rafalmosty 154653 #24276 Napisano 20 Lutego 2022 😎 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41540 #24277 Napisano 20 Lutego 2022 (edytowane) 1 godzinę temu, Daito napisał(-a): Stopami przez beznogich mnichów... którzy w prostej linii są potomkami samurajów, będących mistrzami miecza Tampona dawno nikt nie pokazywał. Edytowane 20 Lutego 2022 przez Dorian06 CZKAWKA forumowa. :( 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 14504 #24278 Napisano 20 Lutego 2022 Dorus nie musisz się powtarzać każdy zrozumiał że tampona dawno nikt nie pokazywał. 🤭🤭🤭🤭🤭🤭 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41540 #24279 Napisano 20 Lutego 2022 O qwa. Ale czkawki forum dostało. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
furraan 386 #24280 Napisano 20 Lutego 2022 Oglądałem te ,,wyjątkowe" paski dodawane m.in. do SPB239 - to jest po prostu marketingowy bełkot i produkt, który wg mnie nie jest wart nawet 200 zł. ... Spodziewałem się jakiegoś wyrafinowanego splotu, a tu po prostu zwykły pleciony pasek. Bardziej wyrafinowany jest już splot w mojej starej i mocno zużytej ,,judodze" - gdyby ją pociąć na paski i dorobić do niej jakiś marketingowy bełkot, to dopierotej mógłbym zrobić biznes 😉 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
evilym 7384 #24281 Napisano 21 Lutego 2022 W dniu 19.02.2022 o 13:38, Dorian06 napisał(-a): Chodzą plotki na forum, że sprzedałem białasa. Nic bardziej mylnego. Skąd takie etui? Szukam czegoś na dwa zegarki - takie podróżne. 23 godziny temu, Funky_Koval napisał(-a): Ciekawostka: Seiko za te nowe paski nato do diverów kasuje (uwaga) ponad 800 zeta 😕 To jak za nato od Omegi.... https://www.mastersintime.pl/seiko-prospex-zielony-pasek-nato-l0n3011j0.htm Tak w TimeTrend powiedzieli mi chyba ponad 900 + nieokreślony czas dostawy bo są wtedy zamawiane bezpośrednio w Japonii. 10 godzin temu, furraan napisał(-a): Oglądałem te ,,wyjątkowe" paski dodawane m.in. do SPB239 - to jest po prostu marketingowy bełkot i produkt, który wg mnie nie jest wart nawet 200 zł. ... Spodziewałem się jakiegoś wyrafinowanego splotu, a tu po prostu zwykły pleciony pasek. Bardziej wyrafinowany jest już splot w mojej starej i mocno zużytej ,,judodze" - gdyby ją pociąć na paski i dorobić do niej jakiś marketingowy bełkot, to dopierotej mógłbym zrobić biznes 😉 No to mnie trochę zaskoczyłeś. Czytałem same pozytywne opinie. 0 Longines Spirit ZuluTime | Seiko SPB143J1| Nomos Club ref. 703 | Casio G-Shock DW-5610 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siomon 9837 #24282 Napisano 21 Lutego 2022 16 godzin temu, Daito napisał(-a): Stopami przez beznogich mnichów... którzy w prostej linii są potomkami samurajów, będących mistrzami miecza Ojej, jaki brzydki... nie chcesz sprzedać? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #24283 Napisano 21 Lutego 2022 W dniu 20.02.2022 o 14:20, Funky_Koval napisał(-a): Ale oni dokładnie tak to reklamują 😁 "The fabric straps incorporate a traditional braiding technique from Japan called Seichu. Their rich texture and color complexion are familiar in Japanese culture for their use in fabric designs, as seen in a traditional “obijime,” the decorative cord that holds a Kimono sash in its place." W takim razie nie powinien mieć klamerki, tylko być odpowiednio wiązany 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chorwat 9553 #24284 Napisano 21 Lutego 2022 🍊 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5685 #24285 Napisano 21 Lutego 2022 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 14504 #24286 Napisano 21 Lutego 2022 Złoto na bogato 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67222 #24287 Napisano 21 Lutego 2022 8 godzin temu, evilym napisał(-a): Skąd takie etui? Szukam czegoś na dwa zegarki - takie podróżne. Świetne etui na dwa zegarki ma W.Kruk - kupiłem sobie takie, używam i mogę gorąco polecić. Jak masz punkty, to dostaniesz na nie jeszcze 50% rabat. Akcesoria - ETUI NA ZEGAREK PODWÓJNE W.KRUK - FEW/U002-BR (wkruk.pl) 1 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
evilym 7384 #24288 Napisano 21 Lutego 2022 14 minut temu, mario1971 napisał(-a): Świetne etui na dwa zegarki ma W.Kruk - kupiłem sobie takie, używam i mogę gorąco polecić. Jak masz punkty, to dostaniesz na nie jeszcze 50% rabat. Akcesoria - ETUI NA ZEGAREK PODWÓJNE W.KRUK - FEW/U002-BR (wkruk.pl) Widziałem i gdyby nie cena, byłoby idealne 😢 Do użytku tylko kilka razy w roku, więc szukam jednak czegoś tańszego. 0 Longines Spirit ZuluTime | Seiko SPB143J1| Nomos Club ref. 703 | Casio G-Shock DW-5610 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67222 #24289 Napisano 21 Lutego 2022 1 minutę temu, evilym napisał(-a): Widziałem i gdyby nie cena, byłoby idealne 😢 Do użytku tylko kilka razy w roku, więc szukam jednak czegoś tańszego. Dwie i pół stówy to jest wg mnie dobra cena. A jakościowo skórka pierwsza klasa. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4455 #24290 Napisano 21 Lutego 2022 4 minuty temu, mario1971 napisał(-a): Dwie i pół stówy to jest wg mnie dobra cena. A jakościowo skórka pierwsza klasa. Ja widzę cenę "pińćset" chyba, że przeliczyłeś na jeden zegarek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
evilym 7384 #24291 Napisano 21 Lutego 2022 3 minuty temu, mario1971 napisał(-a): Dwie i pół stówy to jest wg mnie dobra cena. A jakościowo skórka pierwsza klasa. To mógłbym dać. Ale punktów brak 😕 0 Longines Spirit ZuluTime | Seiko SPB143J1| Nomos Club ref. 703 | Casio G-Shock DW-5610 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67222 #24292 Napisano 21 Lutego 2022 4 minuty temu, Burns napisał(-a): Ja widzę cenę "pińćset" chyba, że przeliczyłeś na jeden zegarek. Można obniżyć cenę o 50% za punkty zebrane w programie Klub dla Przyjaciół W.Kruk. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siomon 9837 #24293 Napisano 21 Lutego 2022 9 minut temu, evilym napisał(-a): To mógłbym dać. Ale punktów brak 😕 2 minuty temu, mario1971 napisał(-a): Można obniżyć cenę o 50% za punkty zebrane w programie Klub dla Przyjaciół W.Kruk. Cenę można też obniżyć kupując bezpośrednio od chińczyka. Na ali jest całkiem spory wybór takich etui. https://www.aliexpress.com/af/Watch-Roll-Travel-Case.html?trafficChannel=af&d=y&CatId=0&SearchText=Watch+Roll+Travel+Case<ype=affiliate&SortType=default&page=1 Ja mam takie jak to pierwsze z lewej na 3 zegarki. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
evilym 7384 #24294 Napisano 21 Lutego 2022 1 minutę temu, siomon napisał(-a): Cenę można też obniżyć kupując bezpośrednio od chińczyka. Na ali jest całkiem spory wybór takich etui. https://www.aliexpress.com/af/Watch-Roll-Travel-Case.html?trafficChannel=af&d=y&CatId=0&SearchText=Watch+Roll+Travel+Case<ype=affiliate&SortType=default&page=1 Ja mam takie jak to pierwsze z lewej na 3 zegarki. Widziałem. Zastanawiałem się tylko jak z jakością wykonania. Możesz coś więcej napisać? 0 Longines Spirit ZuluTime | Seiko SPB143J1| Nomos Club ref. 703 | Casio G-Shock DW-5610 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siomon 9837 #24295 Napisano 21 Lutego 2022 2 minuty temu, evilym napisał(-a): Widziałem. Zastanawiałem się tylko jak z jakością wykonania. Możesz coś więcej napisać? Moim zdaniem stosunek jakości do ceny bardzo dobry. W tym co mam wszystko jest fajnie wykończone, właściwie to nie ma się do czego przyczepić. Etui kupiłem bo ktoś na forum je polecił, z tego co pamiętam to w wątku z brązem. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 128039 #24296 Napisano 21 Lutego 2022 17 minut temu, evilym napisał(-a): Widziałem. Zastanawiałem się tylko jak z jakością wykonania. Możesz coś więcej napisać? Co prawda nie z tym etui, ale też z Ali kupiłem etui na 4 zegarki i choć miałem świadomość, że to ze skóry nie jest okazało się też zamiast szyte, słabo klejone. Więc istnieje ryzyko, że szycie może być udawane. Może zapytaj o to przed zakupem sprzedawcę? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macmac 4386 #24297 Napisano 21 Lutego 2022 9 godzin temu, evilym napisał(-a): Skąd takie etui? Szukam czegoś na dwa zegarki - takie podróżne. Kiedyś kupiłem za coś ok stówkę takie w Aparcie, na stronie chyba nie ma, ale możesz przy okazji zapytać w sklepie. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
evilym 7384 #24298 Napisano 21 Lutego 2022 2 godziny temu, siomon napisał(-a): Moim zdaniem stosunek jakości do ceny bardzo dobry. W tym co mam wszystko jest fajnie wykończone, właściwie to nie ma się do czego przyczepić. Etui kupiłem bo ktoś na forum je polecił, z tego co pamiętam to w wątku z brązem. Dzięki za opinię. Popatrzę - może coś fajnego znajdę. 1 godzinę temu, Paulus57 napisał(-a): Co prawda nie z tym etui, ale też z Ali kupiłem etui na 4 zegarki i choć miałem świadomość, że to ze skóry nie jest okazało się też zamiast szyte, słabo klejone. Więc istnieje ryzyko, że szycie może być udawane. Może zapytaj o to przed zakupem sprzedawcę? Dzięki za info. Przyjrzę się dokładnie co i jak. Nigdy nie kupowałem na Aliexpress - sprzedawcy odpisują na pytania? Wolałbym dołożyć i kupić coś trwalszego... 1 godzinę temu, Macmac napisał(-a): Kiedyś kupiłem za coś ok stówkę takie w Aparcie, na stronie chyba nie ma, ale możesz przy okazji zapytać w sklepie. Dwa grubsze zegarki wchodzą? 0 Longines Spirit ZuluTime | Seiko SPB143J1| Nomos Club ref. 703 | Casio G-Shock DW-5610 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 128039 #24299 Napisano 21 Lutego 2022 Teraz, evilym napisał(-a): Dzięki za info. Przyjrzę się dokładnie co i jak. Nigdy nie kupowałem na Aliexpress - sprzedawcy odpisują na pytania? Wolałbym dołożyć i kupić coś trwalszego... Aliexpress to portal handlowy a więc są tam sprzedawcy bardzo rożni, od takich którzy chcą Cię oszukać do firm bardzo solidnych. Przed zakupem zobacz jak długo istnieje sklep i sprawdź oceny danego produktu przez wcześniej kupujących. Zadać pytanie możesz przy każdym produkcie, prawie zawsze odpowiadają a że nie zawsze rzeczowo, to już inna sprawa. Nieraz bardziej się opłaca kupić od Chińczyków na Allegro. Ja ostatnio kupiłem świetne pudełko na 18 zegarków, wygląda i waży jak drewno (wykończenie "fortepianowe"). Gdybyś chciał cos takiego kupić, to mogę z czystym sumieniem dać namiar. Wcześniej kupiłem dla żony pudełko na 6 sztuk podobna jakość. I w przypadku zakupu tego na 18 z Allegro cena była o około 100 zł niższa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SLAWEK 01 69341 #24300 Napisano 21 Lutego 2022 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach