surovy77 5253 #20951 Napisano 3 Września 2020 Fajny film na temat Sarb017 https://youtu.be/wabXZgErTK0 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Balansujący Na Osi 1136 #20952 Napisano 3 Września 2020 Te tarcze przypominają mi tarcze Tissotow Le Locle. Powiem szczerze, że szału nie ma i wcześniejsze Coctaile są fajniejsze, ale to dla mnie oczywiście. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miłosz Pakulski 641 #20953 Napisano 3 Września 2020 Też mi te tarcze nie wpadły do gustu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7228 #20954 Napisano 3 Września 2020 Mnie się ta tarcza podoba. Myślę, że na żywo może być super Niebieski też ładny. 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin s 138 #20955 Napisano 3 Września 2020 tarcze to zobaczymy na żywo wtedy będzie można tak na prawdę oceniać, ale kształt koperty kozak 🙂 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Balansujący Na Osi 1136 #20956 Napisano 3 Września 2020 Rzeczywiście na żywo mogą wyglądać zupełnie inaczej. Z tych wszystkich zielony i niebieski są najfajniejsze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin s 138 #20957 Napisano 3 Września 2020 mi jedynie co w tym momencie się nie podoba to ta "płytka" na której umieszczony jest napis SEIKO a co do zdjęć tarcz na tych "graficznych" wygląda czasami jak plastik fantastic ale na tych bardziej realistycznych bardzo fajnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #20958 Napisano 3 Września 2020 Jeszcze dziś nie spamowałen 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
surovy77 5253 #20959 Napisano 3 Września 2020 Fajny zegar Kwiatku.Myślę że jest szansa że zostanie na dłużej :) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #20960 Napisano 3 Września 2020 Nie będę gorszym spamerem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #20961 Napisano 3 Września 2020 On ma niebieską lumę? No keeper jak w mordę strzelił... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #20962 Napisano 3 Września 2020 59 minut temu, surovy77 napisał: Fajny zegar Kwiatku.Myślę że jest szansa że zostanie na dłużej Jest naprawdę spora szansa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #20963 Napisano 3 Września 2020 On ma niebieską lumę? No keeper jak w mordę strzelił... Tak, niebieska Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4574 #20964 Napisano 3 Września 2020 pospamujcie jeszcze trochę, oby spam nie skończył się jak z wersją v1, że poszedłeś po ziemniaki a tam między tymi pyrami leży BiedaMas 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SEI_pat_KO 4444 #20965 Napisano 4 Września 2020 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cordi7 7950 #20966 Napisano 4 Września 2020 (edytowane) 18 godzin temu, marcin s napisał: mi jedynie co w tym momencie się nie podoba to ta "płytka" na której umieszczony jest napis SEIKO a co do zdjęć tarcz na tych "graficznych" wygląda czasami jak plastik fantastic ale na tych bardziej realistycznych bardzo fajnie Pelna zgoda co do tej płaszczyzny, na której ulokowali logo. Cos mi mówi, że na żywo te tarcze będą wyglądać rewelacyjnie. To ceramika/porcelana jesli dobrze zrozumialem. Rendery są takie sobie, ja czekam z nadzieją Edytowane 4 Września 2020 przez cordi7 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sierżant Julian 1914 #20967 Napisano 4 Września 2020 Render tu jest koszmarny, na pewno oryginał będzie lepszy. Biała powinna być rewelacyjna tym bardziej, ze wreszcie rozmiar garniturowy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #20968 Napisano 4 Września 2020 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SEI_pat_KO 4444 #20969 Napisano 4 Września 2020 Pierwsze co pomyślałem... Super presage!! 😮 A po obejrzeniu filmu promującego - raczej mało smaczny żart marketingowy 😕 https://www.seikowatches.com/global-en/products/presage/special/aprilfools/2019/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #20970 Napisano 4 Września 2020 2 godziny temu, Jash napisał: @cordi7 Twój zegarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cordi7 7950 #20971 Napisano 4 Września 2020 (edytowane) 20 minut temu, Kwiatek napisał: @cordi7 Twój zegarek Mowcie kurde co chcecie, ta tarcza ma fajna glebie i ciekawie sie prezentuje, dobrze dobrali tez kolor sekundnika. Jako, ze i koperta świetna a rozmiar porządny i męski - ja to kupuje. A w ogole @Kwiatek to odejdz szatanie, ja juz nie moge nic kupic, nie w najblizszym czasie Edytowane 4 Września 2020 przez cordi7 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek_K_K 101 #20972 Napisano 4 Września 2020 Wczoraj z ciekawości w sklepie obejrzałem sobie SSA409J1 trzeba przyznać że opakowali go zacnie, obawiałem się cały czas tej "dziury" i nadal mam wiele wątpliwości bo np. przy granatowym SSA405J1 gdzie kolor tarczy podoba mi się 100 razy lepiej jakoś ta dziura jest nie do zaakceptowania ktoś z kolegów używał na co dzień tego Honeycomba??? jakieś wrażenia ? Jeżeli zależy koledze na czytelności (bo jak piszesz na co dzień) to odradzam open hart. Złapałem się na SSA357J1. Najbardziej podobał mi się w sklepie. Dalej go lubię podziwiać ale rzadko gości na nadgarstku ze względu na czytelność w porannych godzinach Wysłane za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin s 138 #20973 Napisano 4 Września 2020 Odpuściłem sobie zegarek z "dziurami" to nie dla mnie 🙂 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sierżant Julian 1914 #20974 Napisano 4 Września 2020 2 godziny temu, SEI_pat_KO napisał: Pierwsze co pomyślałem... Super presage!! 😮 A po obejrzeniu filmu promującego - raczej mało smaczny żart marketingowy 😕 https://www.seikowatches.com/global-en/products/presage/special/aprilfools/2019/ "The products introduced on this page are fictitious products for April Fools’ Day. Note that neither the products themselves nor the awards exist." 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jogi 10501 #20975 Napisano 4 Września 2020 W dniu 3.09.2020 o 11:06, cordi7 napisał: Im dluzej na nie patrze tym bardziej ta zielona tarcza do mnie gada: Mnie się podobają wszystkie, poza białym. "Płytka" Seiko też mi się podoba. Ciekawe, jak będzie na żywo. Fajnie też, że dali do nich czarne tło datownika. 0 Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach