Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Krystian

Piłka nożna, football, soccer czy jak kto zwał

Recommended Posts

2 godziny temu, beniowski napisał(-a):

Czekam na mecz dzisiaj. Oby Barca dała radę, choć Inter to dobry zespół. Miasto od rana pełne kibiców.

IMG_0002.jpeg

VISCA EL BARÇA!!! 

Bylem na san Siro i mimo mnostwa kasy nie zaluje bo mecz byl kapitalny

Naprawde zostawili zdrowie na boisku a wrzaski Inzagiego i Flicka bylo slychac na calym stadionie

Duzy zgrzyt to bezczelne drukowanie pod Wlochow przez Marciniaka i Holendrow na varze ale taki lajf  ;)

tapatalked

2 godziny temu, Czujnik napisał(-a):

Duzy zgrzyt to bezczelne drukowanie pod Wlochow przez Marciniaka i Holendrow na varze ale taki lajf  ;)

Nie rozumiem: Marciniak drukował zarówno pod Włochów jak i Holendrów? 

Mam problemy z siecia i nie moge wlaczyc pol klawiatury na tapatalku

Sedziowanie bylo bardzo slabe i ewidentnie pod Wlochow a sedziowal Marciniak - sedzia glowny z PL z dwoma Holendrami na varze czyli sedziami pomocniczymi

Nie wiem jak jasniej napisac

tapatalked

Kibicuje Barcy i uważam, że sędziowanie było na poziomie na pewno niedorastającym do poziomu obu drużyn tego dnia. Niestety z odchyłką w stronę gospodarzy. Ale to nie miałoby wpływu gdyby Barca nie sfrajerzyła przy bramkach. Wkurzająca niefrasobliwość. Do tego mega kot ZOMER...

Godzinę temu, Czujnik napisał(-a):

Mam problemy z siecia i nie moge wlaczyc pol klawiatury na tapatalku

Sedziowanie bylo bardzo slabe i ewidentnie pod Wlochow a sedziowal Marciniak - sedzia glowny z PL z dwoma Holendrami na varze czyli sedziami pomocniczymi

Nie wiem jak jasniej napisac

tapatalked

Teraz załapałem. Ja się zawsze śmieję że w VARze siedzi ‚młody’ Listkiewicz ( w znaczeniu: syn słynnego Michała), bo co jest jakaś dyskusja jak jestem w Polsce o VARrze podczas meczu, to mam wrażenie że komentator mówi że VAR sprawdzi (młody) Listkiewcz 😂.

Posted (edited)

Co za niesamowity mecz: kto nie oglądał => nie zawiedzie się. Od 2:0 dla Realu po wgraną Barçy 4÷3!!!

Edited by GostRado

17 minut temu, Lincoln Six Echo napisał(-a):

No... całkiem interesująca ta strefa spadkowa...  ;)

Serie C... Tak nisko jeszcze Sampdoria nigdy nie była. Pozostaje mieć nadzieję, że skoro Napoli, Fiorentina, Genoa i Parma dały radę się odbudować, to uda się też Sampdorii.

9 godzin temu, Lincoln Six Echo napisał(-a):

Tymczasem już dzisiaj wieczorem w Rzymie...  ;)

Cóż, mnie cieszy triumf Bolonii. Lubię takie powroty starych firm. Trofeum to taka pieczęć na najlepszym od lat okresie. 

2 godziny temu, Edmund Exley napisał(-a):

Cóż, mnie cieszy triumf Bolonii. Lubię takie powroty starych firm. Trofeum to taka pieczęć na najlepszym od lat okresie. 

A kysz, siło nieczysta!  :D  ;)

WARTO POMAGAĆhttps://www.siepomaga.pl

21 godzin temu, Edmund Exley napisał(-a):

Everton wygrywa 2:0 z Southampton na pożegnanie Goodison Park. Uwaga, ten materiał naprawdę wzrusza:

Najpierw Arsenal, później Tottenham a teraz czas na Everton, ale tradycyjne w zabudowie i nie tylko angielskie stadiony jeszcze są np. Fulham.

Milan, niestety z mojego punktu widzenia, przypieczętował i to w koszmarnym stylu, swoją ligową katastrofę. W sumie, nie tylko ligową, bo w LM był nędznie, a w Coppa d'Italia... cóż, szkoda słów.  (

@Edmund Exley - słyszałeś już?  ;)

WARTO POMAGAĆhttps://www.siepomaga.pl

5 minut temu, Lincoln Six Echo napisał(-a):

Milan, niestety z mojego punktu widzenia, przypieczętował i to w koszmarnym stylu, swoją ligową katastrofę. W sumie, nie tylko ligową, bo w LM był nędznie, a w Coppa d'Italia... cóż, szkoda słów.  (

@Edmund Exley - słyszałeś już?  ;)

Słyszałem. Cóż, szkoda że nie na boisku, ale sezon w Serie C to naprawdę byłaby (lub będzie...) sportowa zapaść. A z Salernitaną powinni ten baraż wygrać, tak czuję.