Burns 4494 #5451 Napisano 22 Lutego 2017 Szkoda 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #5452 Napisano 23 Lutego 2017 Śliczny Maruderów nie słuchaj 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiTT 48 #5453 Napisano 23 Lutego 2017 miałem go sprzedać, ale na szczescie nie bylo chetnych i im więcej na niego patrzyłem tym bardziej zaczął mi się podobać, zostaje ze mna i juz paski czekają na cieńsze teleskopydo tego doszedł kwas ze sprzedawcą z chrono od którego miałem kupić padiego... kontakt się urwał, więc zostaje jak jest 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #5454 Napisano 23 Lutego 2017 031 w lukrze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterMind 12764 #5455 Napisano 23 Lutego 2017 Ładnie Ci to wyszło. Powiedz jednak, kiedy upgrade? Nie powiem, że nie myślałem o tym. Gdybym miał kupować, to SDMG003 - 001 miałem okazję przymierzyć i choć sam zegarek dobrze leżał na ręku, to tarcza dla mnie zbyt krzykliwa przez ten mocny szlif. W SARBie podoba mi się mniejszy rozmiar i prostota. Bardziej przypomina duchem Datejusta i jest mniej elegancki od SDGM, przez co bardziej nadaje się na EDC. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Istvan 2965 #5456 Napisano 23 Lutego 2017 Musisz koniecznie pooglądać indeksy Brightza pod lupą. Gdybyś był przypadkiem na północnym Mazowszu, to zapraszam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zeyomad 25 #5457 Napisano 23 Lutego 2017 (edytowane) SRPA75K1 (green dial) and SRPA77K1 (black dial) To są jakieś nowe modele? Edytowane 23 Lutego 2017 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #5458 Napisano 23 Lutego 2017 do tego doszedł kwas ze sprzedawcą z chrono od którego miałem kupić padiego... kontakt się urwał, więc zostaje jak jest Kwas? A po co koleżanki miały dzwonić, skoro zegarka nie ma? Pisałem Ci na PW jak to wygląda ze strony SEIKO, dziś nawet rozmawiałem z przedstawicielem i wygląda to tak, że "wiemy, że nic nie wiemy, jak dostaniemy to dostaniemy, a jak nie dostaniemy to nie" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ilear 78 #5459 Napisano 23 Lutego 2017 Skróciłem w końcu bransoletę po pół roku, i okazało się że wygląda mi na łapie lepiej niż na nato Szkoda tylko, że jest ona słabo wykonana. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anger76 76 #5460 Napisano 23 Lutego 2017 Musisz koniecznie pooglądać indeksy Brightza pod lupą. Gdybyś był przypadkiem na północnym Mazowszu, to zapraszam. Mam nadzieję, że nikt spoza branży tego nie czyta. Dwóch dorosłych facetów spotyka się na Północnym Mazowszu, żeby oglądać indeksy prze lupę Dziewczyny na imprezie penie ściągałeś na chatę pod pozorem oglądania zdobionych rotorów? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flaming 105 #5461 Napisano 23 Lutego 2017 Skróciłem w końcu bransoletę po pół roku, i okazało się że wygląda mi na łapie lepiej niż na nato Szkoda tylko, że jest ona słabo wykonana. Cholera, ja właśnie swoją sprzedałem, a całkiem zacnie wygląda, gdy jest dobrze dopasowana Ale to nic, bo docelowo będę celował w ładny jasnobrązowy pasek do tego modelu. Widziałem takie w internetach i uważam, że ten zegarek nabiera charakteru z takim paskiem. 0 "So next time someone complains that you have made a mistake, tell him that may be a good thing. Because without imperfection, neither you nor I would exist." Stephen Hawking Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Istvan 2965 #5462 Napisano 23 Lutego 2017 @anger76 Ciebie także ugoszczę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4494 #5463 Napisano 23 Lutego 2017 Mam nadzieję, że nikt spoza branży tego nie czyta. Dwóch dorosłych facetów spotyka się na Północnym Mazowszu, żeby oglądać indeksy prze lupę Dziewczyny na imprezie penie ściągałeś na chatę pod pozorem oglądania zdobionych rotorów? Proszę Cię jakie dziewczyny- w krasnoludki wierzysz ?!A ogólnie to dzięki, że ja nie musiałem tego komentować pierwszy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiTT 48 #5464 Napisano 24 Lutego 2017 (edytowane) Kwas? A po co koleżanki miały dzwonić, skoro zegarka nie ma? Pisałem Ci na PW jak to wygląda ze strony SEIKO, dziś nawet rozmawiałem z przedstawicielem i wygląda to tak, że "wiemy, że nic nie wiemy, jak dostaniemy to dostaniemy, a jak nie dostaniemy to nie" ale to nie chodzi o Ciebie zapomnialem dodac 24 do chrono mieli we Francji w butiku kilka sztuk, juz mieli go wysylac, poprosilem o oficjalna oferte chrono tak zeby w razie cos odeslac... kontakt sie urwal wtedy Edytowane 24 Lutego 2017 przez PiTT 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #5465 Napisano 24 Lutego 2017 Aaaaa to przepraszam. Te dwie małe cyferki zmieniają postać rzeczy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 72130 #5466 Napisano 24 Lutego 2017 Warto....? 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41843 #5467 Napisano 24 Lutego 2017 Jak się podoba to tak. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zmisz 9 #5468 Napisano 24 Lutego 2017 Jak się BARDZO podoba to tak. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiTT 48 #5469 Napisano 24 Lutego 2017 Aaaaa to przepraszam. Te dwie małe cyferki zmieniają postać rzeczy nasze krajowe Chrono polecam z pełną odpowiedzialnością zreszta gdyby nie profesionalna i miła obsługa nie wyszedłbym z zegarkiem, zupełnie przypadkowo przechodziłem i wstąpiłem rzucić okiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vitriol #5470 Napisano 24 Lutego 2017 Za $300-350 warto, ale trzeba pamiętać, że to zegar pełen kompromisów.Btw, jest też raczej z tych grubszych. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_prezesso_ 245 #5471 Napisano 24 Lutego 2017 I szkło na żywo dużo gorsze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kohoutek 0 #5472 Napisano 25 Lutego 2017 Witam wszystkich. Czy ktoś wie, czy można gdzieś dostać zamienne paski z tworzywa do SEIKO SNJ007? Wymieniłem już 2 oryginalne skórzane paski, ale nie są one zbyt mocne i już czas idzie wymienić kolejny... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4494 #5473 Napisano 25 Lutego 2017 Jeżeli ktoś nie zaopatrzył się jeszcze w SDGM001 & 3 to jest to ostatni dzwonek żeby je kupić jako nowe. Wiosną będzie już po temacie... Bransoleta od snj005 Cię ratuje.Każdy pasek się zużywa, podrobiony znacznie szybciej!Poza tym bardzo sympatyczny zegarek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 72130 #5474 Napisano 25 Lutego 2017 Za $300-350 warto, ale trzeba pamiętać, że to zegar pełen kompromisów.Btw, jest też raczej z tych grubszych.W jakim sensie "pełen kompromisów"?Na grubość zwróciłem już uwagę. I szkło na żywo dużo gorsze.Właśnie muszę sprawdzić, czy niedaleko ode mnie można go gdzieś zobaczyć. Wrażenie jest, jak rozumiem, niespecjalne? Jeżeli ktoś nie zaopatrzył się jeszcze w SDGM001 & 3 to jest to ostatni dzwonek żeby je kupić jako nowe. Wiosną będzie już po temacie...Wycofują? 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vitriol #5475 Napisano 25 Lutego 2017 (edytowane) W jakim sensie "pełen kompromisów"?Na grubość zwróciłem już uwagę. Dobrze wykonana tarcza przykryta szkiełkiem bez AR. Baardzo często jest 'rolexowo' Nietuzinkowo ukształtowana koperta (to po prostu większa koperta SDGM), powierzchnie polerowane są Ok, ale szlifowane są... na w pół-polerowane.Spoko bransoleta zakończona odstającym blaszanym zapięciem.Edit; możliwe, że tylko mnie to wkurzało, ale skala rezerwy chodu kończy się na cyfrze 40, srebrny pasek kończy się gdzieś w okolicy 42, a rezerwa 4R57 to 41h... jak żyć ?!? Edytowane 25 Lutego 2017 przez vitriol 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach