Gość AdamB #6576 Napisano 19 Czerwca 2017 (edytowane) jak dla mnie ten pasek rally zupełnie nie pasuje do skx PS. IMO ten zegarek ma idealne proporcje i prezentuje najlepszą wartość w zegarkach do 200$. Edytowane 19 Czerwca 2017 przez AdamB 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #6577 Napisano 19 Czerwca 2017 zegareczkaborze,? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #6578 Napisano 19 Czerwca 2017 ?Tylko ten fragmencik był dla Ciebie niezrozumiały? To przetłumacz proszę resztę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #6579 Napisano 19 Czerwca 2017 Tylko ten fragmencik był dla Ciebie niezrozumiały? To przetłumacz proszę resztę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41827 #6580 Napisano 19 Czerwca 2017 Fajny ten pasek. Nosiłbym, ale z innym zegarkiem. Do SKX pasuje jak świni siodło. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nononame 501 #6581 Napisano 19 Czerwca 2017 Fajny ten pasek. Nosiłbym, ale z innym zegarkiem. Do SKX pasuje jak świni siodło.Zgadzam się z Tobą w pełni. Nie pasuje i nie noszę go z nurkowym bezelem (nie noszę nurkowego bezela). Po prostu nie zmieniłem do zdjęcia. @Kwiatek - potwierdzam: zegareczek - jest malutki. borze - przecież nie Boże, bo sprawa mało poważna ;-)@AdamB - jeżeli dla Ciebie ma idealne proporcje, to ok. Cieszę się, że Ci się podoba. Byłoby niefajnie gdybyś nosił coś nie w Twoim guście. Dla mnie nie ma, dlatego go przerobiłem. Siłą SKXa jest możliwość modowania. Dla mnie w wersji z fabryki jest kiczowaty na maxa, ale Tobie może się podobać. Dla kogoś innego będzie miał idealne proporcje z bezelem tower i soczewą. Ktoś inny przerobi go na biżuteryjny. To jest super w SKX. Ja chciałem wersję "po dziadku" i taką sobie zrobiłem, bo nie znalazłem nic równie uroczego ;-) bez przeróbek w moim budżecie. Teraz czekam na "numeryczne" tarcze do Turtla, który jest mniej fotogeniczny od SKX, ale na żywo zyskuje bardzo. No i dla mnie jest proporcjonalnym zegarkiem. SKX z taczą 32 mm byłby boski nawet z nurkowym bezelem, ale przy zachowaniu 13mm wysokości. Tak wiem, jest Deep Blue, ale kupując go jest się skazanym na nurkowy stajl, o ile mi wiadomo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Istvan 2965 #6582 Napisano 19 Czerwca 2017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość AdamB #6583 Napisano 19 Czerwca 2017 Nowe Samuraje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frugoman 60 #6584 Napisano 19 Czerwca 2017 Ktoś wcześniej w tym wątku wspominał o nowym SRPB41, w sieci znalazłem zdjęcie innej nowości z serii Cocktail Time, na mnie robi ogromne wrażenie: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18743 #6585 Napisano 19 Czerwca 2017 (edytowane) O nim też już było, dwa razy Niemniej naprawdę wygląda przezajedwabiście. Miałem to samo napisać, na grafice wsio można ładnie zrobić To jest to: https://youtu.be/hCYTwpCDdnI?t=113 Edytowane 19 Czerwca 2017 przez Krygo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PustyRZE 69 #6586 Napisano 19 Czerwca 2017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4494 #6587 Napisano 19 Czerwca 2017 (edytowane) żółw PADI niestety nie ma takiej głębi granatu jak ma Sumo PADI - czuć piniondz (zdjęcie z netu) Edytowane 19 Czerwca 2017 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #6588 Napisano 19 Czerwca 2017 Nareszcie Seiko się połapało, że divery powinny być też ładne, oprócz tego, że dobre.Tego sumo mógłbym nosić. 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bart_us 2221 #6589 Napisano 19 Czerwca 2017 żółw PADI niestety nie ma takiej głębi granatu jak ma Sumo PADI - czuć piniondz Marcin a jak z jakością i spsowaniem elementów w sumo padi względem 003 i 001? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4494 #6590 Napisano 19 Czerwca 2017 Marcin a jak z jakością i spsowaniem elementów w sumo padi względem 003 i 001?Standardowo jak trafisz, w moim jest OK 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bart_us 2221 #6591 Napisano 19 Czerwca 2017 Standardowo jak trafisz, w moim jest OKDzięki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4494 #6592 Napisano 19 Czerwca 2017 (edytowane) Nareszcie Seiko się połapało, że divery powinny być też ładne, oprócz tego, że dobre.Tego sumo mógłbym nosić.masz szansę, wiem kto ma Edytowane 19 Czerwca 2017 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #6593 Napisano 19 Czerwca 2017 Napisz w jakiej chodzi cenie, to pomyślę 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziom4671 12 #6594 Napisano 20 Czerwca 2017 Witam czy opłaca kupić się ten model. Czy jest możliwe wymiana szkła i bezla? https://www.olx.pl/oferta/zegarek-seiko-flightmaster-wodoszczelny-200-CID87-IDmWLPY.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4494 #6595 Napisano 20 Czerwca 2017 Witam czy opłaca kupić się ten model. Czy jest możliwe wymiana szkła i bezla? https://www.olx.pl/oferta/zegarek-seiko-flightmaster-wodoszczelny-200-CID87-IDmWLPY.htmlNie ten dział,Może się opłacać chociaż musisz się liczyć z tym, że na serwis tego o co pytasz wydasz 2x tyle (najdroższy będzie bezel)Ale z tym bezelem można żyć, robiąc same szkłoNajgorsze, że nie widać stanu koperty 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziom4671 12 #6596 Napisano 20 Czerwca 2017 Dzięki za odpowiedź Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rnowacki 0 #6597 Napisano 21 Czerwca 2017 Może się opłacać chociaż musisz się liczyć z tym, że na serwis tego o co pytasz wydasz 2x tyle (najdroższy będzie bezel) Głupoty gadasz, mam taki zegarek i serwis wcale nie jest drogi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
B737 2 #6598 Napisano 21 Czerwca 2017 Panowie, myślę o kupnie pierwszego mechanika, pod uwagę biorę m.in. zegarki Seiko. Możecie mniej więcej mi zakreślić ceny serwisowania tych zegarków? (takiego regularnego, nie napraw) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #6599 Napisano 21 Czerwca 2017 Od 200pln...pełen serwis, mycie, oliwienie, regulacja, wymiana uszczelek, test szczelności. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 72047 #6600 Napisano 21 Czerwca 2017 Fajna piątka. Napis w prawym, dolnym rogu, nie został umieszczony przeze mnie. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach