Jogi 10230 #14301 Napisano 1 Lutego 2019 Kompilacje, to w pewnym serwisie z filmikami można znaleźć, a nie w zegarkach. 0 Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Johnny15 379 #14302 Napisano 1 Lutego 2019 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GUAPO 10 #14303 Napisano 1 Lutego 2019 (edytowane) Panowie taki temat na weekend i gratka dla kolekcjonerów i miłosników modelu- rozważam sprzedaż mojego rodzynka: Monster I Gen. SKX 779 (czarny) na ori bransolecie (nie wiem czy skracana - na mój nadgarstek 19.5 cm pasuje idealnie, ale dokupiłem i mam do kompletu jedno dodatkowe ogniwo) - stan unikalny jak na ten model - myśle, ze forumowe 9/10, gołym okiem widac jedynie po uważnym przyjrzeniu sie kilka ryśnięć na zapięciu bransolety, ale "tyci, tyci" - absolutnie zaden desk diving w forumowym rozumieniu, z lupa może gdzies jeszcze cos włosowatego sie znajdzie, gołym okiem ciężko cokolwiek dostrzec, szkło i bezel oczywiście czyściutkie. Aktualnie nie widze nigdzie żadnego egzemplarza w stanie zbliżonym do mojego, oferowanego gdziekolwiek do sprzedaży. Mój tez nigdzie nie wisi, nie jest wystawiony na sprzedaż i nie będzie póki co - albo znajdzie sie "śmiałek" zdolny mnie skutecznie skorumpowac wśród forumowej braci z działu seiko, albo potworek zostanie u mnie i dalej bedzie sobie nabierał wartości. Chętnie widziałbym odbiór osobisty, a nawet ogledziny przed zakupem - tak sie składa, że w najbliższym czasie będe praktycznie w poblizu wiekszosci najwiekszych miast w Polsce, wiec zapraszam na ogledziny, jeżeli komus nie beda wystarczyły zdjęcia. Na priv zapraszam tylko ludzi "o mocnych nerwach", finansowo zdeterminowanych i naprawde chcących dołaczyc do swej kolekcji monstera I gen w stanie tak dobrym, jak to tylko mozliwe biorąc pod uwagę wiek modelu - pewnie jedna z ostatnich na to szans. Cena nie bedzie zatem z pewnościa ani niska, ani promocyjna. Nie zbieram na alimenty, nie sciga mnie komornik, nie kupuje mieszkania, nie wyprowadzam sie za granicę, a na fajki jeszcze mam . Z drugiej strony wiem ile czasu sam szukałem swojego egzemplarza w takim stanie oraz jak daleko go znalazłem i ile musiałem za niego za/przepłacic. Poza tym wcale nie jestem do końca przekonany do jego sprzedaży, dlatego zrozumiem jeżeli nie znajdzie sie wystarczająco zdeterminowany chetny i nie specjalnie sie tym zmartwię. Jeżeli jednak ktos szuka takiego egzemplarza tego modelu w maksymalnie dobrym stanie to serdecznie zapraszam do kontaktu - a nuż sie dogadamy . Edytowane 1 Lutego 2019 przez GUAPO 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #14304 Napisano 1 Lutego 2019 To miło że chcesz by pozostał w klubie, ale to nie ten dział, na oferty No i nie widać tego zegarka.... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GUAPO 10 #14305 Napisano 1 Lutego 2019 (edytowane) Bo i to nie jest stricte oferta Mistrzu Yoda. Fotki wysle zainteresowanemu na mail'a, tu nawet nie umiałbym zamieścic - starej daty ze mnie człowiek i słabo sie znam na internetach . W podobny sposób znalazl w zeszłym tygodniu nowy dom mój Zelos Hammerhead Bronze - tez niesmiało odezwałem sie do Kolegów w dziale o brązach i wszyscy byli zadowoleni i twierdzili Koledzy, że dzial jak najbardziej słuszny. Edytowane 1 Lutego 2019 przez GUAPO 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #14306 Napisano 1 Lutego 2019 Bo i to nie jest stricte ofertaJak to nie jest oferta, to co to jest? Jak chcesz sprzedać, to przenieś ten tekst na bazarek, bo tutaj zostanie zaraz przykryty innymi postami. Na bazarku, większe możliwości bo ogląda całe forum 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #14307 Napisano 1 Lutego 2019 Game's over. 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziko739 44 #14308 Napisano 2 Lutego 2019 Witam wszystkich tak pomyślałam ,że może pochwale się moim nowym zegarkiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marekvegas 2244 #14309 Napisano 2 Lutego 2019 GratWitam wszystkich tak pomyślałam ,że może pochwale się moim nowym zegarkiem Gratki słoneczkolubnego seikacza. Wskazówki pomarańczowe,czy tak pada światło? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziko739 44 #14310 Napisano 2 Lutego 2019 Tak te groty są pomarańczowe bardzo wygodny na ręce 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wkamil 511 #14311 Napisano 2 Lutego 2019 Trochę TV trzeba obejrzeć, toteż telewizorek towarzyszy Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 40181 #14312 Napisano 2 Lutego 2019 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lejdipik 24283 #14313 Napisano 3 Lutego 2019 Wszelkim paniom z wątpliwościami co do Seiko serdecznie polecam, nie da się nie kochać ich wykonania i użytkowania pstrykniete oczywiscie kilka dni temu ale gosci na ręce co drugi dzień. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mieczus 22 #14314 Napisano 3 Lutego 2019 Napisz proszę co to za ref. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #14315 Napisano 3 Lutego 2019 Kilka razem. 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hard Rockin' Amigo 1785 #14316 Napisano 3 Lutego 2019 Nareszcie doczekałem się paska od @andygp Bransoleta z czasem przestała mi się podobać... Co sądzicie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #14317 Napisano 3 Lutego 2019 Fajnie na tym pasku wygląda Widać że ciężko było dopasować. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marak 8111 #14318 Napisano 3 Lutego 2019 (edytowane) Wszelkim paniom z wątpliwościami co do Seiko serdecznie polecam, nie da się nie kochać ich wykonania i użytkowania pstrykniete oczywiscie kilka dni temu ale gosci na ręce co drugi dzień. Kupiłem żonie dwa, jest zadowolona.Zresztą z Citizenów również Wysłane z mojego TA-1053 przy użyciu Tapatalka Edytowane 3 Lutego 2019 przez Marak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #14319 Napisano 3 Lutego 2019 . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wkamil 511 #14320 Napisano 3 Lutego 2019 Dziś też na zielono Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcur 49 #14321 Napisano 3 Lutego 2019 Pewnie ze 100x było, nie irytujcie się.Czy ktoś może polecić zegarmistrza, który chętnie zajmuje się Seiko Vintage z lat 70-tych?min taki, żeby był w temacie. Tu akurat datownik do zrobienia i czyszczenie.Dziękuję i pozdrawiam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lejdipik 24283 #14322 Napisano 4 Lutego 2019 (edytowane) Napisz proszę co to za ref.Mech. 4r35 tu w ciut wyższej cenie niż to co dostałam od Time trend https://minuta.pl/p,zegarek-damski-seiko-presage-srp861j1,539479.html?skad=googlepla&gclid=CjwKCAiA4t_iBRApEiwAn-vt-868ZECZ__hKzXhT273ESEflmoYTIB3_YsIrLGc9AOHLle4MOx8cxBoCT5IQAvD_BwE Edytowane 4 Lutego 2019 przez lejdipik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flaming 105 #14323 Napisano 4 Lutego 2019 Panowie, da radę jeszcze kupić gdzieś w polskim sklepie SKX013K2 ? 0 "So next time someone complains that you have made a mistake, tell him that may be a good thing. Because without imperfection, neither you nor I would exist." Stephen Hawking Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mieczus 22 #14324 Napisano 4 Lutego 2019 A jest coś w stylu SRP861J1 ale w męskich rozmiarach? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #14325 Napisano 4 Lutego 2019 SRPA13J1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach