niechęci lub złości, jest przejawem braku zrozumienia trendów lub skrajną naiwnością, że wrócą stare czasy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4460 #11625 Napisano 10 Lipca 2018 (edytowane) yhymmm kolejny raz rozbawiłeś mnie jednak do łez gdyby doili tą krowę ile wlezie przez dodatnie kolejnych kolorków i jak to zwykli nazywać LE obok wersji standard może i byłoby OK, skoro jest takie zapotrzebowanie. Natomiast uśmiercając zwykłego bo jest bee a później znowu odgrzewają te kotlety sprzed 50lat, albo zastępują czarnego kolejnym kolorem w ograniczonej liczbie to już nagle jest fajny ? To się nazywa maksymalizacja zysków z twojego portfela na ich koncie przy praktycznym nierobieniu nic. Taka prost odpowiedź na obecny konsumpcjonizm ... Kiedyś pomysłów na siebie im nie brakowało, a teraz jadą po bandzie ... Gdybyś pokusił się jeszcze o rozwinięcie swojej definicji bycia trendyNiektórzy pewnie by chcieli, by Seiko, każdy kolejny zegarek, produkowało w oparciu o zupełnie nowy, najlepiej od razu kultowy, design. Naiwność w czystej postaci. Tak dla przypomnienia, trend na kolory, trwa już od bardzo dawna i to nie tylko w Japonii. U Szwajcarów jest bardzo podobnie. Przykładem może być choćby Oris, który natłukł całą gamę wariantów swoich flagowych nurków. Nikt nie narzeka, a zegarki się sprzedają. Takich przykładów jest całe mnóstwo. Wyrażanie niechęci lub złości, jest przejawem braku zrozumienia trendów lub skrajną naiwnością, że wrócą stare czasy. Edytowane 10 Lipca 2018 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach