Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość sszwedo

Pokażmy nasze chińskie zegarki

Rekomendowane odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
10 godzin temu, Paulus57 napisał(-a):

eee ale ze jak tyle hajsiwa za pudełko :O......nie no ja z takich bogatych to nie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
11 godzin temu, niuti napisał(-a):

eee ale ze jak tyle hajsiwa za pudełko :O......nie no ja z takich bogatych to nie :D

Też na początku kupowałem wynalazki za 50 zł, ale wierz mi wyrzucona kasa. Temu spod linka też jeszcze trochę brakuje, zamiast plastikowej szybki powinna być szklana. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, Paulus57 napisał(-a):

Też na początku kupowałem wynalazki za 50 zł, ale wierz mi wyrzucona kasa. Temu spod linka też jeszcze trochę brakuje, zamiast plastikowej szybki powinna być szklana. 

Może to nie właściwy wątek, ale co brakuje tym za 50? Pudełko imo jak pudełko. Miejsce na zegarki. Dla mnie akurat, że plastikowa to mysle, że bez znaczenia. Ale owszem może komuś kto eksponuje w jakiś sposób to ma znaczenie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
6 godzin temu, Paulus57 napisał(-a):

Szklane szybki niby lepsze ale ... Mam dwa pudełka, kładę jedno na drugim i przywaliłem niechcąco zbyt mocno. Oto efekt.

IMG_20251116_173052653_NV.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, niuti napisał(-a):

Może to nie właściwy wątek, ale co brakuje tym za 50? Pudełko imo jak pudełko. Miejsce na zegarki. Dla mnie akurat, że plastikowa to mysle, że bez znaczenia. Ale owszem może komuś kto eksponuje w jakiś sposób to ma znaczenie. 

Tanie pudełka szybko brzydną. Rzekome drewno zaczyna obłazić z byle jakiej okleiny albo skóra okazuje się pękającym skajem. Dla mnie ma to znaczenie. Poduszki też potrafią się rozklejać.

39 minut temu, Uhrenfreund napisał(-a):

Szklane szybki niby lepsze ale ... Mam dwa pudełka, kładę jedno na drugim i przywaliłem niechcąco zbyt mocno. Oto efekt.

IMG_20251116_173052653_NV.jpg

Każde rozwiązanie nie jest w 100% najlepsze, ale mimo to wolę szkło. Jak pęknie, można zamienić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
24 minuty temu, Paulus57 napisał(-a):

Tanie pudełka szybko brzydną. Rzekome drewno zaczyna obłazić z byle jakiej okleiny albo skóra okazuje się pękającym skajem. Dla mnie ma to znaczenie. Poduszki też potrafią się rozklejać.

Każde rozwiązanie nie jest w 100% najlepsze, ale mimo to wolę szkło. Jak pęknie, można zamienić.

Od lat kupuję pudełka za parę dych na allegro. Tak, poduszki się jakieś rozkleiły. Ale co to za problem podkleić na nowo? Tak mocniej zepsuło się jedno z kilkunastu. Ale dalej zdatne do użytku, po prostu za mocno się otwiera... Tylko ja tego nie eksponuję, nie trzymam zegarków na wierzchu. 

Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 16.11.2025 o 18:41, oszolom napisał(-a):

Od lat kupuję pudełka za parę dych na allegro. Tak, poduszki się jakieś rozkleiły. Ale co to za problem podkleić na nowo? Tak mocniej zepsuło się jedno z kilkunastu. Ale dalej zdatne do użytku, po prostu za mocno się otwiera... Tylko ja tego nie eksponuję, nie trzymam zegarków na wierzchu. 

Ja też nie eksponuje. Wlasnie z amazona kupiłem pudełko chyba jakiegoś chińczyka Songomics bodajże. Te droższe, bo mam tez te któe jest tańsze i nie polecam. Twarde poduszeczki i mniejsze/mało miejsca na większe sikory. Dla mnie wszystko spoko, wygląda ok, nawet ta okleina, wydałem 65 bodajże. Zobaczymy ale pierwsze mam juz 2-3 lata i nie narzekam. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi