john.doe 359 #9301 Napisano 24 Stycznia 2018 Proszę o radę, czy global rakuten to w tej chwili najlepsza i najtańsza opcja na zakup skx007? sprawdź tu: https://www.eglobalcentral.pl/zegarek-seiko-automatic-nurkowie-200m-skx007k1.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maniutek 11 #9302 Napisano 24 Stycznia 2018 Co to w górnym lewym rogu ❓A to jest Seiko A965-4000Pzdr@maniutek no ładny ładny, pięknie zachowany Proszę o radę, czy global rakuten to w tej chwili najlepsza i najtańsza opcja na zakup skx007?Dzięki ,dzięki pzdr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dopeman 179 #9303 Napisano 24 Stycznia 2018 sprawdź tu: https://www.eglobalcentral.pl/zegarek-seiko-automatic-nurkowie-200m-skx007k1.htmlDzięki, ale tu tylko wersja na gumie To Chiny? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
john.doe 359 #9304 Napisano 24 Stycznia 2018 Dzięki, ale tu tylko wersja na gumie To Chiny? SKX009 jest na bransolecie, przesyłka jest z EU bez dodatkowych opłat 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vitriol #9305 Napisano 24 Stycznia 2018 Wymoczone sumDobrze wyszło Zdradzisz czy zdjęcie to natural czy były czary w apkach? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triptical 7669 #9306 Napisano 24 Stycznia 2018 Sprzedalem go kilka miesiecy temu i pluje sobie w brode Szkoda że ja go nie kupiłem. 0 Time matters Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Micsop 2 #9307 Napisano 24 Stycznia 2018 Pamietam ze go nie nosilem przez dluzszy czas bo branzoleta mnie uwierala. Mialem nato, skorzany i gume ale na branzolecie wygladal mega. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Johnny15 390 #9308 Napisano 24 Stycznia 2018 Do tych co mieli sumo w czerni i granacie. Które lepsze i dlaczego? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Micsop 2 #9309 Napisano 24 Stycznia 2018 Ale nie zamienilem Baby Tuny na cos cienkiego teraz moim ulubiencem Seiko jest Yeti 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2531 #9310 Napisano 25 Stycznia 2018 (edytowane) Dobrze wyszło Zdradzisz czy zdjęcie to natural czy były czary w apkach?Trochę czarów zawsze daje ale bez przesady - wyciągam zdjęcie w lightroom na komórce.Lekkie przekadrowanie, przejrzystość, winieta Przed Po Miska z wodą, na ciemnym ręczniku i sumo polewane ze szklanki Ps. Więcej fotek wrzuciłem w wątek "policzmy sumo" Edytowane 25 Stycznia 2018 przez denver47 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 42477 #9311 Napisano 25 Stycznia 2018 Do tych co mieli sumo w czerni i granacie. Które lepsze i dlaczego?Zawsze miałem oba równocześnie. I dłużej zostawało niebieskie ponieważ jest ładniejsze, ciekawsze. I jakbym miał po raz kolejny kupić to napewno niebieskie. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dante100 186 #9312 Napisano 25 Stycznia 2018 Ja z kolei każdy niebieski zegarek, w tym i Sumo bez żalu odsprzedawalem po kilku miesiącach. Przeważała zawsze czarna uniwersalność, klasyka i elegancja. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2531 #9313 Napisano 25 Stycznia 2018 Do tych co mieli sumo w czerni i granacie. Które lepsze i dlaczego? Czarne bardziej uniwersalne. W moim przypadku wolałem czarne bo inne zegarki w kolorkach już mam. Czarne bardziej stonowane. ja do swojego dorzucę jeszcze szkło z niebieskim AR, żeby lekko uatrakcyjnić zegar 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23200 #9314 Napisano 25 Stycznia 2018 (edytowane) Sumo niebieskie jest imo ładniejsze a to dlatego że zarówno kolor niebieski jak i czarny są troszkę blade, właśnie takie stonowane i mi w niebieskim to nie przeszkadza a w czarnym już trochę tak No i ważna kwestia jakie zegarki już mamy, jak Ktoś już ma wszystkie kolory tęczy w pudełku to wybierze czarny a znowu inny co ma same czarne uniwersalne to wybierze niebieski Tak czy siak oba świetne i każdy niech bierze co mu się podoba Edytowane 25 Stycznia 2018 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetrov 163 #9315 Napisano 25 Stycznia 2018 Ja miałem chyba 3 czarne a teraz niebieski. Jak na razie niebieski zostaje. Doszedł dla równowagi czarny tylko inny model 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dopeman 179 #9316 Napisano 25 Stycznia 2018 SKX009 jest na bransolecie, przesyłka jest z EU bez dodatkowych opłatDziękuję Ci bardzo. Rewelacyjna cena, ale pepsi to nie dla mnie.. Musiał bym dwa kupić i przełożyć, a potem 009 na gumie sprzedać Miska z wodą, na ciemnym ręczniku i sumo polewane ze szklankiI właśnie po to potrzebne nam są nurki z wr200! Wisi jakiś czas na olx sbdc001 ze szkłem wymienionym na szafir. Zastanawia mnie czy coś z nim nie tak, czy cena za wysoka, niby poszukiwany model, sam chciałbym go wypróbować tak jak skx007, a jakoś nikt nie chce go wziąć. Orientujecie się czy to w ogóle ktoś z forum? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetrov 163 #9317 Napisano 25 Stycznia 2018 Chyba nie z forum ale kolega brał od tej osoby i wszystko było ok 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość raphael1215 #9318 Napisano 25 Stycznia 2018 (edytowane) Słabe zdjęcia. Trzeba by było się wybrać na oględziny.Ale sprzedawca musi się znać bo zrobił zdjęcie bezla, że centruje i wspomniał o tarczy bez X Co do ceny hmmm mój sprzedawca z PL dał mi ostatnio fajny rabat na Seiko 36% gdyby zastosować ten rabat do sumo od ceny katalogowej to wychodzi 1720 zł za nowy SDBC033 z papierami i 2 letnią gwarancją Edytowane 25 Stycznia 2018 przez raphael1215 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2531 #9319 Napisano 25 Stycznia 2018 z promocją na eBay można kupić spokojnie taniej - szafir będzie Cię kosztował 44USD, do wyboru do koloru AR (zielony, żółty, fiolet, niebieski, brak) /płaskie, wypukłe/podwójnie wypukłe szkło 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flaming 105 #9320 Napisano 25 Stycznia 2018 Zegarek już w przebraniu: Moim zdaniem fajnie skomponował się jako uniwersalny - na tzw. każdą okazję. 0 "So next time someone complains that you have made a mistake, tell him that may be a good thing. Because without imperfection, neither you nor I would exist." Stephen Hawking Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4517 #9321 Napisano 25 Stycznia 2018 Ja miałem chyba 3 czarne a teraz niebieski. Jak na razie niebieski zostaje. Doszedł dla równowagi czarny tylko inny model [img=https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180125/7da1a7312ce4a6b1d3701db37b88e394Brawo Ty, wreszcie coś porządnego a nie podróba jak ostatnio! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetrov 163 #9322 Napisano 25 Stycznia 2018 Brawo Ty, wreszcie coś porządnego a nie podróba jak ostatnio! Trzeba wszystko zobaczyć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dopeman 179 #9323 Napisano 25 Stycznia 2018 Dziękuję za radę. Napisałem na olx wiadomość. Na eBay niestety kod już zużyłem na akcesoria. Jeśli jest wybór to bardziej podoba mi się stara wersja tarczy sumo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
exuus 20 #9324 Napisano 25 Stycznia 2018 Gdzie można kupić nowe seiko cocktail w wariancie niebieskim, ref. SARY085/SARY087? Istnieje szansa, że zegarek pojawi się w polskiej dystrybucji? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 7016 #9325 Napisano 26 Stycznia 2018 Ja miałem chyba 3 czarne a teraz niebieski. Jak na razie niebieski zostaje. Doszedł dla równowagi czarny tylko inny modelŁadnie leży jak wrażenia? Spełnił twoje oczekiwania? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach