Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Krystian

Piłka nożna, football, soccer czy jak kto zwał

Rekomendowane odpowiedzi

Co za bydło, tzw. kibice powinni być wywożeni za miasto na pola i tam sobie świętować. Całą noc ta banda darła swoje ryje w centrum miasta. Teraz za miotły i sprzątać ten syf, który po sobie zostawili... Kiedyś, przed wojną granatowa policja, gdy zobaczyła takiego śmiecia w obrębie centrum od razu wywalała go za bramy miasta. Teraz może sobie takie coś zarzygać pół Starego Rynku i jeszcze się wszyscy cieszą... Co za czasy

Co Ty Krzysztof wiesz o syfie,polecam Noc Kultury w Lublinie [ostatnia sobota] :)

każdy ma prawo świętować :)

Tylko Stowarzyszenie kibiców powinno za to płacić. W końcu mają pewnie więcej kasy niż sam klub :)

Po procesjach Bożego Ciała też został syf. Odcholowali Wam auta i nie było rumoru :)

To prawda.

Bydło? Ryje? Śmieć? Takie coś? Za ten wpis to ktoś z tobą powinien porządek zrobić.

:)

Trochę luzu.

Przy Krzysztofa warunkach to kibice by musieli Lenoxa "wyczarterować" :D

Edit

Widziałem dziś w wiadomościach zdjęcia z Poznania po zachowaniu tego motłochu.

Szkoda słów,a raczej brak ich w języku ludzi cywilizowanych by się do tego ustosunkować.....

Edytowane przez cook

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mamy pod Poznaniem duży poligon Biedrusko, tam niech sobie kibole świętują...

Ciekawe Krygo jakie byś miał odczucia gdyby kibole zarzygali Długą w Gdańsku.  Wracałem przed momentem do domu i ciężarówki wywoziły ze Starego Rynku zniszczone meble i wyposażenie restauracji... Czy jeszcze pomówimy o robieniu porządku?

Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

każdy ma prawo świętować :)

Tylko Stowarzyszenie kibiców powinno za to płacić. W końcu mają pewnie więcej kasy niż sam klub :)

Po procesjach Bożego Ciała też został syf. Odcholowali Wam auta i nie było rumoru :)

Mi nie musieli, jak co roku byłem poza miastem... :P

Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie niemalże od początku istnienia potrzebowali i nadal potrzebują dwóch rzeczy, chleba i igrzysk, więc jedno i drugie musi być!!

Co ciekawe, że i jedno i drugie wywołuje burdy, wojny i konflikty. Jak chleb jest za drogi albo go brakuje, to jest wojna, jak są igrzyska, to są burdy i demolka. Takie życie, nie można się z tego powodu denerwować i stresować. :P  :)  

Edytowane przez dziadek

Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mamy pod Poznaniem duży poligon Biedrusko, tam niech sobie kibole świętują...

Ciekawe Krygo jakie byś miał odczucia gdyby kibole zarzygali Długą w Gdańsku.  Wracałem przed momentem do domu i ciężarówki wywoziły ze Starego Rynku zniszczone meble i wyposażenie restauracji... Czy jeszcze pomówimy o robieniu porządku?

Wiadomości nie oglądałem, więc nie wiedziałem co zrobili, ale po takich określeniach na forum co ja mam sobie o Tobie pomyśleć? I prowokującą PM-kę tez mogłeś sobie darować. Rozgoryczenie rozumiem, ale czasami swoje myśli lepiej zachować dla siebie. Nie uważasz?

Edytowane przez Krygo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:)  Nie uważam...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to bardziej do dudusia pasuje :)

No tak, masz całkowitą rację. Andrzej Duda już 6 sierpnia zostanie zaprzysiężony jako nowy prezydent, a nadal nie zrealizował żadnej obietnicy wyborczej. ;)

WARTO POMAGAĆhttps://www.siepomaga.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bo wszyscy jeszcze siedzą z otwartą paszczą,

a najbardziej ci co wyszli do kibla w 89 min. :D

Jedyne czego nie można zrobić, to nie można myśleć, że czegoś nie można zrobić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

E tam, nie ma na co narzekać to i cisza :) O, gdyby przegrali to by się działoooooooo.

Żonka syna pogoniła do mycia w 85 minucie. Jaki zły był gdy mu powiedziałem że Robert strzelił 3 bramki w ciągu 5 minut.

Edytowane przez Pilot353

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dokładnie w 85 min poszedłem myć dzieci gdy wróciłem chyba w 93 to lewy walił 4 bramę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
925878750d1cc9b230b7f49bca85d766.jpg

Sprawdź moją aktualną ofertę na: www.chroneo.pl 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
c6490aa9bf64dc5d7f7f9ac977cedc5b.jpg

Sprawdź moją aktualną ofertę na: www.chroneo.pl 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znakomity wynik. I nareszcie mentalność - przetrwać kryzys i zadać jeszcze decydujący cios, a właściwie trzy. Choć "gdyby nie poprzeczka" Gruzinów, mogłoby być bardzo nerwowo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaka mentalność. Po strzeleniu gola dali się zdominować nawet Gruzinom na własnym boisku. Nie ma się co dziwić, że nie utrzymali prowadzenia z Irlandią.

epos_logo.jpg.8c112fd1fff37da5649af0cec7869bc5.jpg  Jak go nie lubić!

.................................................................
"Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau
.................................................................

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja ponarzekam. ;) Grali nieźle (jak zwykle) na samym początku, a im dalej, tym gorzej. Gra w drugiej połowie to taktyczny chaos. Z Niemcami, Irlandią i Szkocją może być przy takiej grze mocno nieciekawie. I teraz mój największy, ale tradycyjny "narzekacz" - otóż, moim zdaniem, nawet największe polskie gwiazdy nie są w swoich klubach piłkarzami kierującymi grą, potrafiącymi jakoś ten ciężar gry wziąć na siebie - w otoczeniu świetnych piłkarzy zwykle wypadają, jakby to powiedzieć, powyżej swojego prawdziwego poziomu. ;) A jaki on jest, widać po indywidualnych "popisach" większości z nich na meczach reprezentacji. ;)

WARTO POMAGAĆhttps://www.siepomaga.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mecz słabiutki , rażąca nieskuteczność w pierwszej połowie , jak będziemy dalej tak grać to na Euro nawet nie wyjdziemy z grupy 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Maczynski Grosicki i Peszko...tej wielkiej trojcy czas podziekowac

Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2

Pozdrawiam
Piotrek

imageproxy1.jpg.39195932474b734d12bdf1ef8370670e.jpg 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najsmutniejsza była ta stypa na trybunach. Marzy mi się zawieszenie bojkotu zorganizowanego dopingu na reprezentacji i powrót czasów meczów np. Niemcy - Polska w 2006 na MŚ czy w 2008 na ME /na którym miałem okazję być/ Gromkie "Gramy u siebie" czy "Auf Wieder Sehen, Auf Wieder Sehen Deutschland, Deutchland Auf Wieder Sehen" aż ciarki chodziły po plecach... Ehh...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byłem na meczu i stypy nie było, sektory często ożywały - tylko właśnie, sektory. Przydałoby się jakieś delikatne prowadzenie, bo ciężko było się zgrać. Za to w drugiej połowie już ręce opadały, bo ciężko się drzeć, jak widzi się kolejne podanie do tyłu, brak walki i jakiegokolwiek pomysłu.

Patryk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cashigus: z tego co piszesz, wnioskuję, że nie chodzisz na mecze Lechii, czy mam rację? Atmosfera tam to jest właśnie gorąca, wrzawa i bardzo dobry doping.

Edytowane przez Matti

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rzeczywiście nie chodzę - w zeszłym sezonie się wybrałem i trafiłem na mecz z Pogonią, więc sam pewnie wiesz jak to wyglądało. Ale przyznaję, atmosfera była świetna i mam wielki szacunek do kibiców. Pewnie w przyszłym sezonie wybiorę się kilka razy, ale raczej dla trybun niż boiska, niestety.

Z reprezentacją rzecz ma się inaczej niż z klubem — nie oszukujmy się, nasi piłkarze nie mają grupy fanów, którzy jeżdżą za nimi wszędzie, stąd też taka, a nie inna atmosfera na trybunach. Myślę, że gdyby na meczach reprezentacji spiker od czasu do czasu poprowadził doping, to cały stadion by podchwycił.

Edytowane przez Cashigus

Patryk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na reprezentacji jest bojkot zorganizowanego dopingu, spiker na prawdę nie jest potrzebny. Mam nadzieję że jeszcze wróci ta atmosfera. Jeszcze kilkanaście lat temu była stała grupa kibiców którzy jeździli za reprezentacją na każdy wyjazd i doping na prawdę był konkretny...

Edytowane przez Matti

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi