Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Krystian

Piłka nożna, football, soccer czy jak kto zwał

Rekomendowane odpowiedzi

Gość fidelio

Szkoda, nie szkoda, ja tam Realowi kibicuję, bo LM to dla nich właściwie ostatnia szansa na jakieś trofeum  ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda przegranej PSG. Rewanż zapowiada się bardzo ciekawie. Mam nadzieję, że PSG na swoim terenie wyeliminuje Real.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

WARTO POMAGAĆhttps://www.siepomaga.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

A ja wręcz odwrotnie! HALA MADRID! :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Dlaczego się śmiejesz? Nie jest to niemożliwe. Wystarczy, że PSG wygra z Realem 2:0 i ma awans.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No, no - nie przesadzajmy. ;) W każdym razie, PSG jest "sexier", ale Real jest "more profi." ;)

Dlaczego się śmiejesz? Nie jest to niemożliwe. Wystarczy, że PSG wygra z Realem 2:0 i ma awans.

No wiem, wiem. Ale, mając dystans (nie jestem fanem Realu), "średnio" w to wierzę. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

No wiem, wiem. Ale, mając dystans (nie jestem fanem Realu), "średnio" w to wierzę. :)

Czas pokaże. Ja uważam, że PSG ma skład na finał Ligi Mistrzów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czas pokaże. Ja uważam, że PSG ma skład na finał Ligi Mistrzów.

Zgadza się - mają skład nawet na wygraną LM.

Niestety nie mają drużyny. Paradoksalnie przez jednego piłkarza ;)

I'm not myself, but not dead and not for sale...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślałem o Neymarze ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Skład rzeczywiście zacny, ale drużyna, póki co, jeszcze nie taka ;-)

Edytowane przez fidelio
ó -> u

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

Zgadza się - mają skład nawet na wygraną LM.

Niestety nie mają drużyny. Paradoksalnie przez jednego piłkarza ;)

Neymar ma trudny charakter, ale jest piłkarzem wybitnym. Do Barcy przyszedł Dembele i Coutinho jednak żaden z nich nawet nie zbliżył się do poziomu gry Neymara. Jordi Alba za to odżył na skrzydle chociaż dzisiaj były męczarnie w meczu z Eibarem. W najbliższy wtorek Chelsea przetestuje Barcę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Neymar ma trudny charakter, ale jest piłkarzem wybitnym. Do Barcy przyszedł Dembele i Coutinho jednak żaden z nich nawet nie zbliżył się do poziomu gry Neymara. Jordi Alba za to odżył na skrzydle chociaż dzisiaj były męczarnie w meczu z Eibarem. W najbliższy wtorek Chelsea przetestuje Barcę.

To nawet nie chodzi o charakter, tylko o samolubność na boisku, którą doskonale było widać w tym meczu. Gra tylko pod siebie. Stąd moja opinia o braku pełnej drużyny, mimo świetnego składu.

Moim zdaniem drugi ich problem to trener. Tam by się przydał...Mourinho.

iP8

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nawet nie chodzi o charakter, tylko o samolubność na boisku, którą doskonale było widać w tym meczu. Gra tylko pod siebie. Stąd moja opinia o braku pełnej drużyny, mimo świetnego składu.

iP8

Mourinho rywalizowałby o "fame" z piłkarzami. Tam by się przydał... Ferguson. ;)

Edytowane przez Lincoln Six Echo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh, a wiesz, że miałem to napisać, tylko skupiłem się na obecnych trenerach ;)

iP8

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

Ja to widzę inaczej. Wydaje mi się, że Neymar próbuje udowodnić, że zasługuje na Złotą Piłkę i bardzo chce ją zdobyć. Chce być też liderem drużyny i największą gwiazdą. Przecież to były główne powody przeprowadzki do Paryża. A co do trenera, to ja w PSG widziałbym Jürgena Kloppa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja to widzę inaczej. Wydaje mi się, że Neymar próbuje udowodnić, że zasługuje na Złotą Piłkę i bardzo chce ją zdobyć. Chce być też liderem drużyny i największą gwiazdą. Przecież to były główne powody przeprowadzki do Paryża. A co do trenera, to ja w PSG widziałbym Jürgena Kloppa.

Zgoda co do intencji Neymara. Tyle, że jeśli drużyna nic nie ugra, jego szanse też są małe. Tak jest skonstruowany dzisiejszy futbol - możesz być geniuszem, ale bez sukcesów drużyny nie zdobędziesz indywidualnych trofeów. Czym prędzej Neymar to zrozumie, tym szybciej z tego 3 miejsca awansuje na 1 :)

a ma ku temu szanse większą, niż w Barcelonie (i przecież o to mu chodziło).

Co do trenera, pewne jest jedno - potrzebują innego, niż mają ;)

iP8

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Anglii pierwsze testy VAR nie wypadły najlepiej :)

27868091_1752653251454321_76487522751826

U Fergusona Neymar zbyt długo by nie pograł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta, płakać mi się chciało jak oglądałem :D Z Fergiem też racja. Trzymałby tego płaczka krótko za mordę i transfer byłby szybko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

Szkoda, nie szkoda, ja tam Realowi kibicuję, bo LM to dla nich właściwie ostatnia szansa na jakieś trofeum  ;)

Real najwyraźniej wziął się do roboty. Dzisiaj, a właściwie wczoraj, wygrali z Betisem 5:3. Jednak w La Liga jest już chyba pozamiatane. Aktualnie Real jest na czwartym miejscu z 10 punktami straty do drugiego Atletico i aż 17 punktami straty do Barcy. Co prawda Real ma jeszcze do rozegrania mecz zaległy, ale to wiele nie zmienia. Tak czy inaczej, w Lidze Mistrzów PSG czeka bardzo ciężki mecz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze, zostawmy już mecze z marca. Skupmy się na tym tygodniu. Ciekawy jestem, co pokaże lider La Liga na tle czwartego zespołu Premier League - 19 punktów straty do lidera Manchester City.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

Dobrze, zostawmy już mecze z marca. Skupmy się na tym tygodniu. Ciekawy jestem, co pokaże lider La Liga na tle czwartego zespołu Premier League - 19 punktów straty do lidera Manchester City.

Trudno powiedzieć. Aktualnie Barca ma lekki spadek formy. Ostatnie ligowe mecze mojej drużyny były wymęczone i w tych męczarniach Barca zanotowała dwa remisy (z Espaniolem i Getafe) oraz skromne zwycięstwo z Eibarem. Może mecz z Chelsea bardziej ich zmotywuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trudno powiedzieć. Aktualnie Barca ma lekki spadek formy. Ostatnie ligowe mecze mojej drużyny były wymęczone i w tych męczarniach Barca zanotowała dwa remisy (z Espaniolem i Getafe) oraz skromne zwycięstwo z Eibarem. Może mecz z Chelsea bardziej ich zmotywuje.

Z Chelsea zawsze dobrze im idzie. Zastanawia mnie dlaczego Valverde nie oszczędza takich zawodników jak Iniesta i wystawia ich na Eibar. Na ławce siedzi Coutinho, który w LM i tak nie zagra.

Edytowane przez sporteca

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ileż to trzeba mieć w sobie siły i samozaparcia... Szacun ogromny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi