eddi87 31277 #22276 Napisano 24 Lutego 2021 23 minuty temu, Dorian06 napisał(-a): Dobrze napisane. Teraz jakąś moda na te pedalskie mesh-yki. Dramat. Ale chociaż wygląda ok. Nie wygląda ok, może się wydawać ok na renderowych zdjęciach lub po photoshopie, tak samo jak recraft w necie wygląda jak cudo niestety po wyjęciu z pudełka tak kolorowo już nie jest, traci bardzo dużo. Przykładem jest moje zdjęcie i kolegi kilka postów wyżej, oba na paskach, ten sam zegarek a na jednym wrzuconym prosto z tel wygląda jak shit. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 129878 #22277 Napisano 24 Lutego 2021 43 minuty temu, clusca napisał(-a): Jest dobrze. Pasek jest nowy, a to nie jest miękki kauczuk, który owija się wokół nadgarstka, tylko dość sztywna guma, która się dopiero układa EDYTA: Jak mnie denerwują te duble i czkawki postowe. Co drugiego posta muszę poprawiać. Najgorsze jest to, że jak dodaję zdjęcie, to następny post w danym temacie już z automatu to samo zdjęcie wstawia. Też tak macie? Czasami też tak mam. Jest na to sposób. Jak skończysz wpis, to klikasz "dodaj odpowiedź" i jak nie przestaje się ładować, to odśwież stronę (klawisz F5) i zobaczysz, ze wszystko jest OK. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #22278 Napisano 24 Lutego 2021 Tak właśnie robię, ale wtedy często temat znika mi z listy obserwowanych, pomimo, że nadal jest "obserwowany" i dopiero za jakiś czas wraca. Dodatkowo dodają się do nowych odpowiedzi zdjęcia, które zamieszczałem w danym temacie podczas poprzedniego wpisu. Niestety nie działa to jak powinno. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 129878 #22279 Napisano 24 Lutego 2021 3 minuty temu, clusca napisał(-a): Tak właśnie robię, ale wtedy często temat znika mi z listy obserwowanych, pomimo, że nadal jest "obserwowany" i dopiero za jakiś czas wraca. Dodatkowo dodają się do nowych odpowiedzi zdjęcia, które zamieszczałem w danym temacie podczas poprzedniego wpisu. Niestety nie działa to jak powinno. Faktycznie, powiadomienia docierają z poślizgiem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darekmp3 157 #22280 Napisano 25 Lutego 2021 Dwa nowe Prospexy na 8L35 dedykowane japońskiemu podróżnikowi Naomi Uemura. Niebieski SLA049 limitka 1200 sztuk - 3100 USDCzarny SLA051 bez limitu - 2900 USDhttps://wornandwound.com/a-dive-watch-for-mountaineering-introducing-the-seiko-prospex-sla049-and-sla051-tributes-to-naomi-uemura/ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #22281 Napisano 25 Lutego 2021 Niebiskiego kotleta wrzucałem kilka stron wcześniej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwi 6586 #22282 Napisano 25 Lutego 2021 Oficjalnie proszę o przyjęcie do klubu 🙂 Ori pasek w pudle, a leśnik wskoczył na sailcloth - bana nie schodzi z twarzy 🙂 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #22283 Napisano 25 Lutego 2021 Tego jeszcze nie pokazywano Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #22284 Napisano 25 Lutego 2021 Wytłumaczy mi ktoś ten zachwyt?! @Sol powie, że nawet nie ma ramki na oknie od daty! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chorwat 9554 #22285 Napisano 25 Lutego 2021 @szuwi, gratki 🍻 Świetny zegarek. Wiem, bo mam 😎 Pomyśleć, że tyle lat się przed nim wzbraniałem... że zielony, że złote indeksy, że mały, itp. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #22286 Napisano 25 Lutego 2021 https://www.ablogtowatch.com/seiko-alpinist-spb243-laurel-revival/Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwi 6586 #22287 Napisano 25 Lutego 2021 Teraz, Chorwat napisał(-a): @szuwi, gratki 🍻 Świetny zegarek. Wiem, bo mam 😎 Pomyśleć, że tyle lat się przed nim wzbraniałem... że zielony, że złote indeksy, że mały, itp. Dzięki 🙂 Miałem podobnie, ale najpierw, w sierpniu, znalazłem PanAfrica, więc jak kolejny zielony zaczął chodzić po głowie, to ropuściłem wici, porozkładałem wnyki i czekałem, aż Alpinist wpadnie ;-)) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 129878 #22288 Napisano 25 Lutego 2021 Mam i ja swojego Alpinista, choć nawet taternikiem marnym jestem ;) . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #22289 Napisano 25 Lutego 2021 1 godzinę temu, Kwiatek napisał(-a): Wytłumaczy mi ktoś ten zachwyt?! @Sol powie, że nawet nie ma ramki na oknie od daty! Niestety powiem, że w tej wersji daty nie powinno być w ogóle. Fajnie, że dali kolor tła czarny, ale umieścili okienko w takim miejscu, że psuje cały wysiłek Myślę, że wszyscy zachwycają się... paskiem 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
disaster3 1012 #22290 Napisano 25 Lutego 2021 Większej tragedii ostatnio nie widziałem... bez kija nie podchodź 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marak 8150 #22291 Napisano 25 Lutego 2021 (edytowane) 5 godzin temu, Chorwat napisał(-a): @szuwi, gratki 🍻 Świetny zegarek. Wiem, bo mam 😎 Pomyśleć, że tyle lat się przed nim wzbraniałem... że zielony, że złote indeksy, że mały, itp. Ja miałem to samo i jednak nie. Natomiast przemawiała do mnie niebieska limitka dla WUS, któryś z kolegów forumowiczów sprzedawał chyba na forum ale nie podjąłem decyzji, gdybym kupił sądzę, że byłbym zadowolony. Edytowane 25 Lutego 2021 przez Marak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
surovy77 5253 #22292 Napisano 26 Lutego 2021 13 godzin temu, szuwi napisał(-a): Oficjalnie proszę o przyjęcie do klubu 🙂 Ori pasek w pudle, a leśnik wskoczył na sailcloth - bana nie schodzi z twarzy 🙂 Garatuluję oficjalnie na forum.Szkoda,że bransolety nie chciałeś.Wtedy zegarek staje się kompletny ps.jakby był ktoś zainteresowany to mogę odsprzedać po cenie zakupu nowy oryginał Seiko do Alpinisty bo została. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #22293 Napisano 26 Lutego 2021 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #22294 Napisano 26 Lutego 2021 Ale to chyba nie na rynek EU?! Ta piątka fajna by była do zmodowania 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #22295 Napisano 26 Lutego 2021 Jeśli są dostępne w CZ to raczej EU, chyba, że coś się zmieniło na mapie Europy o czym nie wiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 15921 #22296 Napisano 26 Lutego 2021 Fajne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darekmp3 157 #22297 Napisano 26 Lutego 2021 Fajne fajne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Mike 1907 #22298 Napisano 26 Lutego 2021 Ja miałem to samo i jednak nie. Natomiast przemawiała do mnie niebieska limitka dla WUS, któryś z kolegów forumowiczów sprzedawał chyba na forum ale nie podjąłem decyzji, gdybym kupił sądzę, że byłbym zadowolony. Dla Hodinkee. Z tym że sporo osób pisało, że mimo że na zdjęciach wygląda super to na żywo czar pryska. Wiadomo że to kwestia indywidualna, ale lepiej byłoby go obejrzeć przed zakupem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31277 #22299 Napisano 26 Lutego 2021 Panowie jest się czego obawiać przy Kinetic pd seiko? To jest wiekowy mechanizm że działa dlugo bezproblemowo? Bo taki zegar mi wpadł w oko. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 129878 #22300 Napisano 26 Lutego 2021 7 minut temu, eddi87 napisał(-a): Panowie jest się czego obawiać przy Kinetic pd seiko? To jest wiekowy mechanizm że działa dlugo bezproblemowo? Bo taki zegar mi wpadł w oko. Kinetic ma sens jedynie gdy się ma maksymalnie 2-3 zegarki. Miałem jednego kinetica Seiko i to była taka kula u nogi. Nienoszony zaczynał zwalniać. Nigdy więcej. Być może to był jakiś wadliwy egzemplarz ale był nowy i od początku sprawiał kłopoty. Kinetic jest Ok dla osoby noszącej go regularnie ja mam za dużo alternatyw, Ty pewnie też. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach