Gość fidelio #14126 Napisano 22 Stycznia 2019 Nie mam w tej chwili nic takiego delikatnego do damki Jak chcesz, to do sesji zdjęciowej coś Ci użyczę, bo u mnie same paski do damek ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23134 #14127 Napisano 22 Stycznia 2019 A ta bransoleta w Cytrynie ma większe możliwiści, gdy chodzi o mikroregulację, czy jest podobnie jak w SARBie?Tu jest zdecydowanie lepiej bo ogniwa są krótsze co daję większe możliwości regulacyjne a dodatkowo są trzy otworki mikroregulacji w zapince.Jednym słowem ustawić można idealnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #14128 Napisano 22 Stycznia 2019 Tu jest zdecydowanie lepiej bo ogniwa są krótsze co daję większe możliwości regulacyjne a dodatkowo są trzy otworki mikroregulacji w zapince.Jednym słowem ustawić można idealnie Dzięki za wyjaśnienie :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jogi 10230 #14129 Napisano 22 Stycznia 2019 Nie samym Seiko człowiek żyje Ale oszukujesz! Na żywo ten zegarek aż tak dobrze nie wygląda. Gruby jest ten pasek? 0 Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wkamil 511 #14130 Napisano 22 Stycznia 2019 Jak na perlon dość gruby, to ori eulit (panama?).Nie oszukuję, na żywo jest ładniejszy Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GUAPO 10 #14131 Napisano 22 Stycznia 2019 Wkamil a ten eulit to jest dokladnie 21 , tak jak w uszach czy dopasowales inna szerokosc? Mój flight'y dopiero gdzieś tam sobie płynie do mnie, ale już się rozglądać za paskami. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wkamil 511 #14132 Napisano 23 Stycznia 2019 22 mm, perlon trochę pracuje na szerokości więc nic się nie marszczy. Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4453 #14133 Napisano 23 Stycznia 2019 Paweł będzie pamiętał. Kiedyś na forum powstał taki oksymoron WEDowa Środa i przez jakiś czas były prezentowane zegarki z tak wyświetlaną datą.Do dziś b. lubię w ten dzień mieć taki napis na zegarku: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macmac 4386 #14134 Napisano 23 Stycznia 2019 (edytowane) Zawsze może narodzić się nowa świecka tradycja . Już to lepsze jak te parcie na milionowy post na forum wzajemnej adoracji Edytowane 23 Stycznia 2019 przez Macmac 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #14135 Napisano 23 Stycznia 2019 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #14136 Napisano 23 Stycznia 2019 Zacytuję sam siebie i ponowię pytanie: ...może ktoś podpowie, gdzie można za rozsądne pieniądze SARX035 lub SARX057 kupić. Pozostaje tylko Japonia i opłaty celne, czy może jest jakieś nieco tańsze źródło? Może komuś gdzieś rzucił się w oczy w niższej niż np. na seiyajapan (738 USD + opłaty) cenie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4453 #14137 Napisano 23 Stycznia 2019 (edytowane) Jeżeli oczekujesz odpowiedzi czy rzuciło się to NIE,Mogę Cię utwierdzić tylko w cenie, że ten zegarek zawsze oscylował w tych pieniądzach, czyli ~2900 bez vat / 3500 z vatz racji tego, że nie jest już produkowany i z racji tego ile kosztują nowe wypusty Presage, moim zdaniem taniej za nówkę nie będzie - gdybym go chciał to bym kupował, ostatni dzwonek. Edytowane 23 Stycznia 2019 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dodge66 16040 #14138 Napisano 23 Stycznia 2019 0 Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vitriol #14139 Napisano 23 Stycznia 2019 Zacytuję sam siebie i ponowię pytanie: Może komuś gdzieś rzucił się w oczy w niższej niż np. na seiyajapan (738 USD + opłaty) cenie.chino watch miało najlepsze ceny za seiko $500-1k, napis na stronie "we do not ship to EU" możesz zignorować bo wysyłają. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #14140 Napisano 23 Stycznia 2019 Dzięki vitriol, nie znałem tego sklepu. Niestety cena tylko o $10 niższa niż w przypadku SeiyaJapan. Rozejrzę się jeszcze, może mi w międzyczasie przejdzie mój "chcieć-mieć" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23134 #14141 Napisano 23 Stycznia 2019 033 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11518 #14142 Napisano 23 Stycznia 2019 (edytowane) Zacytuję sam siebie i ponowię pytanie: Może komuś gdzieś rzucił się w oczy w niższej niż np. na seiyajapan (738 USD + opłaty) cenie.Niedawno był jasny SARX na allezło za 2600-2800, ale chyba się już aukcja skończyła, bo nie widzę go. Edytowane 23 Stycznia 2019 przez tommly 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vitriol #14143 Napisano 23 Stycznia 2019 Dzięki vitriol, nie znałem tego sklepu. Niestety cena tylko o $10 niższa niż w przypadku SeiyaJapan. Rozejrzę się jeszcze, może mi w międzyczasie przejdzie mój "chcieć-mieć" Targuj się, zaproponuj im własną cenę, w czerwcu 2016 sprzedawali ten model po $778 a kupiłem finalnie za $730 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4453 #14144 Napisano 23 Stycznia 2019 Normalnie Janusze interesu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wkamil 511 #14145 Napisano 24 Stycznia 2019 Chyba w końcu udało mi się dobrać pasek do tego dziada. (Udało się?) Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5083 #14146 Napisano 24 Stycznia 2019 Ładnie się komponuje. Wysłane przy użyciu Tapatalka 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michu_ 0 #14147 Napisano 24 Stycznia 2019 Ja z krótkim pytaniem - przyjacielowi przyszedł dzisiaj Seiko. Zamówiony ze strony eGlobal Central. Zegarek przyszedł z arabską datą i bez jakichkolwiek dokumentów, paragonów itd. Czy mógłby ktoś pomóc i po wrzuconych zdjęciach stwierdzić, czy z zegarkiem jest wszystko okej? Czy jest oryginalny? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4072 #14148 Napisano 24 Stycznia 2019 Ja z krótkim pytaniem - przyjacielowi przyszedł dzisiaj Seiko. Zamówiony ze strony eGlobal Central. Zegarek przyszedł z arabską datą i bez jakichkolwiek dokumentów, paragonów itd. Czy mógłby ktoś pomóc i po wrzuconych zdjęciach stwierdzić, czy z zegarkiem jest wszystko okej? Czy jest oryginalny? Pewnie ma też wersję anglojęzyczną, trzeba przestawić, o ile się nie mylę, koronką w pozycji 2 (lekko odciągnięta) i kręcimy w górę Wygląda, że jest ok. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23134 #14149 Napisano 24 Stycznia 2019 (edytowane) Na EG nie sprzedają podróbek, miałem kilka zegarków od nich i wszystkie były OK.Co do daty to już kolega wyżej wspomniał, po prostu przestawić na inną jak przeszkadza ;-) Edytowane 24 Stycznia 2019 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #14150 Napisano 24 Stycznia 2019 Chyba w końcu udało mi się dobrać pasek do tego dziada. (Udało się?) Moim zdaniem tak 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach