Macieq79 14 #9501 Napisano 3 Lutego 2018 (edytowane) Nr. 1 - szafir, kajdan, a i na pasku wygląda fajnie Edytowane 3 Lutego 2018 przez Macieq79 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #9502 Napisano 3 Lutego 2018 (edytowane) Było? Kolejny SRPC więc wygląda na wariacje limitki Black Series. Wysłane z Google Pixel 2 przy użyciu Tapatalka Edytowane 3 Lutego 2018 przez Jash 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41842 #9503 Napisano 3 Lutego 2018 Było?Gdyby koronka była srebrna byłoby lepiej. Dużo lepiej. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #9504 Napisano 3 Lutego 2018 A ja myślę, że lepiej to już było 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flaming 105 #9505 Napisano 3 Lutego 2018 Pasek a'la carbon 0 "So next time someone complains that you have made a mistake, tell him that may be a good thing. Because without imperfection, neither you nor I would exist." Stephen Hawking Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #9506 Napisano 3 Lutego 2018 Sam się zaczynam zastanawiać. Brakuje mnie tego typu zegarka... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keysersoze 1 #9507 Napisano 3 Lutego 2018 Melduję się i ja . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4494 #9508 Napisano 3 Lutego 2018 (edytowane) Sam się zaczynam zastanawiać. Brakuje mnie tego typu zegarka... Kaca masz czy skąd takie odjazdowe pomysły dzisiaj ?Najpierw to czarne coś a później ta haftowana serwetka!Co się stało z twoim poczuciem estetyki ze wskazaniem na jakości ? Przecież to takie wydmuszki-zapchaj dziury. Jak ktoś ma luźnego tysiaka to spoko zegarki, ale nic więcej i nie drożej! Edytowane 3 Lutego 2018 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rradek 94 #9509 Napisano 3 Lutego 2018 a później ta haftowana serwetka!O! Mnie cały czas gnębiło poczucie, że gdzieś już te wzorki widziałem. Teraz już wiem, na babcinych serwetkach Wysłane z mojego Mi Note 2 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flaming 105 #9510 Napisano 3 Lutego 2018 (edytowane) (...) ta haftowana serwetka! (...) Przecież to takie wydmuszki-zapchaj dziury. Jak ktoś ma luźnego tysiaka to spoko zegarki, ale nic więcej i nie drożej!Ciekawe podejście... Edytowane 3 Lutego 2018 przez Flaming 0 "So next time someone complains that you have made a mistake, tell him that may be a good thing. Because without imperfection, neither you nor I would exist." Stephen Hawking Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 721 #9511 Napisano 3 Lutego 2018 Ciekawe podejście...a tam ciekawe, normalne. Nie żeby te presage były złe ale ja np oglądając go w TT zastanawiałem się "ciekawe jak wypada przy SDGM", który wtedy chodził mi po głowie. Dzisiaj, kiedy mam SDGM wiem, że presage nie ma podejścia. I tak, wiem, w cenie też. I tutaj wychodzi, że presage są ok ale Burnsowi chodziło chyba o pewne "schodzenie z tonu", z bardziej dopracowanych zegarków na mniej subtelne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dante100 186 #9512 Napisano 3 Lutego 2018 Sam się zaczynam zastanawiać. Brakuje mnie tego typu zegarka... Ale bieda MASS Ci się jeszcze nie znudził ;-)? Mnie cieszy jak cholera! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #9513 Napisano 3 Lutego 2018 (edytowane) biedaMAS na 99,9% jutro ląduje na bazarku Nie chce już zegarków większych jak 40mm PS Marcin, wyżej już nie podskocze. Wiem co ten zegarek sobą reprezentuje, tyle że on mi się zwyczajnie podoba. Wysłane z Google Pixel 2 przy użyciu Tapatalka Edytowane 3 Lutego 2018 przez Jash 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maniutek 11 #9514 Napisano 3 Lutego 2018 @SolPodejrzewam że nie na to czekałeś mała zmiana klimatuPzdr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #9515 Napisano 3 Lutego 2018 No to czekam dalej 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maniutek 11 #9516 Napisano 3 Lutego 2018 No to czekam dalej Czego oczekujesz? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #9517 Napisano 3 Lutego 2018 Myślę, że masz jeszcze coś ciekawego z zanadrzu 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wkamil 511 #9518 Napisano 4 Lutego 2018 (edytowane) . Edytowane 4 Lutego 2018 przez wkamil 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gunit82 63 #9519 Napisano 4 Lutego 2018 Klasa! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRWISTY 266 #9520 Napisano 4 Lutego 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #9521 Napisano 4 Lutego 2018 Wybierz ...mądrze ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #9522 Napisano 4 Lutego 2018 Wybierz ...mądrze ;-)Kto Ci tak obiektyw upaprał? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #9523 Napisano 4 Lutego 2018 Kto Ci tak obiektyw upaprał? Sam się upaprał To moje "bieda" próby z telefonem, filrami i takimi tak Zostałem sam w domu i ...nudzę się 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #9524 Napisano 4 Lutego 2018 Sam się upaprał To moje "bieda" próby z telefonem, filrami i takimi tak Zostałem sam w domu i ...nudzę się Moje dziecko ma ferie, nie mam kiedy się nudzić A żeby nie było offtopu to dowód: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #9525 Napisano 4 Lutego 2018 Tylko gdzie jest tyle śniegu, bo u mnie zielono 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach