Burns 4494 #17501 Napisano 23 Września 2019 Burns nawet pożartować nie można.Są chwile, kiedy nie wypada, tu pogrzeb SKXa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #17502 Napisano 23 Września 2019 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23167 #17503 Napisano 23 Września 2019 Są chwile, kiedy nie wypada, tu pogrzeb SKXa W punkt 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #17504 Napisano 23 Września 2019 SBGFa to bym z tego towarzystwa przytulił, fajny zestawNie widzę w tym niczego złego.Rozumiem po prostu, że my na forum jesteśmy nieco skrzywieni w stosunku do większości użytkowników zegarków, którzy oczekują modnego, kolorowego produktu na kilka lat. A potem kupują inny zegarek.Jak pralkę, czy smartfona.Rolą producenta jest zaspokajać takie potrzeby i zarabiać na tym.I w związku z tym proponuje byśmy nie rozmawiali o tych modówkach dla japiszonów, my tu od poważnych referencji jesteśmy Drugi od lewej, robi się na japońskiego Johnny Deppa 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admof 2257 #17505 Napisano 23 Września 2019 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=cfAaXjXyxhkImpreza promocyjna rodem z jakiegoś eventu G-Shockowego, DJ, raperzy, deskorolkarze...zaraz się posypią nowe warianty kolorystyczne i limitki xDCoś czuję, że te nowe Seiko 5 Sports odniosą sukces Edytowane 23 Września 2019 przez Admof 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Balansujący Na Osi 1100 #17506 Napisano 23 Września 2019 Ten sukces jest pewny i już nawet został obliczony i zaksięgowany z uwzględnieniem kosztow takich parad. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4494 #17507 Napisano 23 Września 2019 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #17508 Napisano 23 Września 2019 Jaka to referencja? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23167 #17509 Napisano 23 Września 2019 Fajna kurtała, nosiłbym 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admof 2257 #17510 Napisano 23 Września 2019 https://www.youtube.com/watch?v=NUsOOiwgyAkW skrócie?To, że zegarek nie ma zakręcanej koronki i jest kierowany do ogółu jest jego zaletą, łatwiej się z niego korzysta na codzień. Jest bardziej spontaniczny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4494 #17511 Napisano 23 Września 2019 Hahaha 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmy6 2373 #17512 Napisano 23 Września 2019 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 721 #17513 Napisano 23 Września 2019 odnośnie 5 aka SKX - z premedytacją wziąłem do ręki pomarańcz bo mam takiego Raya - koperta - nijaka, lubię ostre szlify jak w sumo czy SDGM - ale w Ryau jest na "okrągło" i jest ok. W nowej 5 - przynajmniej dla mnie - nie ma na czym oka zawiesić. Taka klepnięta na prasie i następna sztuka. Chociaż SKX kopertą też przegrywał z Rayem. Tarcza blink blink - w SKX była matowa, ziarnista, w Rayu pomarańcz też ma ziarnistą fakturę - tutaj jest z daleka pomarańcz, z bliska mieni się złotem. Może komuś się podoba, mi nie. Szczerze mówiąc po pierwszych 2 punktach - bransa i tarcza - nie zarejestrowałem nawet reszty ja bym tej "5" nie nazwał nowym SKX bo szkoda szargać jego historię na fotach wygląda fajnie, na żywo na mnie nie zrobił wrażenia. Tak samo jak Samuraj - jak wypuścili nowego samuraja - super. Zobaczyłem na żywo i ... w sumie to tyle, niech inni noszą. Bez urazy ale koronka w samuraju dla mnie jest okropna, może nie sama w sobie ale to jak współgra z kopertą 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #17514 Napisano 24 Września 2019 Seiko nowe piątki określa jako zegarki dla nowej generacji która kiedyś ewoluuje i będzie nosić takie: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #17515 Napisano 24 Września 2019 O matko, to jak ktoś mnie za miesiąc lub dwa zobaczy z MM to będzie, że dopiero co miałem 5 Sporta 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #17516 Napisano 24 Września 2019 I to będzie ewolucja hi, hi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #17517 Napisano 24 Września 2019 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #17518 Napisano 24 Września 2019 Powito Jękolicie z tymi nowymi piątkami jak stare baby Rozumiem, gdyby jakimś syfem i mieszanką marketingu zastąpili tego nieszczęsnego SKXa(*) Tu rozszerzyli kolekcję o zegarki inspirowane czymś, co do końca nie dociera do klientów spoza Japonii (manga, anime, inne co nie znam) plus dorzucili sporo modeli, które IMO mogą cieszyć oko (fotka niżej). Jeśli zegarki przyciągną stylistyką kogoś, kto wcześniej zegarkami się nie interesował albo kupował marki typowo modowe, to według mnie tylko się cieszyć. https://watchesbysjx.com/2019/08/seiko-5-sports-2019.html (*)Inszą szosą, chyba dokupię jeszcze jednego na wszelki "W" 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #17519 Napisano 24 Września 2019 . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRZYSIO 8772 #17520 Napisano 24 Września 2019 Seiko wie co robi, to przemyślany ruch 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 721 #17521 Napisano 24 Września 2019 ja tam do zegarków inspirowanych mangą nic nie mam, Tuńczyki które wypuścili w takiej edycji super. To, że to ich klimat jest zrozumiałe tak samo jak u nas robią zegarki "niepodległościowe", inspirowane jakimiś naszymi samochodami czy samolotami - u nich po prostu jest bardziej kolorowo tylko jakościowo tak sobie ale może po prostu za duże wymagania? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4494 #17522 Napisano 24 Września 2019 Może musieli obniżyć poziom, żeby polskim dać szansę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machlo 7720 #17523 Napisano 24 Września 2019 0 FS: Zenith A384 | Grand Seiko SBGX093 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #17524 Napisano 25 Września 2019 (edytowane) Oświeciłby mnie ktoś dlaczego ten mini żółw jest w tym sklepie tańszy o parę stów niż gdzie indziej? Gdzie jest haczyk? Seiko Srpc37K1 https://happytime.com.pl/zegarki_meskie/seiko/zegarek_seiko_prospex_srpc37k1 Edytowane 25 Września 2019 przez Noodles 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #17525 Napisano 25 Września 2019 Grey market Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach