Jajacek 322 #1476 Napisano 15 Czerwca 2013 Siken , ładny . Fakt , na Mazurach ostatnio szczupły gryzie ( po tarle - głodnyyy ... ) 0 Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204 ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof i inne ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Ratyński 407 #1477 Napisano 15 Czerwca 2013 na Mazurach ostatnio szczupły gryzie ( po tarle - głodnyyy ... ) Taa... Prawie pól roku po tarle, a on ciągle głodnyyyy. 0 Piotr Ratyński Adhibe rationem difficultatibus. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seiken 86 #1478 Napisano 15 Czerwca 2013 Taa... Prawie pól roku po tarle, a on ciągle głodnyyyy. W tym roku jest inaczej jeszcze złowione na początku czerwca miały pełno ikry , irekm - wszystkie ryby wypuszczam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Ratyński 407 #1479 Napisano 15 Czerwca 2013 W tym roku jest inaczej jeszcze złowione na początku czerwca miały pełno ikry , irekm - wszystkie ryby wypuszczam To chyba jakieś drugie tarło, bo ja obserwowałem trące się szczupaki dużo wcześniej (tyle, że nie na Mazurach), no ale obecnie wszystko w przyrodzie się pląta i przesuwa, późna zima wczesne lato itp. anomalia, więc czemu nie... 0 Piotr Ratyński Adhibe rationem difficultatibus. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #1480 Napisano 15 Czerwca 2013 To moja morda, przestoj w jeździe. Park "writing on stone " przy granicy z Montana. Piękne miejsce Sent from my Z10 using Tapatalk 2 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 560 #1481 Napisano 16 Czerwca 2013 ...przecież historii nie tworzyli jacyś kosmici...No nie byłbym tego taki pewny... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Ratyński 407 #1482 Napisano 16 Czerwca 2013 No nie byłbym tego taki pewny... No ja to już jestem prawie przekonany o tym, że jestem kosmitą, wystarczy spojrzęć na tą gębę: 0 Piotr Ratyński Adhibe rationem difficultatibus. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 14 #1483 Napisano 16 Czerwca 2013 Na zdrowie !..Nie ma jak piffko w takie upalny dzień Wys.około 2100 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 560 #1484 Napisano 17 Czerwca 2013 (edytowane) Na zdrowie !..Nie ma jak piffko w takie upalny dzień Wys.około 2100 Przechytrzę Cię Pagan! Lestaf też ma zdjęcie z modną czapka i z piwem Edytowane 17 Czerwca 2013 przez Lestaf 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #1485 Napisano 17 Czerwca 2013 Przechytrzę Cię Pagan! Lestaf też ma zdjęcie z modną czapka i z piwem Lestaf nie wklejaj cudzych zdjęć. Ty jesteś na avatarze, tutaj jest jakiś facet z piwem... 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 560 #1486 Napisano 17 Czerwca 2013 Lestaf nie wklejaj cudzych zdjęć. Ty jesteś na avatarze, tutaj jest jakiś facet z piwem... Fakt, ale jak wypiję to podobno całkiem się zmieniam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #1487 Napisano 17 Czerwca 2013 Może jakaś "ciemna strona" czy cuś . 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 182 #1488 Napisano 18 Czerwca 2013 (edytowane) 远离家 ... 中國 Edytowane 18 Czerwca 2013 przez sneer 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 560 #1489 Napisano 18 Czerwca 2013 Ja też mam fokę w górach! Mogę wstawić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 182 #1490 Napisano 18 Czerwca 2013 (edytowane) Ja też mam fokę w górach! Mogę wstawić 這不是一個密封 - 豪雅 Edytowane 18 Czerwca 2013 przez sneer 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2291 #1491 Napisano 18 Czerwca 2013 Co to za Tag z Tobą pojechał do Chin? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 560 #1492 Napisano 18 Czerwca 2013 Co to za Tag z Tobą pojechał do Chin? Na pewno jakiś chiński 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 182 #1493 Napisano 18 Czerwca 2013 (edytowane) wykonany przez małe zdolne chińskie rączki - to był link Góry powalały....jak i klimat - zabójcza wilgotność i temperatura Edytowane 18 Czerwca 2013 przez sneer 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #1494 Napisano 18 Czerwca 2013 Ja też mam fokę w górach! Mogę wstawić JAK TO? Lestaf w górach?? Niemożliwe! Nie wierzę po prostu. Udowodnij . 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nash13 16 #1495 Napisano 18 Czerwca 2013 A dla mnie sex dla przyjemności[poza prokreacją]to też idiotyzm......buhaha Kolejna nowa zdobycz na awatarze cook? chcialem sobie podobny sprawic ale zona (jest psychologiem) mi powiedziala, ze tak z reguly robia samotni faceci i zostal zdzislaw:( 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70' 375 #1496 Napisano 18 Czerwca 2013 a zona Zofffja ? Trzeba przyznac Pak zagral zyciowy epizod 0 Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1497 Napisano 18 Czerwca 2013 Kolejna nowa zdobycz na awatarze cook? chcialem sobie podobny sprawic ale zona (jest psychologiem) mi powiedziala, ze tak z reguly robia samotni faceci i zostal zdzislaw:(Tak robią "wolni "faceci",to sa tacy co żony nie muszą pytać jakie mają zdanie .......i nie odbieraj tego personalnie,tez kiedys "żona moja Malgorzata" sadziła ze wie co jest lepsze.....Odnosnie psychologii to na uczelni słyszałem ze kobietom jest łatwiej-one to maja w genach A w temacie "zdobyczy"-pracuj z dwudziestoma kobietami z czego najstarsza jest młodsza od Ciebie 15lat[żadna nie jest zamezna]to wtedy pogadamy o .......avatarach 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #1498 Napisano 18 Czerwca 2013 A w temacie "zdobyczy"-pracuj z dwudziestoma kobietami z czego najstarsza jest młodsza od Ciebie 15lat[żadna nie jest zamezna]to wtedy pogadamy o .......avatarach Są tam jakieś wolne etaty jeszcze ? Myślę, że bym się odnalazł w takich warunkach, i do tego wśród rówieśniczek 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #1499 Napisano 18 Czerwca 2013 No to ja sie ustawie drugi w kolejce , gotowac nie umi ale moze chociaz talerze bym mogl zmywac :-) 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek79 1705 #1500 Napisano 19 Czerwca 2013 Irku, Ty postawny facet jesteś więc zaproponuję Tobie lepszą posadę niż kolega cook Mam miejsce na ochronę w marketach, 40 kandydatek 18-35 lat A tak na serio to pracować z tyloma kobietami to czasem jakaś masakra szczególnie jak występują jakieś konflikty w zespołach. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach